Küçük Düşün Büyük Olsun!

Markete ugricaktim ama cok bunaldim kendimi eve attim.
tost ekmegi ,yufka bisiler alcaktim.
Oglan sabahlari kahvalti istiyor degisik degisik.
Elim ne keke gitti ne kurabiyeye.
Alisiklar araniyorlar.
Ama mutfaga giresim dahi yok.
Yapamam sanirim bir sure daha.
Yemegim varsa kâr sayiyorum.
Yarın kira yardimi icin imzaya gidilcekmis kimlik fotokopisi istemislerdi basvuru yapilacak.
Kasimda cikar insAllah kira.
1.300tl diyorlar.
En azindan cebimizden vermezdik.

Hava epey serinledi yaw.
Ben bugun usuyorum battaniyenin altindan cikasim hic yok

tr_lelli lel kesinlikle alın kurutma makinesi çooook kullanışlı. Hele bebek için hijyen programı var ütülemeye Bile gerek kalmıyor,ilk 40 gün ütüledim sonra bu hijyen programı yetti valla bize
ya kullanan birini bulmusken sorim hemen yorumlarda sey okudum cekme yapiyormus bazi giysilerde dogrumu?

Valla çocuğu anneme bırakıp geldim felan der bu kız. Arar yenge cok buğaldim sana gelsem der. Bu kiz der ben bekliyorum bu kızdan cok sinir bozucu ama ya hic utanma yok millette
Bencede o potansiyel var bu kızda Anam lelli ne geliyo aklıma senin bebis hayırlısıyla dogsun insallah bu kiz yaslar yakın yenge der yine gelmek ister akşama kadar duriyim der rahat kiz valla taşındıktan sonra çok yorma bence canim kendini gerekirse şöyle kıza hamileliği yatmam gerekiyor tmm diye bi kac kezden sonra yanaşmaz heralde

Selamlar ders çalışmaktan bunaldım haftasonu sınavım var inşallah emeklerimin karşılığını alırım

Bugün akşama doğru annem camdan eski eşimin geçtiğini görmüş.Beni çağırdı arkadan gördüm yürüyüşü çantası kıyafeti oydu.Bi arkasını dönüp bizim pencereye baktı hızlı adımlarla gitti.Neden gelmiş olabilir evden çıkıp çıkmadığıma bakmak içinse ben çıkınca haber veririm abonelikleri iptal ettirirsin demiştim.Apartman görevlisini arayıp öğrenebilir de ya da ev sahibinden de öğrenebilir neden geldi acaba evine çok ters yer burda işi olması da imkansız kim bilir neler planlıyor
Yatakta sorun vardı değişim olacak en son geçen hafta gelecekti aradım bugün abi dedim hani geçen hafta gelecekti ben dedim Çarşamba’ya kadar evdeyim iznim bitecek dedim yolla yatağı evdeyken dedim.Acaba bu taksit yatırmaya gitti de izinli olduğumu mu öğrendi geldi

Sey dedi zaten yenge oynarlar (kesin sey demek istemistir oynarlar= ben hep sana gelirim)

Vallahi cinnet getircek bana
Eltim öyle diil.
Cagirmazsam gelmiyo.
Öyle gelim edim vs yok is yeri evimin asagisinda cok yakin neredeyse bizim mah
geciyo her gun.
Ama hic daha ugramadi öye
Bu kime cekmis bu arsizlikla bence kaynanama cekmis kesin babannesi

Bu arada benim.elti kizina gittigim 4 bilemedim 5 defadir.
o da hep aksam 2-3 saatlik.
onu biliyonuz zaten sabah geliyo aksama kadar.
Esime dedim bu aksam senin dogum gunune gelmezler dimi dedim.
Unutmuslardir diyo
insallah unutmuslardir.
zira 3 gun sonra esimin dogum gunu yani bahaneleri hazir.
10tl pasta alip geliyolar

Bence bakarsın cok sıkıyo her aradığında açmazsın canim açma uyuyodum duymadım vs de aramadan gelmez insallah

10 tl pasta alır 150 liralık erzak yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…