1 tanecik tatlı yerim belkiOrda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emi
Ben bugün eşime mükellef bi kahvaltı hazırladım birazdan çıkıp kovalar var ya teneke soğan patates koymalık onlardan aldırcam
Geçen sorduk tanesi 15 tlydi 2 tane alcaz 30 tl ona veririz bugün çok lazım değil ama hoşuma gidiyor
YaaaBilmem ki bayılırım.fırında közlenileni sevmiyorum ben. İlla ki ateşge olucak o yüzden fırsat bulamadım zaten yapmaya
Alanya cnm. Hal ve market fiyatları aynı. Hatta marketlerde daha ucuz oluyor.
Yani şöyle her yer ama her yer küçülüyor ayak da dahil buna.42 kilo mu
Yüzünüzde küçülme oldu mu
Evet her sey cok pahaliYaaa
Turistik yer olduğu için genel her şey pahalı galiba orada dimi
Çürümezler canm çok birşey almamışsın biz nar çürütmüşüz geçen gün onu çabuk tüketmek lazım yenmiyorsa bile suyu sıkılabilir..
Ben az 2 haftadır filan pazar alışverişi yapmıyorum bakliyat ve et ürünleri tükettik bu arada sadece salata ve meyve vardı o da 2 haftadır çürümemişler dolapta :)
Benim eşimin pazar günü yok normalde de bugün gece çalışıyor o yüzden evdeydi :/ bu arada ben de gittim hasır sepetlerden aldım iyi mi1 tanecik tatlı yerim belki
pazar günleri eşinle yaptığın huzur dolu uzun uzun yaptığın kahvaltıdan daha keyiflisi olamaz:) eline sağlık :)
hoşuna gittiyse al tabi nolcak. ben de hasır sepetler var yine pattis soğan için. onlar çok hoşuma gidiyor.
hayır yeme sakın sakııınSelam kızlar
Sınav görevinden sonra gelip yattım
Sonra kahvaltı temizlik ütü vs yoruldum
Az dinleneyim de yemek yapmak lzm
Pizza yapasım var bugun
Cnm tatlı da istıyo
Ama herkes diyette burda ya bugun yesem yarın ptsi yemesem olur mu
Tabi yarın başla bence de pazar pazar diyet de neymişSelam kızlar
Sınav görevinden sonra gelip yattım
Sonra kahvaltı temizlik ütü vs yoruldum
Az dinleneyim de yemek yapmak lzm
Pizza yapasım var bugun
Cnm tatlı da istıyo
Ama herkes diyette burda ya bugun yesem yarın ptsi yemesem olur mu
çok iyi hem de hayırlı olsunBenim eşimin pazar günü yok normalde de bugün gece çalışıyor o yüzden evdeydi :/ bu arada ben de gittim hasır sepetlerden aldım iyi mi
Hadi bi yerine birşey olmasın ye 1 tanecik tatlı
Yaramaz babasında uyuyor şuan ben de tavuk çorbası yapmaya çalışıyorum sessiz sessizçok iyi hem de hayırlı olsun
yok ben o tatlı hakkını kaybettim. bugün tek lokma yememem lazım artık. kuzucuğun nasıl napıyo yaramaz:)
ben yandım eller yanmasın
maşallah çok şeker bi aile tablosu allah bozmasın:)Yaramaz babasında uyuyor şuan ben de tavuk çorbası yapmaya çalışıyorum sessiz sessiz
Orda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emi
Ben bugün eşime mükellef bi kahvaltı hazırladım birazdan çıkıp kovalar var ya teneke soğan patates koymalık onlardan aldırcam
Geçen sorduk tanesi 15 tlydi 2 tane alcaz 30 tl ona veririz bugün çok lazım değil ama hoşuma gidiyor
Dimi kendi gömmüş böreği tatlıyı bana ne dıyo
Ya benim tatlıya zaafım varTabi yarın başla bence de pazar pazar diyet de neymişayrıca ben diyette değilim 2 gündür yarım tepsi keki kendi başıma yedim üstelik her gün 80 gr çikolatalardan da yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?