zeytin peynir, ekmek ve yeşillik. açık çay veya süt. bir kase de yulaf. yumurtaları da döndüğünde ye.harikasın:) saat 9da kalkacaktım güya 10da kalktım. şu an kahvaltıdayım. 2 haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, biraz peynir yiyorum. yeşil çayım yok almam lazım. 1 saate kadar da yürüyüşe çıkacam.
piki:) peki kahvaltıyı yürüyüşten ne kadar zaman önce yapmalıyım?zeytin peynir, ekmek ve yeşillik. açık çay veya süt. bir kase de yulaf. yumurtaları da döndüğünde ye.
yarım saat 45 dk önce. miden boş da olmasın, dolu da.piki:) peki kahvaltıyı yürüyüşten ne kadar zaman önce yapmalıyım?
çok teşekkür ederim:) aldığımız bal da hakiki mi bilemiyoruz ki:/ tahin pekmez daha iyi bi seçenek sanki.yarım saat 45 dk önce. miden boş da olmasın, dolu da.zaten yulaf yiyeceksin ya sindirimi oldukça yavaş olur. açlık hissetmezin. döndükten sonra yumurtalar ve bir süre sonra da bir porsiyon meyve. kahvaltıda balı unutmuşum. hem enerji verir, hem sindirim sitemine çok faydalıdır, hem de cildi besler.
yöresel ürünler satan yerlerdeki ballar diğerlerine göre nispeten daha doğal. pekmez evet ama tahin her gün olmaz. çok fazla yağ içeriyor. ama haftda iki gün tahin pekmez karışımını bir tatlı kaşığı kadar yiyebilirsin. yeşil çayı da ben pek kullanmam. bunun yerine aktarlardan ada çayı, ıhlamur vs alırım. demler içerim.çok teşekkür ederim:) aldığımız bal da hakiki mi bilemiyoruz ki:/ tahin pekmez daha iyi bi seçenek sanki.
kendime not: yulaf ve yeşil çay al.
English home msj geldi şimdi mama sandalyesi 60tl imiş fikir olsun cnmGünaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptık. Akşam arkadaşa Bebek görmeye gideceğiz. Henüz hediyesini almadım. Pazara da çıkılması gerek. Ama belki yarın çıkarız. Spora da girmem lazım. Dün akşam da gittim ama haftada en az 4 gün girmeye özen gösteriyorum.
Maaşım yattı çok şükür. Bugün sadece elden verilecek olan paraları çekeriz. Kredi, kart, aidat, döviz altın alımlqrı netten yapılacak zaten.
Aaaa orada mama sandalyesi oluyormuymuş. Hiç bilmiyordum. Evimin yakınında var. Bakayım çıkıp ta...English home msj geldi şimdi mama sandalyesi 60tl imiş fikir olsun cnm
Msjı görünce aklıma sen geldin aa papatya alır belki dedim
Kızlar kilo muhabbeti olmuş ben de az buçuk deneyimli sayılırım tüyo verebilirim ihtiyaç olursa söylemesi ayıp 42 kilo verdim de 2 yıl önce
Tabi şu aşureler bu hafta nefsimi zorlamıyor değil
Spor ve diyetle.
Hay maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu
Sırrı nedir. Spor diyet ya da ameliyat???
maşallah, harikasın!Spor ve diyetle.
İşin sırrı 1,2 ayda olmasını beklemeyip 1 yıla yaymakmış yıllaaarrr sonra anladım bunu
Birde istenilen kiloya inene kadar bir lokmacık sadece 1 dilim baklava bile olsa yenmemeliymiş.
Tabi bir de hareket özellikle de yürüyüş yaz kış yağmur kar demeden yürümek.
Çok çok faydalı özellikle basen sorunu olanlara
Gerçekten tebrik ederim.Spor ve diyetle.
İşin sırrı 1,2 ayda olmasını beklemeyip 1 yıla yaymakmış yıllaaarrr sonra anladım bunu
Birde istenilen kiloya inene kadar bir lokmacık sadece 1 dilim baklava bile olsa yenmemeliymiş.
Tabi bir de hareket özellikle de yürüyüş yaz kış yağmur kar demeden yürümek.
Çok çok faydalı özellikle basen sorunu olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?