- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
çoluk çocuk işi benim en büyük yaralarımdan biri maalesef..
oğluma kardeş yapamıyorum. yapamam da. çünkü gebe kalmam yasak.ölüm riskim var. allahım buna sağlık versin inşallah.
oğlum çok istedi. ama karşımıza alıp anlattık sıkıntıyı. anlayışla karşıladı.
@ipeqbojuqu 180 tl ye aldım canım.
Değildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
@amelia2 cnm 2.yıl bitti bizim 3e başladık
mart ayında düşük yaptım ben
ondan sonra tekrar 4 ay bekledık sonra denemeye basladık ama olmadı
bır de ksıtlerım var bnm
valla bnmde moralım bozulmaya basladı
olmayacak mı korkusu var artık içimde
Ege'de.Zeytinliğiniz nerede
Oralarda zeytinlik fiyatları ne kadar
aynen dediğin gibi bölgesel zayıflama egzersizleri yapılmalı canım.Bende de bacak basen var ya
Bölgesel zayıflamalı sıkılaşmalıyız
Janita canım fikir verir misin bize :)
Yikadım ben bunlari hic kırısmadıBenim sorduğum ondandı
Boncuk dahil
Sizinki gibi süse de 20 tl dedi
Ben 5 yıl önce evlenirken yatak odası tülünü 450 tl.ye yaptırmıştım
Ama şu var kaliteli , 5 yıldır bir şey olmadı maşaAllah , zaten beğenip almıştım hala beğeniyorum , yıkadığım gibi asıyorum hiç bir yerinde kırışıklık olmuyor , ütü derdi yok , pileleri hiç bozulmadı ..
Ama yazlığıma buradan alırım muhtemelen ..
Fazla para vermeye gerek yok ..
O sorduğumu asmışlardı ve kırış kırıştı , her yıkamada ütü çok zorlar
Sizinki kırışıyor mu ?
Nalburlarda satiliyo tanesi 2tl.Nereden aldınız ?
Fiyatı hatırlıyor musunuz
ehehehe olayım.günaydıın mutlu haftasonları canlar
bugün yürüyüşe çıkıyorum var mı yürümek isteyen:)
Janita canım yazdıkların hoşuma gidiyor çünkü aşırı hiçbişey yok. aç kal veya spora cumburlop yüklen demiyorsun.
benim yaşam koçum olsana
harikasın:) saat 9da kalkacaktım güya 10da kalktım. şu an kahvaltıdayım. 2 haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, biraz peynir yiyorum. yeşil çayım yok almam lazım. 1 saate kadar da yürüyüşe çıkacam.ehehehe olayım.bilinenin tam aksine vücudu aç bırakınca, vücut hemen savunma mekanizmasını çalıştırı. bu beni aç bırakıyor der ve depolama yapar. asıl olan az az, sık sık her şeyden yiyip, depolamasına fırsat vermemek. spor yapıldığı gün özellikle fazla yemek. sen benimle olsan yediklerime hayret edersin. tırtıl gibiyim hiç ağzım boş durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?