bende 38 yaşındayımAminn
32 yas cok da genc değiliz
Zor ya insan tam rahata alısıyır kardesimden biliyorjm haydaa basa sar
haklısın canımBende siniflarin kalabalik olmasindan asiri rahatsizim.
o ki okul acigi var (kalabalikdan anladigim o) okul niye yapilmiyor? vakif da vakif.
Soylencek cok sey var da neyse
oh çok şükürtanımıyordum ben ama eltimin yıllardır komşusu ilişkisi iyi onunla.. ben de tanıyınca çok sevdim.. biraz önce görüntülü aradı yine annesi merak etme iyi diye. benimki oynuyordu arada tarhana çorbası veriyordu. bi de evde poğaça yapmış ondan da yiyordu keyfi iyiydi şükür.. rahatladım..
Ay kuzu sende 87 lisin bendensin banada bak büyüdu çok arası olmadan yap diyorlar bende kardeşi olsun tek kalmasın istiyorum lakin tedaviyle oldi tekrar tedavi masraf insallah olur kendiliğinden ben istiyorum ama bi kaç sene sonra gözümde büyüyor sabır olurmu rahata alisirim diyorumAminn
32 yas cok da genc değiliz
Zor ya insan tam rahata alısıyır kardesimden biliyorjm haydaa basa sar
Valla gece uyanmalarıBende 2. su 2 sene icinde yaptim yaptim yapmazsam daha hic bir guc kuvvet yapyiramaz.
Yas 35i gececek ugrasamam.
Cunku bebek olayindan cok sogudum.
Okadarda ara verince sabrim falan kalmadi.
Bakamam gibi geliyor.
Acikcasi esimde kız olma ihtimali sebebiyle istiyor.
Hic kiz olmayacak gibi bi garanti bisi olsa istedigini sanmiyorum 2.cocugu.
cunku dusuk olan bebegimde dr. erkek dedigindeki buruklugu gordum yuzunde.
kesin mi ? falan dedi sinirlenmistim.
Hep kizimda kizim diyordu cunku nasipde olmadi.
Onun bu takintisi yuzunden dogurasimda yok daha.
Erkegi duyunca tabiki saglikli olsunda diyor falan ama icini biliyorum ben
Profili dogur at sokagaysa demekBi de gelirken bi tanidik gordum.
Bu kadini pek sevmem biraz sivri dillidir.
Biri vasitasiyla tanismistim.
Bende gunes gozl. vardi uzaktikda tanimamistir dedim ama tanimis seslendi durmak zorunda kaldim.
Kizinin gittigi okul oglumun gittigi okul vs derken
Onun okulu eve yakin bizim ki daha uzak
Servise vericem sanirim dedim.
aa ne gerek varda cocuk biraz eziyet gorsunde liseye geldi de falan dedi.
Ee liseye gelince o evlatlik mertebesi farkli mi oluyo yine cocugum yine kiyamadigim dedim.
Cocucugunun subesini bilmiyormus.
mevcudunu falanda.
Ben bildigimi soyleyince bir de Öğretmenleriylede tanismak istiyorum hatta falan diyince hic benim profilme gore bir veli degilsin dedi bana.
Salakmidir nedir.
Ben liseye basladi diye salim evden okulu nedir sinifi nedir kimlerle arkadaslik yapar umursamayayim mi?
Ondan kizin bir yeri kazanamamis belli dicektim sustum.
Kadini bir defa daha niye sevmedigimi anladim
Gözünü karart yapAy kuzu sende 87 lisin bendensin banada bak büyüdu çok arası olmadan yap diyorlar bende kardeşi olsun tek kalmasın istiyorum lakin tedaviyle oldi tekrar tedavi masraf insallah olur kendiliğinden ben istiyorum ama bi kaç sene sonra gözümde büyüyor sabır olurmu rahata alisirim diyorum
Bende 2. su 2 sene icinde yaptim yaptim yapmazsam daha hic bir guc kuvvet yapyiramaz.
Yas 35i gececek ugrasamam.
Cunku bebek olayindan cok sogudum.
Okadarda ara verince sabrim falan kalmadi.
Bakamam gibi geliyor.
Acikcasi esimde kız olma ihtimali sebebiyle istiyor.
Hic kiz olmayacak gibi bi garanti bisi olsa istedigini sanmiyorum 2.cocugu.
cunku dusuk olan bebegimde dr. erkek dedigindeki buruklugu gordum yuzunde.
kesin mi ? falan dedi sinirlenmistim.
Hep kizimda kizim diyordu cunku nasipde olmadi.
Onun bu takintisi yuzunden dogurasimda yok daha.
Erkegi duyunca tabiki saglikli olsunda diyor falan ama icini biliyorum ben
internetten aldığınız altın hesabı ise 24 ayarın fiyatıdırKızlar merhaba size birşey danışıcam internetten altın alımda normal kuyumcu arasında en az 10 tl fark ediyor ve bu ay toplu bir alım yapıcam ev peşinatımız kadar diyeyim ona sizce kasa mı kiralasam 2 yıl kalacak internet bankacolıgından altın alsam sanki çok kazandırmaz gibi geliyor ne yapsam ya bir öneri vern bana
Öyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf işGözünü karart yap
Bende 28 de falan olaydı ilki 2.yi düsünürdüm.
Seninki büyümüs simdi yapsan bile normal
Ama ben kızı büyütcm desem 3-4 sene e hemen olmayabilir,benim hemen olmıyo,36-37 de anca dogururım
Kısmet,evdekini bi büyütelim de hayırlısıylla
ay gerçekten lüzumsuz bir tipBi de gelirken bi tanidik gordum.
Bu kadini pek sevmem biraz sivri dillidir.
Biri vasitasiyla tanismistim.
Bende gunes gozl. vardi uzaktikda tanimamistir dedim ama tanimis seslendi durmak zorunda kaldim.
Kizinin gittigi okul oglumun gittigi okul vs derken
Onun okulu eve yakin bizim ki daha uzak
Servise vericem sanirim dedim.
aa ne gerek varda cocuk biraz eziyet gorsunde liseye geldi de falan dedi.
Ee liseye gelince o evlatlik mertebesi farkli mi oluyo yine cocugum yine kiyamadigim dedim.
Cocucugunun subesini bilmiyormus.
mevcudunu falanda.
Ben bildigimi soyleyince bir de Öğretmenleriylede tanismak istiyorum hatta falan diyince hic benim profilme gore bir veli degilsin dedi bana.
Salakmidir nedir.
Ben liseye basladi diye salim evden okulu nedir sinifi nedir kimlerle arkadaslik yapar umursamayayim mi?
Ondan kizin bir yeri kazanamamis belli dicektim sustum.
Kadini bir defa daha niye sevmedigimi anladim
dogru dedinÖyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf işrabbim oğluma sağlık sıhhat versin benimde esimde bazı sorunlar var o yüzden tüp bebek oldu bize 
Ben 3.5 sene dinledim o laflarıÖyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf işrabbim oğluma sağlık sıhhat versin benimde esimde bazı sorunlar var o yüzden tüp bebek oldu bize 
İnternet bankacılığını mı öneriyosun o zaman canıminternetten aldığınız altın hesabı ise 24 ayarın fiyatıdır
fiziki altında işçilik düşmesi var birde yıllık kasa kirası
Kiralık kasa ücreti 400 tl ,ayrıca bir defa mahsus depozito 100 tlİnternet bankacılığını mı öneriyosun o zaman canımO daha iyi gibi sanki muallakta kaldım sen bankada çalışıyordun galiba yanıt verdiğin için teşekkür ederim 
Selamm.
Sabah hazirlandim ve babasi oglusu sen gelme dediler bana
Çöktü bir huzun.
Liseli oldu oğlum..
Eşim Bırakti oglumu
Ya yeni okul yeni sinif yeni arkadaşlar.
Napıyordur aklım kaldı.
Ayh valla annelik akil isi değil.
benim eşimde çalışmamı istemiyor ama 2. çocuğa da pek ikimizde hevesli değiliz açıkcası
allah oğluma sağlık versin
onunla dünyayı gezme hayalim var
2 çocuk olursa o işler zor olur
tabi birde sizler gençsiniz
sabır da vardır , gençlikte :)
bende yok valla
ama kayınvalde ve annem 2. diye gazlasaydı olurdu :):)
demek ki onlarda bende o ışığı göremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?