Küçük Düşün Büyük Olsun!

Abovvvvv ben spor yapıp debelenirken bir yudum mutluluk beni yazmayı unutmuş. Amma olsun ben biliyorum beni çok sever o

sempatik_kiz ne Mutlu bana. Çok teşekkür ederim Can'ım

@meyraa evet hatırlıyorum. Rabbim istediğimi vermedi. Bilirim ki hayırlısı buymuş ama bana Çelik gibi dayanma gücü verdi. Allah razı olsun canım

Sanırım aranızda en büyük benim. 38 yaşındayım.
Var mı artıran. 16 yıllık evliyim.

Biz meyraa ile burada tanıştık. Ortak yönlerimiz var ve kafa dengiyiz. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Çok seviyorum onu. Arkadaştan oteyiz.

Can'ım benim duygularımız karşılıklı...

Bir gün biri bana, nette aynı dili konuşabileceğin, duygu geçişi yaşayabileceğin, seni anlayabilen ve senin anlayabileceğin, kırk yıllık dost gibi hissedebileceğin biri çıkabilir deseydi, hadi ordan derdim... :)

Beni yanılttığın için teşekkür ederim ... :)

Etiketleme yapamıyorum Elmalı kurabiye dondurucuya koyuyorum çok güzel oluyor. Sıcakken dağılıyor. Soğuyunca çok güzel oluyor. Ben Elmalı kurabiye çok severim. Bu hafta bir tepsi iş yerine götürdüm anında bitti.

İyi akşamlar kızlar. Epey konuşulmuş yine sayfaları okuyana kadar gözlerim yoruldu resmen :)
Bugün benim için pek güzel geçmedi. İşteyken rahatsızlandım biraz acile gittim oradan eve geçtim. Taksi parası toplam 30 tl ilaç aldım 20 tl yemek yemiştim gündüz 15 tl de o. Toplam 65 tl. Olsun bir yerden gitmesi gerekiyormuş demek ki. Sağlığım yerinde olsun da.

Maalesef yaşıtız Can'ım ve 13 yıllık evliyim... :)
Ama ben hala kendimi yirmili yaşlarda hissediyorum, haksızlık buuuu... yaşlandık... :))

Geçmiş oldun Can'ım... önemli bir şey yoktur umarım...

Ödemelerin arasına virgül koyabilir misin okurken karışıyor. Ay ben de dilbilgisi öğretmenine döndüm.

Bende sizi çok seviyorum her konuda örnek alıyorm o samimiyetinizi içten hissediyorum inanın,bu topikte herkes çok samimi ve tatlı topik sahibinden kaynaklanıyor olabilir mi :))) nerde iyi tatlı dürüst biri varsa toplamış sanki aile olduk ınş böyle uzun yıllar devam ederiz.Allahım hepinizin gönlüne göre versin ins .

Hemen gece 12 olsun da ödemeleri yapayım istiyorum.
Ben seneye çok fazla vişne koyacağım dondurucuya. İlk için bir yere gitmiştim. Adam vişne topluyordu. Ben de 5-7 kg falan almak istediğimi ne kadar olduğunu sordum. Aslında öğretmen olan bu adam da kesinlikle para almayacağını, hediye etmek istediğini söyledi. Aldım ben de :) neyse çok makbule geçti. Afiyetle yiyoruz. Adama da dua okuyorum. Hatta bu taraftan bir daha geçerseniz, ben olmadan da bahçeye girin elma erik toplayın yiyin dedi

Kalpler kalbe karsi
Allah gonlumuze göre verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…