Kızlar bisi sorcam.
Bugun arefe ben reglim.
1000 ihlas okumak istiyordum.
Ezberden okuyup cekicem neticede ama nette bir video izledim hoca okunmaz diyor reglken.
Ben ezber okunur diye biliyorum.
zikir cekilir ama sureler okunmaz diyor.
Esim okunur diyor.
Kafam karisti
Cekmek istiyordum 1000 ihlas napim sizce?
Canım Amasra’nın otelleri Bayram da ful çekerSlm kızlar yarın annemle kardeşimle Amasra Bartın’a gidiyoruz.Kararsız kaldım bir otel buldum 3 gece oda kahvaltılı 1147₺ burayı alsam mı yoksa gidince mi baksak.Bayram yerler dolu olabilir ortada kalmayalım diyorum ya da bir gün orda bir gün orda kalırız.Siz gittiniz mi Bartın’a gittiyseniz nasıl yaptınız
Ben tesbih cekiyorum reglken zikir olarak.Bir ablamız vardı hep okurdu
Ağzı dualı
olur derdi
Rabbim istemiş sende okumak istiyorsun bence niyetBen tesbih cekiyorum reglken zikir olarak.
Ama böyle okunmaz diye goruncede ikilemde kaliyorum.
Burada niyet önemli diyip icimizden geldigi gibimi yapmaliyiz yoksa okumamak mi daha dogru bilmiyorum
Niyet ettim 100 tane cektim bile.Rabbim istemiş sende okumak istiyorsun bence niyet
Okumak en güzeli
Ben bazen şubede açıyorum video dualar
Kulaklıkla öyle içim arınıyor ki
Oluyor öyle.Su aralar hiç birikim yapmıyorum kışlık hazırla ev kredisi kredi kartı birikmiyor
iyi tatiller canım.Kızlar selam geldik Amasra’ya bir yer tuttuk bugün 200₺ yarin ve sonrası günler 350₺ toplam 900₺ nakit kk geçmiyormuş.2.kat deniz manzaralı mutfağı banyosu balkonu var beğendik kahvaltı yok diğer baktığım otel 1147₺ kahvaltısı vardı.Böyle olsun dışarıdan yeriz marketten alır yaparız.60 tl 3 günlük otopark parası verdik 15₺ de şemsiye.Kardeşim yemek almaya gitti ,yemeğe para veririz artık
İyi tatiller canımKızlar selam geldik Amasra’ya bir yer tuttuk bugün 200₺ yarin ve sonrası günler 350₺ toplam 900₺ nakit kk geçmiyormuş.2.kat deniz manzaralı mutfağı banyosu balkonu var beğendik kahvaltı yok diğer baktığım otel 1147₺ kahvaltısı vardı.Böyle olsun dışarıdan yeriz marketten alır yaparız.60 tl 3 günlük otopark parası verdik 15₺ de şemsiye.Kardeşim yemek almaya gitti ,yemeğe para veririz artık
Benim bildiğimde sadece Fatiha okunmaz kısa sureler okunur canımNihat hoca okunur diyor reglken sureler. Osman ünlü sadece fatiha okuyabilir diyor.
Bu sebeple herkes dini iceriklerde kafa karistiriyor iste.
Unuttmus mu?
Gercekten insan kırılıyor ya
Benimki mayıs taydı,oyle yalandan kutladı hala kırgınım
Nice seneleriniz olsunnn cnm ailecek
Unuttmus mu?
Gercekten insan kırılıyor ya
Benimki mayıs taydı,oyle yalandan kutladı hala kırgınım
Nice seneleriniz olsunnn cnm ailecek
Doğum gunun kutlu olsun ozaman.
Biz evlilik yil donumumuzu unutmustuk ikimizde
Günler sonra aklimiza gelmisti gulmustuk demek 10seneler falan devirince boyle oluyor diye.
15. sene bitti bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?