Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm eve gidince ayaktan duş al sütun geliyor
Güle güle buyur bu arada seni çok merak ettik

Çok şükür bitti erişteler serdim temiz örgüte kuruycaklar odaya yağmur başladı yarim yaptim cami insallah kurur güzel olur otur kes ayarla 1 saat ugrastim bi tık daha sert olmasi lazımmış bidaha yaparsam öyle yapcam kurusun az pısirir tadına bakaris aksama kuru pilav salata var kuru fasulye pisti pilavı aksama dogru yaparim oğlan uyuyo bende kahve yaptim uzattim ayaklari eşim alcam ddi para geçtim migrosa siparişi 94 tuttu 250 tl altı olunca 5 tl taşıma ücreti diyor neyse aldıklarım baya uyguna geldi şukür

migrosta çok güzel indirmler oluyor
erişte bu yıl yok kayınvalde yapmadı
bakalım bende istiyorum ama nasıl olur
Bende ilkkes yaptim banada kayınvalidem alıyordu birinden parayla bu ara durumu ı sikısik bana almasın diye birazda girdim ise insallah güzel olur yine yaparim esi de seviyo kurusun birazda fırınliycam

oy kuzum maşallah Allah analı babalı büyütsün merak ettik topikçe seni insallah çabucak toparlan bende sezaryanliydum hiç bitmez akıl verenler takma çeyrek için sevindim bereketiyle geldi kuzucuk gecmis ola

Hayırlı uzun ömürler olsun bebişin gözün aydın canım bizide unutmayıp arada burayada yazdığın için teşekkürler . Bebişi öp yerimize

Tebrik ederim canım.Allah bağışlasın analı babalı mutlu mesut büyütün fıstığı maşallah

oooo enişte gömü felan mi buldu ☺ gule gule kullanin hepsini insallah. Bende sac kremleri cok pahali diye ucuz olandan alayım dedim hic bi işe yaramıyo saçım yipranmis paraya kıyayım da guzel bi sac kremi aliyim dedim eve geldim sampuan almisim yikildim

Canım gözünüz aydın kızın olmuştu degil mi mis kokuyodur simdi. Hic kimseyi takma ben normal dogum yaptığım halde 3. Gun geldi sütüm 1 saat niye oturuyorlar ki ikram felan bolsa kalkamadılar demek ki

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inş

Selam kızlar
3 gündür yeni yere gidiyorum ama hiçbir enerji alamadım acayip karışık işler ve ortam çok gergin
Eski patronum aradı cuma günü eski yerime geçeceğim artık biseyler için zorlamiycam neresi hayırlı ile orası olsun bundada vardır bir hayır..

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşaallah.

Bende ilkkes yaptim banada kayınvalidem alıyordu birinden parayla bu ara durumu ı sikısik bana almasın diye birazda girdim ise insallah güzel olur yine yaparim esi de seviyo kurusun birazda fırınliycam
Benim kayınvalide kocasına küstü kışlık yapmıyor
Biz mağdur olduk
Fırınlayınca çok güzel oluyor

Of fena olmuş
Benim saçlarım sarı olduğu için Şampuanım net krem de çıkınca bir seri var o
Yoksa bende işin içinden çıkamıyorum
Milbon kullanıyorum sarı saçı ışıl ışıl parlatıyor

Yeni iş yorucu oluyor
Hakkında hayırlısı olsun

Boyalı saçlar icin kullanayim bende oyle düşündüm mor sampuan mi kullanıyosun. Bende siyaha boyuyorum hep benim net bi şampuanım kremim yok hepsini deniyorum ama hic istediğim yumuşaklığa kavusamadim son çare kısacık kestircem sanırım

Baybloadinğ geçmiş olsun. Şükür kavuştunuz. Allah analı babalı büyütmek nasip olsun. Kaynananı takma ben adı geçince bile sinir oluyorum ama ne yapayım biricik kocamın annesi. Sen kızınla ilgilen insan birini dinlemeyince duymuyor oda söyler söyler susar. Yine yaz iyi istirahatler.

benim saçlarım komple açılıyor ve sarı geçiliyor
barbi sarısı:)
bu şampuan hemen topralıyor ve sağlamlaştırıyor
ve pırıl pırıl parlatıyor
saçımda o kadar işlem olmasınarağmen hiç kırık yok
tavsiye derim
biraz pahalı ama deger

kızlar merhaba
dün elim değmişken birde çorba yaptım
makarna çorba patlıcan salatası olunca bugüne de arttı yemek
yarın taze yemek yaparız artık
bizde meyve çok tüketiliyor
cuma mahallede pazar var
meyve sebze almayı düşünüyorum
domates biberi köyden alacağım
cumartesi köye gideceğiz
derin dondurucuya kırmızı biber közleyip koymuştum
hafta sonu biraz daha alacağım
kışın çok iyi oluyor
patlıcan çamur gibi oluyor da kırmızı biber bozulmuyor
4 tane 4 tane poşetliyorum
yiyeceğim zaman sosluyorum
bazen kahvaltı da yiyeceksek sadece zeytin yağ
meze yapacaksam sarımsak koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…