Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlısı
Allahtan bir tane var ona şükür
Niçin yasak ?

tarih ve saati de yazmışsınız ..
Çok duygulandım , inanın gözlerim doldu
Allah güç kuvvet sabır versin

Evlenmeden önce hayalimdi eşimle el ele göz göze diz dize olmak .. Ama ilk günden beri olamadı .. birimiz elma diğerimiz armut misali 0ysa Bir elmanın iki yarısı olmayı isterdim .. Boşanmayı çok düşündüm , sırf oğlumun boynu bükük kalmasın diye sabrediyorum ..

Boşansam bekar yaşasam şimdikinden daha iyi olacağının garantisi yok
Olur da bir kez daha evlensem hem benim hem de özellikle oğlum için şimdikinden daha mı iyi olacak yine garantisi yok
Kendi babasının yapmadığı ilgiyi , bir başkası yapar mı ? Çok ufak bir ihtimal .. Bunları düşünüp vazgeçiyorum , sabretmeye devam ..
İnşAllah düzelir demekten de başka bir şey yapamıyorum ..

@meyraa Çok şükür canım iyiyim migrenim varda. Birden bire vurunca çok kötü oldum ama şimdi iyiyim. Teşekkür ederim :)

SertSessiz Doğrusunu söylemek gerekirse o sırada harcamalar arasına virgül koymak aklıma gelmemişti. Malum acilden gelmiştim ve dinlenirken bir yandan da sayfayı okuyordum. Ama bundan sonra dikkat ederim. Teşekkürler.

Günaydın kızlar
Dün aksam arkadaşla bir şeyler içmeye çıktık 15 lira harcadım.
Biraz bozuk para ve 10 euroda kumbaraya gitti.

Bu sabahta annem bir avuç bozuk para bırakmış onları kumbaraya attım.
Eğer ustamız tembellik etmezse işler bugün biter herhalde.
600 TL ona ödeme yapıcam.
Tam herşey bitti derken bizim balkondan alt katın balkonuna su akıyormuş. Bir usta getirip onu baktırıcam bir derz cektirip deneyeyim diyorum.
Kırılacak derslerse sigorta var ona karşılatırım.

bir yudum mutluluk geçmiş olsun ablam Allah beterinden korusun.

3 3gunlukdunya seninde gönlünde olanı Rabbim hakkı da hayırlı eylesin cnm

Günaydın bayanlar. Geride kaldığım sayfaları okudum bir yudum mutluluk geçmiş olsun.
ben de 24 yaşındayım eylül ayında 25 yaşından gün almaya başladım sanırım. Yaşa pek takılmadığımdan ben direk doğduğum sene ile şimdiki sene arasında ki fark olarak bakıyorum
boyum 1.72 kilo konusuna hiç girmeyelim :)

Bugün kendimi iyi hissediyorum. İşte güzel bir gün geçiririm inşallah. Misafirlerim gelecek beraber yemek yiyeceğiz ne kadar gider bilmiyorum valla ama helal olsun şimdiden. Bir de yol param olacak. Şimdilik böyle görünüyor yani. Keyifli ve bol birikimli günler kızlar.

Bende de bacak basen var ya
Bölgesel zayıflamalı sıkılaşmalıyız
Janita canım fikir verir misin bize :)
aynen dediğin gibi bölgesel zayıflama egzersizleri yapılmalı canım. yerinizde olsam kondüsyonu arttırmak için önce açık havada tempolu yürüyüşle başlardım. ilk bir hafta yarım saat, tempoyu giderek arttıracak şekilde bir yürüyüş. yanında arkadaş olsa da nefesi ayarlamak açısından kesinlikle konuşma falan olmamalı. ikinci haftada 15 dk arttırın 45 dakikaya çıkartın. bu arada tempo giderek artacak. 3. hafta 1 saate, 4 hafta 1 saat 15 dakika ve 5. hafta 1.5 saat temposu giderek artan bir yürüyüş. artık hafif tempolu koşuya hazırsın.

daha sonra yine 45 dk kadar hafif tempolu bir koşu, 2 ayın sonunda koşuyu da 1 saat 15 dak veya 1.5 saate çıkarabilirsin.
2 ay sonunda ise, koşudan sonra eve gidip vücut henüz sıcakken egzersizlere başlayabilirsin. özellikle basen ve bacak çalıştıran egzersizlere. özellikle köprü egzersizleri basen bölgesine çok faydalıdır. bu egzersizleri de 5 set olarak başlayabilirsin. egzersizlerin nasıl yapılacağını netten bulabilirsin canım.
yine bacaklar için de internetten bulabilirsin. genelde 10 set olarak derler ama biz 5 setten başlatırız. yavaş yavaş 20 sete kadar çıkarabilirsin. bu arada kaslarında acımalar olacak, bu faydalandığın anlamına gelir. birden yüklenirsen acı çok fazla olur, değil egzersiz yürümekte bile zorlanabilirsin. bu yüzden yavaş yavaş sayıyı arttıracaksın. mutlaka protein desteğiyle de yırtılan kasları onaracaksın.

yürüyüş veya koşudan yarım saat önce kuru meyveler içeren yulaf yemeni tavsiye ederim. z.yağı ile pişirilmiş sebzeli bulgur pilavı da. şekere dönüştüğü için pirinç pilavından mümkün mertebe uzak dur. hiç yeme demiyorum, ama bulgur pilavı hep tercihin olsun. kaliteli karbonhidratlar yavaş yavaş sindirilir ve bu harcayacağın enerjinin bir kısmını karşılar. egzersizden sonra da haşlanmış 2 yumurta. birini sarısıyla birlikte, diğerinin sadece beyazını. mümkünse protein ağırlıklı beslen. şarküteri ürünlerini hayatından çıkar ama. kırmızı et ve tavuk eti. bol bakliyat. ekmek de fazla tüketme. tükettiğinde de tam buğday ekmeği. sabahları iki dilim, diğer öğünler birer dilim. meyve ye ama abartmadan ye. çünkü meyvede de şeker var. bol bol da yoğurt. yulafı yoğurt veya sütle karıştırıp yiyebilirsin.
gün içinde de magnezyum içeren badem, fındık, ceviz vs. avuç içini dolduracak kadar olsa yeterli.
turşu kışın doğal bağırsak dezenfektanı olarak çok faydalıdır. ev yapımı olmasına özellikle dikkat edilmeli. ancak fazla tuz içerdiği için vücudun su tutmasına sebep olur. bu yüzden az miktarda tüketilmeli.

elbette bol bol su dışarıya çıkarken yanına su almadan adım atmayacaksın. geceleri baş ucunda mutlaka su bulunduracaksın. kahveden, özellikle granül kahveden, asitli içeceklerden de uzak duracaksın. çok fazla kahve tüketimi selülite sebep olur. çok düşkünsen bir fincan şekersiz türk kahvesi.

sabırlı olursan, sürekli kendini aynada inceleyip durmazsan 3-4 ayda form tutmaya başlarsın. ama bırakmayacaksın. yaşam şeklin olacak. sürekli kalori hesabına da hiç gerek yok.

kolay gelsin canım, sormak istediğin bir şey olursa cevap veririm.

Son düzenleme:
Yikadım ben bunlari hic kırısmadı
Cikardim astim
Bozulma falanda yok.
Nereden aldınız ?
Fiyatı hatırlıyor musunuz
Nalburlarda satiliyo tanesi 2tl.

ehehehe olayım. bilinenin tam aksine vücudu aç bırakınca, vücut hemen savunma mekanizmasını çalıştırı. bu beni aç bırakıyor der ve depolama yapar. asıl olan az az, sık sık her şeyden yiyip, depolamasına fırsat vermemek. spor yapıldığı gün özellikle fazla yemek. sen benimle olsan yediklerime hayret edersin. tırtıl gibiyim hiç ağzım boş durmaz

madem yürüyüşe başlıyorsun, biraz daha erken saatte çık derim. sabahları henüz egsoz dumanı olmayan saatlerde. sabah 7.5 gibi koşumuzu yapıp evimize döndük desem?

harikasın:) saat 9da kalkacaktım güya 10da kalktım. şu an kahvaltıdayım. 2 haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, biraz peynir yiyorum. yeşil çayım yok almam lazım. 1 saate kadar da yürüyüşe çıkacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…