- 21 Ağustos 2015
- 32.229
- 97.859
- 798
- 38
Yarın evlilik yıl dönümümüz
Anam öyle isledi ki beni 10 gündür,adamın yüzünü göresim gelmiyor
Eve gecince normale dönerimde.
Burda sarılsa cekiyorm kendimi.
Normalde planlar,ufak kutlamalar yapardm bi yemek faln ayarlardm en azından
Kolumu kaldırasım yok
Anam zehirledi beni
Kendisi eline gecirse bogacak adamı zatn
Allahım affetsin bizi
Bence de söyleme ama kv söyler yani benim kv bisey verdiği vakitnsunu verdim der para asla vermez düğüne geldik esime naz yapıyı mide kanaması geçiren len sen o kadar kolaymi sanıyorsun deli ediyor beni ilgi ystumde olca bi şeyi yok işi gücü naz inş bizle gelmez bize glsin diyo esimde okullar açılacak onlami ugrascam surat beş karışGunaydın kızlarr
Aksm kardesimin kvdesi bebek görmeye geldi
Kıza nevresim getirmis
Besiği de 100 usd sıkıstırdı☺
Saolsun
Kociye göstermedim zulaya attım
Herseyi de bilmeyiversin
Oh maşallah babaanne şaşırttiGunaydınnn gızlar
İyi pazarlar
Aksm amcamlar gelini faln geldi
Gelinleri ceyrek taktı biz de onlarınkinde takmıstık
Amcam 100 tl taktı
Annemler onun gelinde 50 tl takmıs cünkü
Kız dedim 50 tl amca takar mı niye oyle bisey yaptınız
Ne bileyim ozman sizde taktınız,kardesinde taktı biz de de para yoksa takmıssızdır dedi
Asıl sok kvdem bilezik taktı kıza
Bebek bileziği burma
Düğünlerde gelinle damadın üzerine takılan kurdele kadar kurdele takmıs ucuna babannesi yazmıs
Ay bayılazam
Görümcem yarım taktı
Hediye getrimis bide ayakkabı elbise bandana
Kvde de takım pijama getirmis
Allah kabul etsin
Babannemis annemi yine delirtti tabi
Bebek mevlüdüne gitmis dün onu anlatıyo
Annem yolcam ben bunu az kaldı yaslı baslı demicem diyo
Bugunde bikac akraba gelecekmis.
Mevlüt gelse de bitse su misafir telası
Valla maddi manevi yorgunluk
Hep ülküden falan alıyoruz kuru pastaları
Kutu kutu
Kilosu 50 tlden
250 tl kurupastaya verdik bi haftda
Anneme dedim yapalım kek bosta kalınca verelim bu ne
Aynen dediğin gibi bende bosancaktik.kv dem yüzünden Allah ona kızında herşeyin beterini gsotersinde gorsum hep öyle diyorum en mutlu olacağın yerde en kötü günleri yaşattı bana kızında o da gorcekler inş bekliyorum sabrediyorum bazen bende öyle hiç evlenmeseydim tek başıma hiç kimse olmadan yaşasaydı diyorum yeminle o kadar bunalıyorum kiSu lohusalıgı öyle berbat gecirdimki ,bi arkdasım bosanıyo kız dedim iyi kurtuluyon kocadan ,kvde den, sorunlrdan
Bosanmaya özenir mi insan Allah affetsin keske bekar olsaydm dediğim zamanlar oldu.
Tek avuntum kızım,dönüp bakıyorum iyiki var yoksa insanda dayanacak hal kalmıyor..
Herserde bi hayır var iste
Hayat tamda böyle bisey..
Halbuki artık bebek olduğu için sizi birbirinze daha çok bağlaması gerekirken, soğutuyor seni.. annen de olsa lafları seni işlemesin canım.. eşinle birbirnizi sevip mutlu olduğunz için evliliğnizi bebekle taçlandırdınz, bunu unutma lütfen, eşine hiç tavır alma annenden dolayıYarın evlilik yıl dönümümüz
Anam öyle isledi ki beni 10 gündür,adamın yüzünü göresim gelmiyor
Eve gecince normale dönerimde.
Burda sarılsa cekiyorm kendimi.
Normalde planlar,ufak kutlamalar yapardm bi yemek faln ayarlardm en azından
Kolumu kaldırasım yok
Anam zehirledi beni
Kendisi eline gecirse bogacak adamı zatn
Allahım affetsin bizi
Benimkide saf anamın yanında mevlüte gitmisBence de söyleme ama kv söyler yani benim kv bisey verdiği vakitnsunu verdim der para asla vermez düğüne geldik esime naz yapıyı mide kanaması geçiren len sen o kadar kolaymi sanıyorsun deli ediyor beni ilgi ystumde olca bi şeyi yok işi gücü naz inş bizle gelmez bize glsin diyo esimde okullar açılacak onlami ugrascam surat beş karış
Anam bizimkiler sosyetikOh maşallah babaanne şaşırttiaynen kuzu bi kek tuzlu bimde gevrek kurabiye var ondan verin yanına cay yeter
Babyloadinğ sen varya sen cansın. Okuyorum ya seni evin içinde kahkaha ile gülüyorum. Kocam da diyorki ne seyediyorsun sen bana da izlet tabiki hayır diyorum kişiye özel bölümler var diyorum. Anlattıklarını gözümde canlandırıyorum offfff süper anlatma yeteneğin var. Hep yaz. Beren naz hayırlısı olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İyi akşamlar güzel hatunlar.
Birkaç ay içinde çok badire atlattın canim rabbim iyilerle karşılaştırsin seniAmin canım sağolasın
Aynısını bende yapıyorum bazen benimki de delirdim galiba sen napion bi bakım diyo yok sen bakma diyoki ifşa oluyorum sonra diyom kafa çağırıyorum kimseye dencek gibibdeil durumBabyloadinğ sen varya sen cansın. Okuyorum ya seni evin içinde kahkaha ile gülüyorum. Kocam da diyorki ne seyediyorsun sen bana da izlet tabiki hayır diyorum kişiye özel bölümler var diyorum. Anlattıklarını gözümde canlandırıyorum offfff süper anlatma yeteneğin var. Hep yaz. Beren naz hayırlısı olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İyi akşamlar güzel hatunlar.
Amin canım sağolasınBirkaç ay içinde çok badire atlattın canim rabbim iyilerle karşılaştırsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?