yapılandırma nasıl oluyor işte oranları bilmiyorum banka kredi çekmeden hesap edilemez dedi bir örnek verirseniz sevinirim mesela ben toplu ödeme yaptım 30 bin gibi bir anda ödememde düşer mi o zamanBeklerken ev kirası da ödüyorsunuz o da bir gider aslında mantıklısı ev alıp sonra ara ödeme yapmak çok faizden kar ettiriyor. Biz iki defa ara ödeme yaptık. Kaç yıl düşürdük 9 yıl krediye girmişken 4 yıl bile sürmeyecek :) eee bir de gün geçtikçe ev fiyatları da artıyor onu da hesaba katın oradan da kara geçersinşz. Faiz oranı düşerse de yapılandırma yapılıyor.
çok güzel demişsinSlm kızlar eşim arası bugün.Protokolü hazırlamış mail atayım mı dedi.Yolla dedim yolladı.Avukata sordum ben de avukat uygun buldu 18 eylülde davayı açıyoruz 2 gün içinde de boşanma olacakmış anlaşmalı olunca hakimler hemen boşuyorlarmış.Boşanma bitince sınav sonrası evden taşınacağımı söyledim abonelikleri iptal ettirme ondan sonra edersin dedim.Evi de boyatıp ev sahibine teslim edersin dedim.Tamam dedi.Protokole ekleyelim mi bu konuyu dedim.Benim öyle birisi olmadığımı biliyorsun dedi.Ben artık bişey bilmiyorum artık kime güvenebileceğimi bilmiyorum dedim.Hayırlısı artık içimde bir rahatlama oldu boşanınca daha da rahatlıcam galiba
Hayırlısı olsun canim sen çok iyi sabrettin uğraştın yuvam için kıymet bilmeyenler utansinSlm kızlar eşim arası bugün.Protokolü hazırlamış mail atayım mı dedi.Yolla dedim yolladı.Avukata sordum ben de avukat uygun buldu 18 eylülde davayı açıyoruz 2 gün içinde de boşanma olacakmış anlaşmalı olunca hakimler hemen boşuyorlarmış.Boşanma bitince sınav sonrası evden taşınacağımı söyledim abonelikleri iptal ettirme ondan sonra edersin dedim.Evi de boyatıp ev sahibine teslim edersin dedim.Tamam dedi.Protokole ekleyelim mi bu konuyu dedim.Benim öyle birisi olmadığımı biliyorsun dedi.Ben artık bişey bilmiyorum artık kime güvenebileceğimi bilmiyorum dedim.Hayırlısı artık içimde bir rahatlama oldu boşanınca daha da rahatlıcam galiba
İnşallah canımçok güzel demişsin
allah izniyle yeni hayatına hızlıca alışırısn
hayat sadece ondan ibret degil
belki daha çok mutlu olacağın kişi karşına çıkar
Aynen canım artık ben de önüme bakacağım.Süreç bitsin beni hakedenlere bir fırsat vereceğimHayırlısı olsun canim sen çok iyi sabrettin uğraştın yuvam için kıymet bilmeyenler utansin
Çok tşk ederim inşbabyloading87 sağlıkla kucağına almak nasip olsun
tr_lelli iyi yolculuklar iyi tatiller
beren_naz hakkında hayırlısı olsun bütün süreçlerini takip etmiştik buradan umarım daha da mutlu olursun
Geçmiş olsun canim üşütmusun sen dikkat edersen bi kaç gün iyi olursunAcile gittim iğne vuruldum iyi geldi
Geçmiş olsun canim üşütmusun sen dikkat edersen bi kaç gün iyi olursun
Dün konuştum ve maalesef benim bile maaşımı ödeyecek durumu yok banada kalsa eski isim ama şirket iflas etti ne yazık ki..
yapılandırma nasıl oluyor işte oranları bilmiyorum banka kredi çekmeden hesap edilemez dedi bir örnek verirseniz sevinirim mesela ben toplu ödeme yaptım 30 bin gibi bir anda ödememde düşer mi o zaman
Selam kızlar bugün eşime yazdım.Protokolde benim 2 adım soyadım yazmış. bir de onun soyadını kullanıyorum kendi soyadını eksik yazmış.Avukatım düzeltirin dedi.Şimdi hala nikahlıyız çünkü tamam dedi ben de farkettim dedi.Tc mi yazmamış onu da yaZ dedim.Eşyalarını ne zaman alacaksın dedim haftaya almayı düşünüyormuş.Tamam dedim bu hafta müsait değilim haftaya da cumartesi müsait olmayacağım dedim ona göre yazarsın dedim.Tamam dedi.
Sabah 5.08 de depreme uyandım hemen saate baktım 5.08 5.07 de olmuş deprem.Merkez üssü bizim bura.Site de 18 kat ben 12 deyim sallandı.Dün tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım o mu dokundu ne afedersiniz mideyi bozmuşum tuvaletten çıkamadım.Allah korusun deprem olsa ben tuvaletteyim.
Bugün öğleden sonra da üşüme titreme ateş oldu.Dün koşu bandına çıkmıştım terli terli oturdum cam önünde ondan oldu galiba.Annem dün evine gitmişti baktı hastayım geri geldi bana bakıyor.Allah başımdan eksik etmesin.
Benim bir müşterim vardı kadın 44 yaşında kansermiş vefat etmiş 2 hafta önce dün eski kocası geldi.Tam protokol olayından sonra kadına da üzüldüm.Epeydir gelmiyordu merak etmiştim.Sonra dedim Beren bak bu hayatta ölüm de var .sanki Rabbim hemen üstüne yolladıki ölüm haberini bunu anlayım diye.Sabah deprem sonrası zor uyudum rüyamda evdeki eşyalar gidiyordu hayırlısı
Tamam canım bekliyorum inşallahÖdemiş olduğun 30 bini anaparadan düşüyor kalan borcunu da kaç oranında kredi çektiysen o orandan hesaplayıp faizlendiriyor. Kredi faiz oranı düşerse de yeniden o orandan faizlendiriyor. Bir de ara ödemeler yapıldığında 250 civarı bir ceza ödeniyor. Ama faizden kar ettiğin için o kesilen ceza hiç de gözüne görünmüyor :) bir tane link vardı bunun hesabını yapan bulabilirsem göndereceğim sana
terapiden bahsetmişsinizGünaydın kızlar
Geçmiş olsunberen_naz
Bu ara terapiye falan gitmek de iyi gelebilir mi sana?
İster istemez zor günler geçiriyorsun bilinç altında rüyalarını etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?