CanımsınBabyloadinğ sen varya sen cansın. Okuyorum ya seni evin içinde kahkaha ile gülüyorum. Kocam da diyorki ne seyediyorsun sen bana da izlet tabiki hayır diyorum kişiye özel bölümler var diyorum. Anlattıklarını gözümde canlandırıyorum offfff süper anlatma yeteneğin var. Hep yaz. Beren naz hayırlısı olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İyi akşamlar güzel hatunlar.
Cıkarr mutlaka biyerden cıkar kuzu hic sıkma canınııSelamm
Asiri gerdiler beni bu ara.
Annemlerin en buyukleri var sözde teyzem.
Mal/miras davasina aramiz acik.
Ben koydeki evin anahtarini istemistim dayimla dayima yalan soylemisler.
anahtar oradaki(yeni aldigi koydeki ev) evde demisler
simdide anneanneme ist. anahtar bende demis.
Annem onu arayip istemismide vercekmis mis mis.
Annemin dayimin falan da hakki olan yani dedemin uzerine olan ist. arsayi dedemden bir sekilde alip zamaninda ev yapti uzerine.
Ve tapusunuda kocasinin uzerine yapti cakal.
simdide koydeki evi yerleri sattircam diye kalkti ayaga.
Okadar bencil, yamyamlarki anlatamam.
Bende anneanneme veryansin ettim.
Annemin hakki ciksin ondan helallik almadan ölemesin dedim.
Cocuklarindan ceksin dedim ki cekiyor.
Gelinin biri evine gelmiyor öteki zaten uzak hic gelmiyor kocasinida senede 1 defa bir kac gun yolluyor.
2 kizi var bekar ayni evde konusmuyorlar surekli anne babalariyla kavga ediyorlar.
Daha beter olsunlar.
O kim ki annem ondan anahtar isticek dedem dururken anahtari almis saklamis evinde.
ev dedemin uzerine eski zaten ben seviyorum orayi gezecektim gidip.
Kadin vermemek icin neler yapti pislik.
Baksan durumlark bizden iyi( tabi hak yiyerek) ama gozu hep bizde, gezdigimizde,yedigimizde.
Ben kesinlikle inaniyorum ki ahh almak boyle bisi
o ah'lar onu huzursuz ediyor boyle.
Rabbim sorsun ona.
Rahat edemesin.
Beddua etmekden nefret ediyorum ama ettiriyorlar..
Ama sorsan haca gidecekler kardes hakki yemeye geldimi dibini siyirirlar.
Suraya gelmemiz bile acayip batiyor ona.
Kiskaniyor gelip gezmemizi falan 60yasinda kadin.
Cok sinirlendim anneneme dedim o kadin bir yerde karsima cikmasin soyle ona yasina basina bakmicam dedim.
yam yam kocasida karisinin malinin derdinde ne somurebilirim daha diye pislikler.
canım ben 1000 tl teklif edeceğim. kv ye de o kadar verecektim. az bulsa arttırmayı da düşünüyorum. harçlklar da olur tabi arada. hakkımızda hayırlısı inşallah.zelalke şimdi öncelikle hayırlısı olsun yeni bakıcınız bence gün boyu sizde olacak ya öncelikle kayınvalidenize ne ücret veriyor iseniz onu verin. Ocak-2020 de 800 gibi bir rakam verin ve adını koyun her sene Ocak ayında bir artış yapacağınız bu artışı onun da kabul edeceği bir meblağ olabileceği konusunda garanti verebilirsiniz bence dini bayramlarda el harçlığı verilebilir. 200-250 gibi erzak almadan elden verilirse daha çok işini görür gibi geldi. Fikir sorduğunuz için yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.
babyloading87 tamam harcama biraz fazla olmuş ama süt yapacağı için mazur görülebilir bir tarafı var. Afiyet şifa olsun kızınıza da kan olsun can olsun.
tr-lelli biliyormusun üç aşağı beş yukarı herkesin evinde aynı konuda huzursuzluk var. Sevdiğim bir söz var 'İhanet Ailede Başlar' diye benim canımı da annemin kardeşleri arasında kullanılması ve haksızlığa uğramasından sonra aynısı benim başıma gelmesi ve annemin bunu kabul etmemesi geliyor inkar ediyor. Sana böyle yapılmadı diyor. Allah görüyor annem dedim senin evinin altındaki katta senin kızın benim kızkardeşim oturuyor kendi evi kirada babamın dairesinde oturuyor.
Ama annem ihtiyacı var diyor ben babadan zengin değil kocadan zenginim ya dedim benim ihtiyacım yok. Bak yine anlamıyorsun diyor. Bende en sonunda 'Kızlar annelerin kaderini yaşarmış' dedim. Ama beni duymuyor anlatıyor da anlatıyor. Sonra hanginizi ayıra bilirim diyor. Birde son kat da oğlununmuş. Bende ne dertliymişim kusura bakmayın kızlar zamanınızı aldım sizlerin de.
Uygun bence bayram filan harçlık verebilirsin o zamanlar ah ah bende çalışmak isterdim işte olmuyorcanım ben 1000 tl teklif edeceğim. kv ye de o kadar verecektim. az bulsa arttırmayı da düşünüyorum. harçlklar da olur tabi arada. hakkımızda hayırlısı inşallah.
merhaba canlar..beren_naz geldiğin noktaya çok üzüldüm, Huzurluysan ne mutlu sana. hayatına bak takma kimseyi.. hayırlısı olsun bu saatten sonra senin için.
kızlar kızıma kayınvalde bakıyordu onunla da yollarımızı ayırdık. bazı sorunlar yaşadık ama küs falan değiliz. Kızıma bakması için çok çok güvendiğim birile anlaştık. Eşimin amca kızı. zamanında benim yeğenimide 2 yıl baktı.. çok başarılı. eve gelecek, evimi de çekip çevirecek ortalığı toplar rahat oturmaz. İçim çok rahat o olduğu için. haftaya başlayacak. böylesi çok iyi oldu bizim için..
Dünya malında gözü olan doymazmışOnun harici oglum ve kardesim dün gitti.
Bugun esimle donecekler.
Kimsenin malından gozum yok olmadida.
Hakkimiz yendi ses etmedik kimsenin haramina el uzatmadik.
Kimseyi kiskanmadik.
Kimseden medet ummadik
Yillarca dedemi anneannemi somurduler.
Arsayi aldilar, dedemin emekli oldugunda aldigi toplu parayida kandip o yam yam elinden aldi.
Dedem calisirkende masini o teyzeme yedirdi.
Anneannem cocuklarina bakti yillarca.
Kadin hala mal derdinde.
insan nasil böyle kardeslerinin hakkini yer
Sorsan namaz kilarlar vaaz verirler.
Rabbim sorsun insAllah.
Annem asla hakkini helal etmiyor.
Bende acayip kinlendim.
Insallah bir yerde karsilasirimda paylarim diye bekliyorum.
Mutla iki stüdyo resimi olsunkızlar kızım 6 eylülde 1 yaşına giriyor. çok şükür. party falan yapmayı düşünmüyorum. ama hatıra kalsın diye ne yapılabilir. Stüdyoda foto mu çektirsem ya da öneriniz ne ??
Valla çok olmuş biz biray açıkta kalırız kuzu millet bunun iki katiyla ev geçindiriyor bence aşırıya kacmayin ikigun sonra bunları yapmayınca milleti arkadan görmeye başlarsınız ben zamanında yaptım keşke koseme koysaydin diye pisman oluyorumKızlar merhaba
Bugün yoğundu hiç giremedim
Yarın oğluş okula başlıyor , heyecanlı
Cumartesi bir arkadaşımın Mevlüt’üne katıldım
Annesini ve anneannesini bir ay ara ile kaybetti
Çok yalnız kaldı
hoca ve çocuklar dahil 15 kişiydik
İyi ki gitmişim
Annesinden ve büyük annesinden çok ciddi mal kaldı
Gözünü aç kimseye yedirme dedim
İki daire , iki dükkan ve annesinin maaşı kaldı
Ve tonlarca anı
Bir oğlu var, eşinden de ayrıldı
Hayatın kime ne getireceği belli olmuyor
Allah geride kalanlara sağlık versin
Pazar misafirimiz geldi
Onlar ile güzel vakit geçirdik
Yaklaşık 15 kişi yemeğe gittik
750 TL tutdu hesap
Dedim eşime biz tutumlu olamayız
Bizde onlara gittiğimizde bilmiyorlar ki ne yapsınlar
Helal hoş olsun
Kadın Cumartesi gelecek yoksa ben kolları sıvıyacağımcamlara girişeceğim
Gelen kişiler hem ailem, hem arkadaşlarımızdıValla çok olmuş biz biray açıkta kalırız kuzu millet bunun iki katiyla ev geçindiriyor bence aşırıya kacmayin ikigun sonra bunları yapmayınca milleti arkadan görmeye başlarsınız ben zamanında yaptım keşke koseme koysaydin diye pisman oluyorum
En azından evime katkim olurdu çok pisman
2 kız var ama stajer onlar
Nakit para alısı oldugundns güvenemeyiz baslarında dur diyorlar
Ay annem suan delirmis vaziyette
Hic kadın olmamıs anne olmamıs o diye geziyor evde
Sanki hic derdim yok bide bu cıktı
Lohusalık bi biteydi benimmm
Günaydın kızlar eşim eşyalarını almaya gelecek 12 de.Geçen sene 1 Eylül’de halı perde seçmiştik sonra onlara gidip yemek yemiştik.Arkadaşın eşi vefat etmişti tam o gün ordan iyi biliyorum.Bu sene de eşyalarını almaya geliyor hayat işte
Su lohusalıgı öyle berbat gecirdimki ,bi arkdasım bosanıyo kız dedim iyi kurtuluyon kocadan ,kvde den, sorunlrdan
Bosanmaya özenir mi insan Allah affetsin keske bekar olsaydm dediğim zamanlar oldu.
Tek avuntum kızım,dönüp bakıyorum iyiki var yoksa insanda dayanacak hal kalmıyor..
Herserde bi hayır var iste
Hayat tamda böyle bisey..
kızlar kızım 6 eylülde 1 yaşına giriyor. çok şükür. party falan yapmayı düşünmüyorum. ama hatıra kalsın diye ne yapılabilir. Stüdyoda foto mu çektirsem ya da öneriniz ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?