Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayirlisiyla kucagina al insallah canimm
Sen gorme duyma senin disinda herkes herkesle ugrasabilir bebegini dusun keyfini cilar canim

Heyecan doruktadir simdi sende canim bi avazda doğdun insallah takma kafana duyma çoğu şeyi etkilenme bebisini kokla bol bol

Slm kızlar eşim arası bugün.Protokolü hazırlamış mail atayım mı dedi.Yolla dedim yolladı.Avukata sordum ben de avukat uygun buldu 18 eylülde davayı açıyoruz 2 gün içinde de boşanma olacakmış anlaşmalı olunca hakimler hemen boşuyorlarmış.Boşanma bitince sınav sonrası evden taşınacağımı söyledim abonelikleri iptal ettirme ondan sonra edersin dedim.Evi de boyatıp ev sahibine teslim edersin dedim.Tamam dedi.Protokole ekleyelim mi bu konuyu dedim.Benim öyle birisi olmadığımı biliyorsun dedi.Ben artık bişey bilmiyorum artık kime güvenebileceğimi bilmiyorum dedim.Hayırlısı artık içimde bir rahatlama oldu boşanınca daha da rahatlıcam galiba

Allah yardımcın olsun canım. Şer bildiğimiz şeylerde vardır bir hayır mutlaka. Konunu başından beri okuyorum. Sen iyi dayandın bu aileye. Allah korumuş seni. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın.

Sağol canım amin inşallah.Allah razı olsun.Rahatlama geldi bana da feraha çıkacağım inşallah.

Hayırlısı ile kucağı na alnkuzunu adını ne koycaktin hiç soyledinmi hatırlayamadım cnm battaniye alnartik havalar soğuk hastanede ortersin kendine de şal al derim sezeryanliyken lazım oluyor insan usuyo bir an lohusasin bide rezene çayı aldir kocana gazını çok çabuk çıkarıyorsun cnm unutma bende sezeryandim

Ayyy ben heycanlandım sen anlatırken. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin kaderi güzel olsun inş.kolay bir doğum diliyorum

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

İlk iş humana mı ne bir süt getirici çay var onu al yanına sezeryanda hemen inmiyor süt
Sıkıntı hiçç etme
Şalını al çorap unutma çıkınca her yer buzz

Kuzum hayırlısı ile al kucağına sağlıkla gelsin bebiş

Evet canım elma suyuda gaz sokturuyor hosaf lazım olur.sal ve çorap iyi olur gerçekten. Bir avazda değilde bir ignede al kızını kucağına inşaallah

Rabbim çok çok daha iyilerini çıkarsın karşına.Ay çok kızgınım ben o adama.
Hayırlısı olsun canım. Bizim bilemediğimizi Allah bilir en iyisi böylemiş demek ki.

Beklerken ev kirası da ödüyorsunuz o da bir gider aslında mantıklısı ev alıp sonra ara ödeme yapmak çok faizden kar ettiriyor. Biz iki defa ara ödeme yaptık. Kaç yıl düşürdük 9 yıl krediye girmişken 4 yıl bile sürmeyecek :) eee bir de gün geçtikçe ev fiyatları da artıyor onu da hesaba katın oradan da kara geçersinşz. Faiz oranı düşerse de yapılandırma yapılıyor.

Eski işin daha mantıklı geldi bana. Çünkü yeni işinde 1 saat sonra evde olacaksın gibi görünüyor. Ben de benzer şeyi yaşamıştım. Maaşımı geç alıyordum eve yakın iş vardı 7 de çıkış. Senin gibi tereddüt ettim. Sonra patrona işten ayrılacağımı söylemiştim ayrılmamam için zam yapmıştı:) yine de bildiğin iş daha iyi sanki

Hadi gözün aydın sukıntısız geçsin inşallahhh sağlıkla kavuş yavruna

Dün konuştum ve maalesef benim bile maaşımı ödeyecek durumu yok banada kalsa eski isim ama şirket iflas etti ne yazık ki..

yapılandırma nasıl oluyor işte oranları bilmiyorum banka kredi çekmeden hesap edilemez dedi bir örnek verirseniz sevinirim mesela ben toplu ödeme yaptım 30 bin gibi bir anda ödememde düşer mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…