- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
İnşaAllah bılursunuz
Nereden ne kadarlık bakıyorsunuz ?
3 3gunlukdunya çok uyguna gelmiş sebze alışverişin..eşim de marketten sadece sebze aldığımda bu kadarcık mı tuttu dersebze ne kadar pahalı olsa da başka şey almayınca az tutuyor
tr_lelli kolay gelsin canm pek yazmıyo gibi geldin bana kaç gündür sadece Elmalı kurabiyeler yapıyorsun galiba ay ben de kızım büyüsün birlikte ödev yapalım istiyorum
Kolay gelsin canm Allah yaptıklarını ağız tadıyla yemeyi nasip etsin sen mutlu ol da biz bekleriz seni burdasinirliportakal cnm bi oturamadigimdandir :)
Bi anneme bi eve
Pisir,kostur pek oturupda telf elime alamıyorum.
İnsAllah yaparsiniz
Güzel ve yorucu oluyo.
Ama birlikde yapigimizda emin olabiliyorum anladigina
En azindan gözumle göruyorum anladigini.
Çürümezler canm çok birşey almamışsın biz nar çürütmüşüz geçen gün onu çabuk tüketmek lazım yenmiyorsa bile suyu sıkılabilir..Evet çok uyguna geldi
Evde vardı herşey
Bunlar ihtiyaç dışı oldu
Ucuz diye tutamadım kendimi
İnşaAllah çürümezler
Genelde haftlık 70 tl veriyorum meyve sebze alışverişine her perşembe
Şimdi kendimi tutup 2 perşembe almasam kasım ayına geçiyorum
Dikkat ettim de sadece mutfağa harcıyor gibiyim
Benim annem hic yardim etmezdi banaKolay gelsin canm Allah yaptıklarını ağız tadıyla yemeyi nasip etsin sen mutlu ol da biz bekleriz seni burda
Benim annem bana küçükken kitap okuttururdu yazları unutmiyim diye arada matematik çözdürürdü filan derken hep karşılığını aldım annemin bendeki emeğinin Allah razı olsuninşallah oğlun da fazlasıyla alır karşılığını..
hele beni de gözlermiş:)) bugün yapamadım çünkü akşama kız istemeye gidecem. hazırlanıyorum. sen napıyosun bakayım sabahtan beri takip ediyorum sizi gerçi:)latiyya geliyor okuyarak :) kız yaptın mı bugün yürüyüş :)
Orda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emihele beni de gözlermiş:)) bugün yapamadım çünkü akşama kız istemeye gidecem. hazırlanıyorum. sen napıyosun bakayım sabahtan beri takip ediyorum sizi gerçi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?