Küçük Düşün Büyük Olsun!

zeytin peynir, ekmek ve yeşillik. açık çay veya süt. bir kase de yulaf. yumurtaları da döndüğünde ye.

piki:) peki kahvaltıyı yürüyüşten ne kadar zaman önce yapmalıyım?
yarım saat 45 dk önce. miden boş da olmasın, dolu da. zaten yulaf yiyeceksin ya sindirimi oldukça yavaş olur. açlık hissetmezin. döndükten sonra yumurtalar ve bir süre sonra da bir porsiyon meyve. kahvaltıda balı unutmuşum. hem enerji verir, hem sindirim sitemine çok faydalıdır, hem de cildi besler.

çok teşekkür ederim:) aldığımız bal da hakiki mi bilemiyoruz ki:/ tahin pekmez daha iyi bi seçenek sanki.
kendime not: yulaf ve yeşil çay al.

çok teşekkür ederim:) aldığımız bal da hakiki mi bilemiyoruz ki:/ tahin pekmez daha iyi bi seçenek sanki.
kendime not: yulaf ve yeşil çay al.
yöresel ürünler satan yerlerdeki ballar diğerlerine göre nispeten daha doğal. pekmez evet ama tahin her gün olmaz. çok fazla yağ içeriyor. ama haftda iki gün tahin pekmez karışımını bir tatlı kaşığı kadar yiyebilirsin. yeşil çayı da ben pek kullanmam. bunun yerine aktarlardan ada çayı, ıhlamur vs alırım. demler içerim.

Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptık. Akşam arkadaşa Bebek görmeye gideceğiz. Henüz hediyesini almadım. Pazara da çıkılması gerek. Ama belki yarın çıkarız. Spora da girmem lazım. Dün akşam da gittim ama haftada en az 4 gün girmeye özen gösteriyorum.
Maaşım yattı çok şükür. Bugün sadece elden verilecek olan paraları çekeriz. Kredi, kart, aidat, döviz altın alımlqrı netten yapılacak zaten.

bugün dondurucuya atmak için börek ve kurabiye yapacağım. allah eksik etmesin, misafirimiz çok geliyor. bazen yemeğe, bazen de çaya. mutfağımı da temizlemem lazım. yardımcı ablamız galiba yetişemiyor, özellikle mutfağı biraz üstün körü yapıyor gibi. akşam yemekten sonra da k.valideme çaya gideriz.

yarın sabah da bisikletlerle dağa çıkacağız ve kestane toplayacağız. grubumuz var ve çok eğlenceli oluyor. bir kaç haftadır gidiyoruz, koca bir çuval doldu. hem de ekonomiye katkı

devam ettiğim spor salonundan koçluk yapmamı teklif etmişlerdi. haftanın 2-3 günü gideceğim, 1000 TL vereceklermiş. 15 gün deneme süresi istedim. hem çalışıp, hem çalıştırmayı becerebilirsem devam edeceğim. yok beceremezsem bırakırım dedim, tamam dediler. devam edersem birikime katkı olur. hayırlısı bakalım.

English home msj geldi şimdi mama sandalyesi 60tl imiş fikir olsun cnm
Msjı görünce aklıma sen geldin aa papatya alır belki dedim

English home msj geldi şimdi mama sandalyesi 60tl imiş fikir olsun cnm
Msjı görünce aklıma sen geldin aa papatya alır belki dedim
Aaaa orada mama sandalyesi oluyormuymuş. Hiç bilmiyordum. Evimin yakınında var. Bakayım çıkıp ta...
Çok teşekkürler

Pazar işini yarına bıraktım. Öğleden sonra spor ve hediye işini hallederim. Çamaşırlarım var katlanacak.

Şu buzlupumda yer olsa birşeyler yapmak istiyorum ama yok. Sabahtan 3 tane salatalık attım çöpe. Erimeye başlamış. Valla içim gitti

Selamun aleykum kızlar
Rabbim bereketli bir gün nasip etsin
Kaç gündür griptim yazamadım bir türlü maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz
Bugün maaş yattı çok şükür Allah bereketini göstersin gerçi ben kasım 5 e kadar çok sıkışığım altın almıştım 4 tane sonrasında da hesapta olmayan bir şey çıkınca böyle oldu ama sorun değil Allah sağlık versin
Bugün arkadaş aşure yapmış oraya gitcem, dönüşte belki a101 e uğrarım belki indirimde olan bi şeyler vardır.

Kızlar kilo muhabbeti olmuş ben de az buçuk deneyimli sayılırım tüyo verebilirim ihtiyaç olursa söylemesi ayıp 42 kilo verdim de 2 yıl önce
Tabi şu aşureler bu hafta nefsimi zorlamıyor değil

Hay maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu
Sırrı nedir. Spor diyet ya da ameliyat???

Hay maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu
Sırrı nedir. Spor diyet ya da ameliyat???
Spor ve diyetle.
İşin sırrı 1,2 ayda olmasını beklemeyip 1 yıla yaymakmış yıllaaarrr sonra anladım bunu
Birde istenilen kiloya inene kadar bir lokmacık sadece 1 dilim baklava bile olsa yenmemeliymiş.
Tabi bir de hareket özellikle de yürüyüş yaz kış yağmur kar demeden yürümek.
Çok çok faydalı özellikle basen sorunu olanlara

maşallah, harikasın! k.validemin de kilo sorunu var. o da ben nişanlıyken benim ve eşimin teşvikleriyle kilo vermeye karar verdi. 5 ayda 10 kilo verdi bile maşallah. 100 kg dan 75 hedef koydu. yürüyüş de yapıyor. iradesine çok hakim, hayran oluyorum. tezgahının üzerinde sürekli hamur olan kadın gitti, dolabı sürekli yeşillik dolu bir kadın geldi.

Gerçekten tebrik ederim.
Benim çok kilo problemim yok ama Bi 4-5 kilo versem de fena olmaz hani.
Spora da gidiyorum. Ama yemeden pek kısmıyorum. Boğaz'ıma düşkünüm De birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…