Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çocuk olunca yapılmıyor inankibne bulursa aydın bence baby hem rahat olur ksiin
Hayır bide attıklarımı da kullanıyorum
Patates getirmistim taze köyden
Onlar cabuk cürüyo diye soyup küp küp atttım difrize
Gecen kızarrtma yapayım dedim,üsendim dogramaya onlardsn kullandım bi poset
Acilen silkelenmem lazım
Bugun migrostan domates alcm biraz,tasıyabilecegim kadrr
Sos yapcam

Günaydın kızlar

Bugün iş çok:)
Yerler sürdürülüp silinecek.
Cam kapı silinip tüller perdeler yıkanacak.
Mutfak toparlanacak.

Yani Türkiye için geleneksel bayram temizliği olimpiyatları başlamıştır

Selam yapilacak isleri sesli dusundum
Balkon yikanacak,camlar silinecek (camlari baska zamanda silerim) yemek yapilacak, ev supurulecek, wc-banyo temizlenecek boyle dusunurken bile moralim bozuldu.
Hic birini yapasim yok
Bozulmasın moralin kuzu
Benim hamarat kuzum işleri hemencecik yapar

Günaydınlar annemle balkonda kahvaltı keyfi yaptık.Şimdi çay içiyoruz benim hiç iş yapasım yok annem ben yapacam sen dinlen kızım diyor mutfak halısını yıkayım şurda dedi yok anne otur napacan dedim hafta içi hallederiz.Mutfak halım normal halı gibi değil değişik çok farklı.Gece evin karşısındaki köprüde intihar girişimi oldu inşallah bişey olmamıştır.Biraz ders çalıştım gece bugün de çalışacağım.Eşim bence çekişmeli dava açtı eşyalarını da almadı yakında evrak gelir bu sessizlik ne yoksa.Anlaşmalı protokol hazırlasa al bak der beklemedeyim.Artık iyice alıştım yokluğuna gün geçtikçe daha iyi oluyorum

Bir de whatsabın bir özelliği varmış yeni öğrendim.Son görülmeyi kimse görmesin yaparsanız bir de okundu bilgisini kapatırsanız durumuna baktığınız kişi sizin onun durumuna baktığınızı göremiyor.Adınız çıkmıyor durum görenlerde benim çakal böyle bakıyo olabilir durumlarıma

Sen elinden geleni yaptın kuzu.
Vicdanın rahat.O düsünsün.

Kızlar eşim mesaj attı.Uygun olduğunda arayım konuşalım dedi.Ben de istediğin zaman ara dedim.Aradı merhaba nasılsın dedi iyiyim dedim sen nasılsın uğraşıyoruz dedi.Senin dediğin gibi 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş dedi sen de danıştın mı bilmiyorum ama dedi.Adli tatil zaten dedi 16 Eylül’den sonra protokol yapabiliyoruz dedi ben hazırlatayım sana yollarım sen de bakarsın dedi.Konuştuğumuz gibi dedi şartları.Ben de tamam dedim.Kıyafet işimi nasıl yapalım dedi istediğin zaman al dedim.Araba tutacakmış kişisel eşyalarımı alacağım dedi ben de tamam dedim.Hoşçakal dedim görüşürüz dedi görüşüz dedim bitti

Ya bütün gemileri yakiyosunuz başkasının valla esin de razı deil benceed konuşalım bidaha de ya catliyxam burda üzülüyorum kızım ya yüz yüze gorus eve gel konuşalım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…