Küçük Düşün Büyük Olsun!

oh çok şükür
hiç dayanamıyorum çocuklara

Kızlar merhaba size birşey danışıcam internetten altın alımda normal kuyumcu arasında en az 10 tl fark ediyor ve bu ay toplu bir alım yapıcam ev peşinatımız kadar diyeyim ona sizce kasa mı kiralasam 2 yıl kalacak internet bankacolıgından altın alsam sanki çok kazandırmaz gibi geliyor ne yapsam ya bir öneri vern bana

Ben alisverisimi yaptim.
Ve bugun asûre gunu
Bugun eve bisi almakda cok bereket demek
Ufakda olsa bi gıda alin derim.
Ben alisveris yaptikdan sonra hatirladim.
Rabbim bereketlendirsin.
140tl tuttu.
Ayrica 50tl nalbura verdim.
Dus basligi ve hortumu bir de havluluk aldim.
Köye gitmeden kopmustu degistirdim.

Oglumla da mah. basinda terzide buluscaz pant. bana bir tik bol gibi geldi azicik daralmak istiyor.
15tl ona gider.

Bi de gelirken bi tanidik gordum.
Bu kadini pek sevmem biraz sivri dillidir.
Biri vasitasiyla tanismistim.
Bende gunes gozl. vardi uzaktikda tanimamistir dedim ama tanimis seslendi durmak zorunda kaldim.

Kizinin gittigi okul oglumun gittigi okul vs derken
Onun okulu eve yakin bizim ki daha uzak
Servise vericem sanirim dedim.
aa ne gerek varda cocuk biraz eziyet gorsunde liseye geldi de falan dedi.
Ee liseye gelince o evlatlik mertebesi farkli mi oluyo yine cocugum yine kiyamadigim dedim.

Cocucugunun subesini bilmiyormus.
mevcudunu falanda.
Ben bildigimi soyleyince bir de Öğretmenleriylede tanismak istiyorum hatta falan diyince hic benim profilme gore bir veli degilsin dedi bana.
Salakmidir nedir.

Ben liseye basladi diye salim evden okulu nedir sinifi nedir kimlerle arkadaslik yapar umursamayayim mi?

Ondan kizin bir yeri kazanamamis belli dicektim sustum.

Kadini bir defa daha niye sevmedigimi anladim

Aminn
32 yas cok da genc değiliz
Zor ya insan tam rahata alısıyır kardesimden biliyorjm haydaa basa sar
Ay kuzu sende 87 lisin bendensin banada bak büyüdu çok arası olmadan yap diyorlar bende kardeşi olsun tek kalmasın istiyorum lakin tedaviyle oldi tekrar tedavi masraf insallah olur kendiliğinden ben istiyorum ama bi kaç sene sonra gözümde büyüyor sabır olurmu rahata alisirim diyorum

Valla gece uyanmaları
Gaz sancıları
Lohusalık
İyi düsün
Rabbim isteyen herkese versin ins 2.isteyene 2.
3.isteyene 3

Profili dogur at sokagaysa demek

Gözünü karart yap
Bende 28 de falan olaydı ilki 2.yi düsünürdüm.
Seninki büyümüs simdi yapsan bile normal
Ama ben kızı büyütcm desem 3-4 sene e hemen olmayabilir,benim hemen olmıyo,36-37 de anca dogururım
Kısmet,evdekini bi büyütelim de hayırlısıylla

internetten aldığınız altın hesabı ise 24 ayarın fiyatıdır
fiziki altında işçilik düşmesi var birde yıllık kasa kirası

Öyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf iş rabbim oğluma sağlık sıhhat versin benimde esimde bazı sorunlar var o yüzden tüp bebek oldu bize

ay gerçekten lüzumsuz bir tip

dogru dedin
kendin beklesen yapmasan olmuyor diyorlar
hemde en yakınların
ben daha sonra duydum benim görümcem yaymış olmuyor olsa yapar diye
hiç bir şey demiyorum allah diyorum
oysa benim olurken olmaza çıakrmış adımı

Ben 3.5 sene dinledim o lafları
Tüpe gececekken aniden geldi kuzum
İnsanlar konusur bosver
Sen en iyisini bilirsin.
Allah cocuklarımoza uzun ömür versin

internetten aldığınız altın hesabı ise 24 ayarın fiyatıdır
fiziki altında işçilik düşmesi var birde yıllık kasa kirası
İnternet bankacılığını mı öneriyosun o zaman canım O daha iyi gibi sanki muallakta kaldım sen bankada çalışıyordun galiba yanıt verdiğin için teşekkür ederim

Valla kızlar bitane hicbiseymis iki tane zor oluyor ama çocuk tek kalmasın derim ikisi oynuyor
.lelli yaş geçmeden doğru bence yeniden dene tek kalmasın cocuk buyutusun oglanda büyük üniversiteye filan gittiğinde tek kalacaksın bence olmalı diyorum nasip gönlüne göre versin
Buğu. Okula gittik kız malum bire başladı annem baktı bide öğle molası çıktı bir saatmis herkes eve getiriyorlar bende eve gotyr getir yapxan çocuk orda teknik kalsin

İnternet bankacılığını mı öneriyosun o zaman canım O daha iyi gibi sanki muallakta kaldım sen bankada çalışıyordun galiba yanıt verdiğin için teşekkür ederim
Kiralık kasa ücreti 400 tl ,ayrıca bir defa mahsus depozito 100 tl
Gram hesabı daha mantıkl

hayırlı olsun lise yılları kuzuma. En güzel zamanlar

Biz de hiç istemiyoruz ikinci çocuk zaten istediğimiz tek çocuktu. O da tedavi falan derken iki yıl olmadı gittik başvuru yaptık evlat edinmeye kızımıza kavuştuk.şimdi onun yerine hiç birşeyi koyamıyoruz. Ama benim şuan korkum 45 gündür adet olmadım zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Tabi doktorlar erken menopozda olur diyorlardı. Aranızda erken menopoz olan varmı. Ne hamilelik ne menopoz belirtisi var bilemedim kafam karışık ama ikisini de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…