- 27 Şubat 2013

- 14.935

- 42.662

- 798

Bende 2. su 2 sene icinde yaptim yaptim yapmazsam daha hic bir guc kuvvet yapyiramaz.
Yas 35i gececek ugrasamam.
Cunku bebek olayindan cok sogudum.
Okadarda ara verince sabrim falan kalmadi.
Bakamam gibi geliyor.
Acikcasi esimde kız olma ihtimali sebebiyle istiyor.
Hic kiz olmayacak gibi bi garanti bisi olsa istedigini sanmiyorum 2.cocugu.
cunku dusuk olan bebegimde dr. erkek dedigindeki buruklugu gordum yuzunde.
kesin mi ? falan dedi sinirlenmistim.
Hep kizimda kizim diyordu cunku nasipde olmadi.
Onun bu takintisi yuzunden dogurasimda yok daha.
Erkegi duyunca tabiki saglikli olsunda diyor falan ama icini biliyorum ben
Öyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf işrabbim oğluma sağlık sıhhat versin benimde esimde bazı sorunlar var o yüzden tüp bebek oldu bize 
Ben 3.5 sene dinledim o lafları
Tüpe gececekken aniden geldi kuzum
İnsanlar konusur bosver
Sen en iyisini bilirsin.
Allah cocuklarımoza uzun ömür versin
Ben demiyordum kimseye bisey eşimin sorununu bilerek evlendik onun tarafı biliyo ztn onlar bise demedi ama kendi akrabalar kolu komsu yok niye yapmiyosun yok tembelsiniz ben evlendiğim gece kaldım diyeni bile gördü şu gözlerdogru dedin
kendin beklesen yapmasan olmuyor diyorlar
hemde en yakınların
ben daha sonra duydum benim görümcem yaymış olmuyor olsa yapar diye
hiç bir şey demiyorum allah diyorum
oysa benim olurken olmaza çıakrmış adımı
Amin kuzum hatırlıyorum sende tedavi derken olmuştu rabbim hayırlı evlatlar etsin kuzulariBen 3.5 sene dinledim o lafları
Tüpe gececekken aniden geldi kuzum
İnsanlar konusur bosver
Sen en iyisini bilirsin.
Allah cocuklarımoza uzun ömür versin
Çok teşekkürlerKiralık kasa ücreti 400 tl ,ayrıca bir defa mahsus depozito 100 tl
Gram hesabı daha mantıkl
hayırlı olsun kuzunuzBiz de hiç istemiyoruz ikinci çocuk zaten istediğimiz tek çocuktu. O da tedavi falan derken iki yıl olmadı gittik başvuru yaptık evlat edinmeye kızımıza kavuştuk.şimdi onun yerine hiç birşeyi koyamıyoruz. Ama benim şuan korkum 45 gündür adet olmadımzaten olmuyor diye korunmuyorduk. Tabi doktorlar erken menopozda olur diyorlardı. Aranızda erken menopoz olan varmı. Ne hamilelik ne menopoz belirtisi var bilemedim kafam karışık ama ikisini de istemiyorum 
hadsizlikten başka bir şey degilBen demiyordum kimseye bisey eşimin sorununu bilerek evlendik onun tarafı biliyo ztn onlar bise demedi ama kendi akrabalar kolu komsu yok niye yapmiyosun yok tembelsiniz ben evlendiğim gece kaldım diyeni bile gördü şu gözler
Benimde öyle olur inşallah benimde istediğim o ama her gören hamilemisin ne zaman düşünüyosun vs. Diyor tabiki allah bilir ama kiradayken olsun istemem her yönden sıkıntı çekeriz tek maaşla geçinmek zor istanbulda kiralar zaten sıkıntı şuan bile 1100 veriyoruz düşündükçe sinir oluyorum ama napalımhadsizlikten başka bir şey degil
sizene ne
ben ev alan kadar yapmak istemiyorum dedim
ve öyle de oldu
çünkü çocuk için harcama bitmiyor
evi aldık bir yıl sonra oldu
inşallah zamanın da versin rabbim kismetiyle veriyor aratmasin evlatDaha 1 yıllık evliyim yaşım 25 sanki bir şeye geç kalmışım gibi herkesin sürekli sormasından artık gına geldi birde söyle demeleri yok mu kiradayım diye cocuk mu ertelenirmiş neden ertelenmesin ? Sıkıntıyı kocamla ben çekiceksem tabiki herşeyi rabbim bilir verirse hazinesindendir başım gözüm üzerinde ama şuan erken diye düşünüyorum
Aynen canım artık cevap vermiyorum simdide kiz kardeşim evlendi 1 seneyi geçti istiyorlarda henüz olmadi 30 yaşına girdi bu seferde kıza diyorlar yok korunma hamile kalamassin yok zaten gec evlendin yahu kime gore geç anlamıyorum ben kimseye karismiyorum kendi hayatı diyorum ama özellikle akraba ve akran baskısı var kardeşimin arkadaşı 20 de evlendi 2 çocuğu oldu kardeşim diyor bak okula giden çocuğu var soruyor banada varmi diye gelde kızma üzülüyorum diyorum rabbimden hayirlisini işte dinleme duyma sen bakicaksinhadsizlikten başka bir şey degil sizene ne ben ev alan kadar yapmak istemiyorum dedim ve öyle de oldu çünkü çocuk için harcama bitmiyor evi aldık bir yıl sonra oldu
Benimde öyle olur inşallah benimde istediğim o ama her gören hamilemisin ne zaman düşünüyosun vs. Diyor tabiki allah bilir ama kiradayken olsun istemem her yönden sıkıntı çekeriz tek maaşla geçinmek zor istanbulda kiralar zaten sıkıntı şuan bile 1100 veriyoruz düşündükçe sinir oluyorum ama napalım
ay öyle erken evlenen benimde bir arkadaşım varAynen canım artık cevap vermiyorum simdide kiz kardeşim evlendi 1 seneyi geçti istiyorlarda henüz olmadi 30 yaşına girdi bu seferde kıza diyorlar yok korunma hamile kalamassin yok zaten gec evlendin yahu kime gore geç anlamıyorum ben kimseye karismiyorum kendi hayatı diyorum ama özellikle akraba ve akran baskısı var kardeşimin arkadaşı 20 de evlendi 2 çocuğu oldu kardeşim diyor bak okula giden çocuğu var soruyor banada varmi diye gelde kızma üzülüyorum diyorum rabbimden hayirlisini işte dinleme duyma sen bakicaksin
allah kabul etsin canımIngilizce seviye sinavinin bize dönüsü ek kaynak kitaplar oldu extra.
95tl bir kaynak istiyorlarmis.
65tl ayri bir kaynak
25tl sözluk.
Başladik bakalim.
Defterlerde istenmeye basladi birazini aksam alirim.
Artik verildikce aliriz.
Makarna, patatesli yemegi yaptim.
Esime az pilav yapicam.
Asûre yaptim Rabbim kabul eylesin.
Vallahi 2 kase yedim bile.
Evi supurdum toz aldim
wc banyo temizledim.
Oglum geldi ona yemek verdim.
Oldu saat 5 ne ara gecti zaman yaw.
Namazimi kilimde biraz çer çöp ayikliyorum.
Fisler, eski defterler,kitaplar, ilac kutulari falan falan.
Biraz elimin alti acilsin heryer heryerde.
sagol canimallah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?