hakikaten güzel tespit baksana papatya da elmalı yapacakmışYa öyle ki okumıcam diyorumama çok merak ediyorum her bilgi kıymetli sizlerde
Bide bişey farkettim bi ara pişi muhabbeti oldu herkes pişi yaptı şimdi kurabiye (ben de Elmalı kek yaptım bugün) acayip korkutucu bi akım olduk biz burda
Ben beceremiyorum pasta,pogaca isini aslinda o konuya pek merakimda yok sanirim bir kac denemem de olumsuz sonuclaninca bosverdim:/hakikaten güzel tespit baksana papatya da elmalı yapacakmış
yaparsın ya pes etme. turşu kuruyorsun baksana. ben yemekleri yaka yaka öğrendim pişirmeyiBen beceremiyorum pasta,pogaca isini aslinda o konuya pek merakimda yok sanirim bir kac denemem de olumsuz sonuclaninca bosverdim:/
Bu arada bugun yesil domates ve kelek tursusu kurdum.
Markete 20 tl harcadim.
Kumbaraya birsey atmadim
Yok be okadar degil.Burda herkes çok hamarat kendimi kötü hissediyorum
Kızlar çıtayı bu kadar yukarı çıkarmayın
denesen yaparsın eminim. herkes mutfaktan zevk alacak diye bi kaide yok ki kendini kötü hissetmene gerek yok.Burda herkes çok hamarat kendimi kötü hissediyorum
Kızlar çıtayı bu kadar yukarı çıkarmayın
Boşuna okumuyorum kız ben geçmiş yazışmalarınızıhakikaten güzel tespit baksana papatya da elmalı yapacakmış
Sağol canım benim hepimiz herşeyi yapabiliriz yeter ki isteyelimbilmiyorumki canim yapabilirmiyim yaparim aslinda kendimede guveniyorum bu konuda ama bilmiyirum heveslendim simdi coj sukur cocuktan yana skntim yokda esimle bi konusayim bakalim o ne diyecek
bu arada helal olsun vallahi. zeki kadinlara bayiliyorum. tesekkur ederim
Can'ım yapılandırma işini naptın ?Sağol canım benim hepimiz herşeyi yapabiliriz yeter ki isteyelim
Allah kabul etsin..Ben bugun asure yaptim
Gorumcelerim misafir geldi
Iki gun burada kalacaklar
Ayy bizim mah. Var 2-3tane sormaya cesaret edemeyenlerde posetleri gozleriyle yiyolar.
Ben biraz sert bakiyorum hepsine soramasinlar diye
Ama yuzsuz var soran.
Bir markasi yok tabiki
Kalitelide degildir sanirim(yikadim bozulmadi)
Ama beni bu evde idare eder.
Ama yeni bir eve ciksam yine pazar tarzi bir yerden alirim.
Bir tüle 1000tl falan verenlere sasiyorum
Tül ya alti ustu ömurluk degil ki.
Sıkılınca degistirilir boyle ucuz alinca.
Ki su adini bilmiyorum hani ortadan acilan tullerden de yapiyolar boncuklu falan.
Desenli köpuk bunlar saten alcıyla yapistiriyosun.
Aşureye nar çok yakışıyor. Nar varken ramazan ayı Güllaç alıp kenara koymuştum. Onu da yaparım. Bir ara zeytinligime gidip narlarimi toplayayim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?