gwçmiş olsun canım
kurutma makinası kullanışlımı?
acaba bende mi alsam
ya kullanan birini bulmusken sorim hemen yorumlarda sey okudum cekme yapiyormus bazi giysilerde dogrumu?tr_lelli lel kesinlikle alın kurutma makinesi çooook kullanışlı. Hele bebek için hijyen programı var ütülemeye Bile gerek kalmıyor,ilk 40 gün ütüledim sonra bu hijyen programı yetti valla bize
Ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama çok narin kıyafetlerim yok benim ipek falan belki onlarda sıkıntı olur.arçelik benim makineya kullanan birini bulmusken sorim hemen yorumlarda sey okudum cekme yapiyormus bazi giysilerde dogrumu?
bende arcelik istiyorum.Ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama çok narin kıyafetlerim yok benim ipek falan belki onlarda sıkıntı olur.arçelik benim makine
Ee bi an once bulup yerleş oturmaya gelecekler ☺Eltimle kizinda da bir merak
ayri ayri msj atiyolar ev buldun mu diye.
Hayirda sizene dicem ev bulup bulmam ne cok ilgelindirmis onlari sorup duruyolar.
Bu ne merak ya
harika iyi fikirmiştr_lelli lel kesinlikle alın kurutma makinesi çooook kullanışlı. Hele bebek için hijyen programı var ütülemeye Bile gerek kalmıyor,ilk 40 gün ütüledim sonra bu hijyen programı yetti valla bize
Biz.ailece pek kalın kazak giymediğimiz için bir şey diyemeyeceğim ama böyle ince kazalar oluyor ya v yaka falan onlarda sıkıntı olmadıbende arcelik istiyorum.
Yün kazaklarda falan yazmislardi cekiyormus.
en iyisi araliga kadar yerlesemim aralikda doguracak zatenEe bi an once bulup yerleş oturmaya gelecekler ☺
Valla çocuğu anneme bırakıp geldim felan der bu kız. Arar yenge cok buğaldim sana gelsem der. Bu kiz der ben bekliyorum bu kızdanen iyisi araliga kadar yerlesemim aralikda doguracak zaten
otursun cocuguna baksin dimi
Ay allahım o 40 i sende çıkarım der serer postu şans hiç şaşmam taşinda gelelim istiyorlaren iyisi araliga kadar yerlesemim aralikda doguracak zaten
otursun cocuguna baksin dimi
Bencede o potansiyel var bu kızda Anam lelli ne geliyo aklıma senin bebis hayırlısıyla dogsun insallah bu kiz yaslar yakın yenge der yine gelmek ister akşama kadar duriyim der rahat kiz valla taşındıktan sonra çok yorma bence canim kendini gerekirse şöyle kıza hamileliği yatmam gerekiyor tmm diye bi kac kezden sonra yanaşmaz heraldeValla çocuğu anneme bırakıp geldim felan der bu kız. Arar yenge cok buğaldim sana gelsem der. Bu kiz der ben bekliyorum bu kızdancok sinir bozucu ama ya hic utanma yok millette
Valla çocuğu anneme bırakıp geldim felan der bu kız. Arar yenge cok buğaldim sana gelsem der. Bu kiz der ben bekliyorum bu kızdancok sinir bozucu ama ya hic utanma yok millette
Kızlar korkayrum etmanAy allahım o 40 i sende çıkarım der serer postu şans hiç şaşmam taşinda gelelim istiyorlar
Sey dedi zaten yenge oynarlar (kesin sey demek istemistir oynarlar= ben hep sana gelirim)Bencede o potansiyel var bu kızda Anam lelli ne geliyo aklıma senin bebis hayırlısıyla dogsun insallah bu kiz yaslar yakın yenge der yine gelmek ister akşama kadar duriyim der rahat kiz valla taşındıktan sonra çok yorma bence canim kendini gerekirse şöyle kıza hamileliği yatmam gerekiyor tmm diye bi kac kezden sonra yanaşmaz heralde
Bence bakarsın cok sıkıyo her aradığında açmazsın canim açma uyuyodum duymadım vs de aramadan gelmez insallahSey dedi zaten yenge oynarlar (kesin sey demek istemistir oynarlar= ben hep sana gelirim)
Vallahi cinnet getircek bana
Eltim öyle diil.
Cagirmazsam gelmiyo.
Öyle gelim edim vs yok is yeri evimin asagisinda cok yakin neredeyse bizim mah
geciyo her gun.
Ama hic daha ugramadi öye
Bu kime cekmis bu arsizlikla bence kaynanama cekmis kesin babannesi
10 tl pasta alır 150 liralık erzak yerBu arada benim.elti kizina gittigim 4 bilemedim 5 defadir.
o da hep aksam 2-3 saatlik.
onu biliyonuz zaten sabah geliyo aksama kadar.
Esime dedim bu aksam senin dogum gunune gelmezler dimi dedim.
Unutmuslardir diyo
insallah unutmuslardir.
zira 3 gun sonra esimin dogum gunu yani bahaneleri hazir.
10tl pasta alip geliyolar
evet acmayip aksam falan donus yapim.Bence bakarsın cok sıkıyo her aradığında açmazsın canim açma uyuyodum duymadım vs de aramadan gelmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?