Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba canlar.. beren_naz geldiğin noktaya çok üzüldüm, Huzurluysan ne mutlu sana. hayatına bak takma kimseyi.. hayırlısı olsun bu saatten sonra senin için.
kızlar kızıma kayınvalde bakıyordu onunla da yollarımızı ayırdık. bazı sorunlar yaşadık ama küs falan değiliz. Kızıma bakması için çok çok güvendiğim birile anlaştık. Eşimin amca kızı. zamanında benim yeğenimide 2 yıl baktı.. çok başarılı. eve gelecek, evimi de çekip çevirecek ortalığı toplar rahat oturmaz. İçim çok rahat o olduğu için. haftaya başlayacak. böylesi çok iyi oldu bizim için..

ben tam gün çalışıyorum sabah 8 de evden çıkıyorum en geç 6 da evdeyim. haftasonu 2 ye kadar çalışıyorum. sizce bu şartlarda eve gelecek bakıcıya ne kadar verilmeli. Benim düşüncem kızımı emanet edeceğim kadar güvenli birini bulduysam ücrete pek takılmamak. ama merk ettim ne verilir acaba. Biz daha ücreti konuşmadık. Bugün onu da netleştiririz.

Canımsın

Cıkarr mutlaka biyerden cıkar kuzu hic sıkma canınıı

Slm kızlarr
Bi kosu carsıya cıktm bi saat 225 tl suladım geldim
Sen issiZ insansın naptın okadr demek serbest
Kociye gömlek aldım hediye
Kuruyemiscide kuru kayısı,pestil falan aldım süt yapsın diye
Tel faturamı yatırdm 40 tl
Haftaya dogum param ve süt parası yatcakmıs 180 tl
Sgkya ugradım
Megr orda güncelleme lzımmıs .
Bekleyip durcaktık yoksa

zelalke şimdi öncelikle hayırlısı olsun yeni bakıcınız bence gün boyu sizde olacak ya öncelikle kayınvalidenize ne ücret veriyor iseniz onu verin. Ocak-2020 de 800 gibi bir rakam verin ve adını koyun her sene Ocak ayında bir artış yapacağınız bu artışı onun da kabul edeceği bir meblağ olabileceği konusunda garanti verebilirsiniz bence dini bayramlarda el harçlığı verilebilir. 200-250 gibi erzak almadan elden verilirse daha çok işini görür gibi geldi. Fikir sorduğunuz için yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.
babyloading87 tamam harcama biraz fazla olmuş ama süt yapacağı için mazur görülebilir bir tarafı var. Afiyet şifa olsun kızınıza da kan olsun can olsun.
tr-lelli biliyormusun üç aşağı beş yukarı herkesin evinde aynı konuda huzursuzluk var. Sevdiğim bir söz var 'İhanet Ailede Başlar' diye benim canımı da annemin kardeşleri arasında kullanılması ve haksızlığa uğramasından sonra aynısı benim başıma gelmesi ve annemin bunu kabul etmemesi geliyor inkar ediyor. Sana böyle yapılmadı diyor. Allah görüyor annem dedim senin evinin altındaki katta senin kızın benim kızkardeşim oturuyor kendi evi kirada babamın dairesinde oturuyor.
Ama annem ihtiyacı var diyor ben babadan zengin değil kocadan zenginim ya dedim benim ihtiyacım yok. Bak yine anlamıyorsun diyor. Bende en sonunda 'Kızlar annelerin kaderini yaşarmış' dedim. Ama beni duymuyor anlatıyor da anlatıyor. Sonra hanginizi ayıra bilirim diyor. Birde son kat da oğlununmuş. Bende ne dertliymişim kusura bakmayın kızlar zamanınızı aldım sizlerin de.

canım ben 1000 tl teklif edeceğim. kv ye de o kadar verecektim. az bulsa arttırmayı da düşünüyorum. harçlklar da olur tabi arada. hakkımızda hayırlısı inşallah.

canım ben 1000 tl teklif edeceğim. kv ye de o kadar verecektim. az bulsa arttırmayı da düşünüyorum. harçlklar da olur tabi arada. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Uygun bence bayram filan harçlık verebilirsin o zamanlar ah ah bende çalışmak isterdim işte olmuyor

Lelli Allaha havale et bi yerden çıkıyor kuzum

Baby aut için süt yapsın al arada ama harcamalara dikkat et sonra sıkışma

Buizmde duugun vardı hafta sonu filan 150 tl uçtu gitti şimdi millet hep para takiyobaltin ucmus

Teşekkür ederim zelalke içim rahat huzurluyum.Bazen sabahları uyanınca aklıma geliyor üzülüyorum o kadar hakkımda hayırlısı

Dünya malında gözü olan doymazmış
Eninde sonunda hak yerini bulur güzelim

kızlar kızım 6 eylülde 1 yaşına giriyor. çok şükür. party falan yapmayı düşünmüyorum. ama hatıra kalsın diye ne yapılabilir. Stüdyoda foto mu çektirsem ya da öneriniz ne ??
Mutla iki stüdyo resimi olsun
Biz bir tek birde üçünüz çektirmiştik
Çok güzel oluyor
Çok pahalı olmayan ufak bir organizasyon yapsan çok şirin olurdu

Kızlar merhaba
Bugün yoğundu hiç giremedim

Yarın oğluş okula başlıyor , heyecanlı

Cumartesi bir arkadaşımın Mevlüt’üne katıldım
Annesini ve anneannesini bir ay ara ile kaybetti
Çok yalnız kaldı
hoca ve çocuklar dahil 15 kişiydik
İyi ki gitmişim
Annesinden ve büyük annesinden çok ciddi mal kaldı
Gözünü aç kimseye yedirme dedim
İki daire , iki dükkan ve annesinin maaşı kaldı
Ve tonlarca anı
Bir oğlu var, eşinden de ayrıldı
Hayatın kime ne getireceği belli olmuyor
Allah geride kalanlara sağlık versin

Pazar misafirimiz geldi
Onlar ile güzel vakit geçirdik
Yaklaşık 15 kişi yemeğe gittik
750 TL tutdu hesap
Dedim eşime biz tutumlu olamayız
Bizde onlara gittiğimizde bilmiyorlar ki ne yapsınlar
Helal hoş olsun

Kadın Cumartesi gelecek yoksa ben kolları sıvıyacağım camlara girişeceğim

tr_lelli herkes farklı farklı şeyler yaşıyor
Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor
Biri aç gözlü olunca huzur kaçıyor
Eve el girince öyle oluyor
Eşime diyorum hep kendimiz kazanalım Allah’ın izniyle
Mal kavgası kötü
Bizde olmaz demeyelim de hayat işte kim bilir ne verecek

Valla çok olmuş biz biray açıkta kalırız kuzu millet bunun iki katiyla ev geçindiriyor bence aşırıya kacmayin ikigun sonra bunları yapmayınca milleti arkadan görmeye başlarsınız ben zamanında yaptım keşke koseme koysaydin diye pisman oluyorum
En azından evime katkim olurdu çok pisman

Gelen kişiler hem ailem, hem arkadaşlarımızdı
Birde biz gidince cebimize sokturmuyorlar
Altta kalmak istemedik
Ama dediğin doğru 1 aylık mutfak masrafı
Eşime tşk ettim

Eksik olmasın hemen gidelim dedi

Ne iş yapıyordun canım. Ama çok erkem değilmi işe başlaman

Duygulandım. Ama hayırlısı. Ne diyelim

Kesinlikle evliliğin en güzel yanı çocuk diye düşünüyorum

kızlar kızım 6 eylülde 1 yaşına giriyor. çok şükür. party falan yapmayı düşünmüyorum. ama hatıra kalsın diye ne yapılabilir. Stüdyoda foto mu çektirsem ya da öneriniz ne ??

Biz de ilk yaşına party yapmadık. Pastayı aldık önüne koyduk dağıta dağıta yedi video çektik.bir de ımmm ımmm demeleri vardı öylebir hatıra bıraktık ama iki yaşını düşünüyoruz hiç bilmem bu işleri ne yapsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…