- 27 Şubat 2013
- 14.944
- 42.677
- 798
Eşimle bu sabah özel sigortayi konustuk.
10.senemiz dolmuş cok sukur.
25bine yakin olmus devlet destegiyle
Biz 350tl oduyorduk bayadir.
Belkide dahada cogalmisti onu sormayi unuttum.
Cekmicez ama esim emekliligi beklicem ozaman toplu cekeriz diyor.
11 sene daha varmis ama.
Rabbim saglik versinde biriktigi kadar artik.
Onu kartdan otomatik olarak ödüyoruz biz.
Her ay kumbaraya para atmis gibi kesiliyor.
Kesilmese birikmeyecekti.
Elhamdülillah Rabbim hic dar'da koymadı.
Sıkışıp da cekelim hazir paramiza dokunamalim demedik.
Altınlar ve bankadaki parayla birlikde 80bin civari eder birikimimiz.
Simdiki amacimiz 20bin daha biriktirip 100bine tamamlamak.
1 sene dolmadan yaparız biraz tasarruf biraz sabir, cokca sukur ve hamd ile..
iyi tatiller canım.
Keyfini cikar.
Aksami falan canli oluyor oralarin.
yemek icinde guzel yerler var.
Balik falan yiyin.
tam pansiyonlar guzel fakat insan yiyemiyorki.
Az bisile doyuyorsun zaten
Olsun kira vermiyorsun.Ahh lelli ben bütün birikimimi eve harcadım bakalım sıfırdan başlayacağım. Şimdilik bir çeyrek altınım var ama olsun biz sıfırdan girmiştik ilk eve. Çok şükür şimdiki evimiz daha güzel. Artık çocuk var ben çalışöıyorum. Zamanla yine belki yaparım birikim. Şu evin az kalan borcu bitsin. Emeklilik paramı da yatırdım kenardaki 20 binimi de koydum eve birşeyim kalmadı
Aminİyi Bayramlar birikimci kızlar. Sağlık sıhhat huzur getirsin. Hepimize rabbim tekrarını nasip etsin hepimize.
Iyi tatiller canim bizde karasu ya geldik sahildeyiz deniz oglusla oyunSağol canım
Sağol canım siZe de iyi tatillerIyi tatiller canim bizde karasu ya geldik sahildeyiz deniz oglusla oyun
Doğurdun doğurcan ne alaka yahu.İyi bayramlar kızlarr
Anam benim kaderim bayramları kvdeyle gecirmek
Dün gece anama gittim
Sabah haber geldi görümcemin kvdesi vefat etmis
Koci kurban kesmede
Bana dedi sen git ablama
11 de geldim,aksm kacta dönerim kimbilir
Allah rahmet eylesin ama ben niye aksma kadr burdayım dedim
Bende yokum olmaz ayıp olur diyo
Geceyim eve mevlüte geleyim yani aksm ama olmuyo
Ay valla sinir geldi Allah affetsin deDoğurdun doğurcan ne alaka yahu.
Cenaze evi tamam Allah rahmet eylesinde sende gebe kadinsin.
Kız eltimin kizi yere duseni egilip almiyor heygidin
Ya senin ne işin var cnm ya gitbevine neuini bekliyor ölen öldü sanki senmi gomecen ya şu kocaları bogazlayasim var benimki de kv gilde bir tiripler bir ahkamlar sinir oldum busene her sene kv keser biz kesemezdik bana bisey kalmadı derdi hep bende bir tane alıp gitmedim busene bizde kestik eşime dedim bizim hisseyi ayır ayrı legeneAy valla sinir geldi Allah affetsin de
Kardesi bile kactı evine 2 cocukla napsn
Ben burda kaldm kocam yüzünden
Millet dagıldı zaten hemen
Bizimkilerde et ayırma derdine düstü..
Vay gidene
Atladım taksiye geldim evimeYa senin ne işin var cnm ya gitbevine neuini bekliyor ölen öldü sanki senmi gomecen ya şu kocaları bogazlayasim var benimki de kv gilde bir tiripler bir ahkamlar sinir oldum busene her sene kv keser biz kesemezdik bana bisey kalmadı derdi hep bende bir tane alıp gitmedim busene bizde kestik eşime dedim bizim hisseyi ayır ayrı legene
Kendim koycam busene dedim normalde kv beraber ilimizde kesince ikisini karisitirp ucbes veriyordu busene hiç karistirmadim az bisey veriyordu ayırdım busene çok iyi oldu bozuldu baya bir sikildim baklava dolma yap bulaşık ev şupur çocuklar aglasa kızıllar hiç kalasim yok biliyorum resmen
Eşimle ayırdım payları bana 3 poşet kaldı zaten illa ver hepsini len bize kalmadı dedim
Eve gidince de et yap der çok zengin benim herif sonrada beni bunalıyorum yap bayramdan kurban var der sinir ediyor amcasının oğlu var içki içer gezer tozar karisina çalışıyor illa onlara da ver diyo hiç veresim yok Allah biliyor sırf tartışmalar için anası ver dedi biliyorum
Ay aynı esimin teyze sinin kocası öldü ev sahipleri ölü gitti anam bir uyudular kızları kendi kadın len dedim biz mal gibiboturuyos kalk gidem dedim bunlar acıma neyin yok dedim hele kızının biri yattı cenaze gitmeden horul horul uyuduAtladım taksiye geldim evime
Cenaze sahipleri yattı uyuyor,kvdeyle biz 5 saattir oturuyorz salonda.
Dedim anne ben üzerimi degistircm cok terledm,ev 75 derece klimayı gectim vantilator bile yok
Pistik
Kadın bile hak verdi,az dinlen sende dedi.
2 bayramdır perisan oldm kocinin sülalesiylenvalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?