- 21 Ağustos 2015
- 32.221
- 97.841
- 798
- 38
sagol canimDaha küçük seninki baby normal benimkilerden yatardibbiraz büyüyünce yetmiyor illalki
Leli yakın olsak yardıma gelirdim sana o kadar zor ki benim oğlan ufacikti eve taşınırken her gün bir koli topladım uç ayda evi topladım resmen iki çocukla kızda 3.5 yaşındaydı yerleştirmede ayrı bi dert
Bu arada ev kredimiz 10yildi 5 seneye dutu çok şükür odemeleeimiz bira arttı ama çok iyi oldu yapılandırma şükür çok iyi oldu
Kiralar gerçekten uçuk giriş katlar bile 1000 TL den aşağı değil bizimde bu sene değilde seneye çıkma gibi bir ihtimalimiz var bakal hayİrLisi inşallahEv baktik biraz yine
Allahim 1 eve girdik ev 65m2 bir odasi var tek baza sigar okadar 1.500tl diyor sifir ev.
Geri kalsin dedim.
1 ev daha bulduk 3+1 o da 1.500 ama e-5 cok yakin gurultu adamin basini agritiyor.
150m2 vardi 1.800 ula dedim onu nasil isitcaz koca ev carsiya uzak.
Ben yarin oburgun saglik ocagina gidicem gelicem orayida gectik.
Yok anacim yok ev mev yok.
Kokune kıran girmis.
Eski evlerden vardi 1-2 aman dedim ben eski evden biktim.
Bugunude yedik böyle valla billa.
evde 1 is yaptigim yok.
Koli yok paket yapamiyorum.
Ev zaten yok.
Halim hic yok.
Ev alsin basini gitsin cok sıkıldım ben.
Evet ben biraz planli programli tipim.Kiralar gerçekten uçuk giriş katlar bile 1000 TL den aşağı değil bizimde bu sene değilde seneye çıkma gibi bir ihtimalimiz var bakal hayİrLisi inşallah
Çok stres yapıyorsunuz bu kadar stres yapmayın su akar yolunu bulur gerçekten rabbim kolaylık versin inşallah
Öyle öyle İstanbul'da piyasa öyle ne yazikki tez zamnda bulup tasinirsiiniz inslah hiç tasinmadim zorluğunu bilmiyor ama size daha da zor hamile hamileEvet ben biraz planli programli tipim.
Hemen hallolsun uzerimden yük kalksin kafasindayim.
Bir de 2 depozito isteyen mi ararsin, memur isteyen mi ararsin.
Herkesin agzi yanmis sanirim birinden
Selam kızlar
Dün toplantı sonrası çarşıya çıktık
Şöyle bir bakınalım dedik
Oğlana kar botu aldık 410 TL
Eşime iç çamaşırı 150 TL
Boyner’de kampanya varmış bir çanta aldım. Oğlanın botunu alınca 205 TL hediye çeki verdiler.
Bende bir çanta beğendim 579 TL den 410 TL düşmüş hediye çekim ile 205 TL aldım
Çok karlı bir iş oldu.
Eşime yaptığım alış verişte de 50 TL hopi vermişti onu da 2. Alış veriştekullandık.
Ama daha piyasa çok düşer
Bomboştu çarşı.
Bugün sabah kalktık kahvaltı için gözlemeciye gittim kaşarlı ve kıymalı gözleme aldım geldim. Eşim çayı masayı kurmuş
Sonra ben ütüye giriştim peşinden yemek koydum
Eşim mutfağı süpürdü oğlanı yıkadı. Hava soğuk diye pazara eşim gitti oğlan hasta olmasın diye.
Bende baddaniye altı keyfi yapıyorum
İki günlük yemeğimiz
Kavurma
Yeşil mercimek yemeği
Tarhana çorba
Köfte patates
Tşk ederim canımİyi günlerde kullanın canım ☺
sorma eşim memur değil biz kac ev baktık bi yer gidip göremedik eltim diyodu kefil istio gbt istiyor la kredimi cekioz sanki evi yiyces ucuk cocuk gorip ufleyenmi dersin üff bide ev sahibi hadi hadi yedi bizi beter olsun pis kadın kendim tasincam ddi 1050 veriyorduk biz çıktığımız gün emlakçı getirmiş kiraya vermiş yine 1250 liraya taşınma masraf için eşim iş yerinden bor c aldı o yüzden sirfEvet ben biraz planli programli tipim.
Hemen hallolsun uzerimden yük kalksin kafasindayim.
Bir de 2 depozito isteyen mi ararsin, memur isteyen mi ararsin.
Herkesin agzi yanmis sanirim birinden
Rabbim herkesin yardimcisi olsun.sorma eşim memur değil biz kac ev baktık bi yer gidip göremedik eltim diyodu kefil istio gbt istiyor la kredimi cekioz sanki evi yiyces ucuk cocuk gorip ufleyenmi dersin üff bide ev sahibi hadi hadi yedi bizi beter olsun pis kadın kendim tasincam ddi 1050 veriyorduk biz çıktığımız gün emlakçı getirmiş kiraya vermiş yine 1250 liraya taşınma masraf için eşim iş yerinden bor c aldı o yüzden sirf
Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye bosa dememislerEltimle kizinda da bir merak
ayri ayri msj atiyolar ev buldun mu diye.
Hayirda sizene dicem ev bulup bulmam ne cok ilgelindirmis onlari sorup duruyolar.
Bu ne merak ya
Hayir az kaldi vallahi caticam.Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye bosa dememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?