Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı evlat olsun insallah sağlıkla gelsin kadarda içimden kız gecti bakalim ters köşe mi geliyo

Kızlar sınav sonucu açıklandı 1 soru ile kaldım 59 aldım.60 olsa tamam.Sorunun birini bildiğim soru yaptım silip diğeri yaptım silmesem geçiyormuşum dedim bu soru beni yakacak aynı şekilde 2 soru da bilip de işaretlemediğim var saf gibi.İptal olması gereken bir soru vardı a ve e şıkkına aynı cevabı yazmışlar itiraz ettik cevap onlardan biri değil diye iptale gerek duymamışlar.Öyle bir soru hazırlamışlar ki sırf geçmeyelim diye nasılsa eşşekler çalışıyor aynı işi yaptırıp neden fazla maaş versinler.Kul hakkına giriyorlar Allah’a havale ettim Allah çıkarsın hepsinden.Moralim bozukken bile çalıştım hiç haketmedim bu ne ya geçen sene 3 soru ile kaldım ama bu sene aşırı gece gündüz çalıştım geçmeyi hakediyordum.Bir de ev alana Allah yardım ediyormuş.Hiç de etmiyor bu ne her olumsuz şey bana geliyor bir daha ne özveri ile çalışırım sınava hazırlanırım ne de üstün başarılı satış yaparım hevesim kalmadı hiç birşeye.Ama itiraz edeceğiz 59 ile kalanlar o sorunun iptali için işe yarayacağını sanmıyorum ama hakkımızı arayacağız

Rüyamda musibet kaynana ve kayınpederi gördüm bir de dayımı bunları görmek bana yaramaz dedim yaramadı işte bir de cam sildim rüyamda rüya tabiri feraha çıkacağımı söylüyor nah çıktım

Rüyamda musibet kaynana ve kayınpederi gördüm bir de dayımı bunları görmek bana yaramaz dedim yaramadı işte bir de cam sildim rüyamda rüya tabiri feraha çıkacağımı söylüyor nah çıktım
Canım yarının be getireceğini bilmiyoruz
Bazen hayatta şansızlıklar olur
Haklısın
Ama bu inişin bir de çıkışı olur

Spor dan geldim pertim çıktı
Çorba ve bir küçük biber dolması yedim
Kayınvalidem küçük bir tencere bizede yapmış
Etli olduğu için yedim
Diyet yapıyorum
Annem de paso uygun olmayan yemekler yapıyor

Canım yarının be getireceğini bilmiyoruz
Bazen hayatta şansızlıklar olur
Haklısın
Ama bu inişin bir de çıkışı olur

Ben hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim

Ben hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Öyle deme canim rabbim yardım eder Allah'ın seni sevmedigini sakin dusunme imtihan dunyasi en puslu gecenin bile sabahı vardır rabbim en çok peygamberimizi sevdi ama bir sürü şey yaşayıp imtihan oldu peygamber sav

Öyle deme
Hayat büyük bir sınav
Ben neler gördüm neler duydum
Bir arkadasım İstanbul dan evlenmeye geldi Ankara’ya yine aynı kurumdan ve nikah günü alındı nişanlısını kalp krizinden kaybetti
5 yıl sonra İstanbul a evlenmeye gitti hayat hiç belli olmuyor
Ama hepimizin sınavı ayrı başka
Sen ilk mücadelende hemen kırıyorsun zincirleri
Bir kere tam teslim olmak
Mevcut hayatı kabul ermek gerekir
Güzellikler sonra gelir

Yaşını bilmiyorum ama yolun başındasın
Belki çok iyi bir adam karşına çıkacak
Her gün şükür edeceksin ayrıldığına

34 yaşındayım şimdiye kadar çok imtihan yaşadım
12 yaşında böbreklerimden rahatsızlandım 1,5 ay hastahanede yattım teşhisi zor koydular şeker çıktı tansiyon çıktı 2 gün gözlerim görmedi.1 yıl insülin vuruldum güzel bir genç kızdım boyum uzuyordu zayıftım.Her ay gidip serum takılıyordu 2 gün yatıp çıkıyordum hastahaneden yaşıtlarım okula gidiyordu ben hastahaneye aldığım kilolardan yüzüm şişti bedenim şişti.Vücudumda kortizon yırtıklara neden oldu.Allahın hikmeti tedavi oldukça şeker normal seviyeye düştü.Olmaz denilen oldu.Annem hastanede hep yanımdaydı bu ara babam arkadaş ortasına takıldı evde huzursuzluklar başladı kavga dövüş bir çocukluk geçirdim anneciğim bize bakmak için ev işlerine gitti

Üniversite sınavına bir gün önce evde kavga ile gittim babam okumayacaksın dedi annemi kayırıp ona karşı geldiğim için.Sabahın köründe annemle evden kaçarak üni sınavına girdim

Üniversite bitti babamın dostunum abisinden annemle dayak yedik beyzbol sopasıyla .evimizin önüne gelip göz dağı veriyorlardı kardeşim küçüktü şikayetçi oldum polisler beni vazgeçirdi işe gireceksin felan dediler şikayetimi çektim meğer kadınım oğlu polismiş o dedirtmiş.Evde dayak yemiş yatarken o sırada banka eleman alıyormuş arkadaşım aradı bi baksana diye.Baktım uygun geldi başvurdum kazandım annemi kardeşimi aldım başka şehire gittim.Giderken paramız yoktu nakliye arabasında gittik annemle gecenin bir yarısı karda vardık bilmediğimiz şehre yerleştik kardeşim askere gitti her şey yolundaydı.Annem babamı affetti ank ya geldi babam emekli oldu.babama kredi çektim tüketici kredisini kapattı konut kredisi ile ev aldı iyi düzledi dedik.O sıra annemin kanser olduğunu öğrendik tedavisi başladı bir ank bir yaşadığım şehir mekik dokudum tam rahat ettik derken.
Ankaraya mücbir sebeple geldim.Bir ev işine girdim akrabadan battı evim gitti 5 yıl boşa çalıştım. çalıştığım yerde biriyle tanıştım 5 sene ayrıl barış.
haksız yere tayinim çıktı yeni şubeme geçtim Sonra nişanlandık 1,5 ayda bitti başkasını buldu evlendi 5 yılım gitti.
Annem hasta evleneyim de bebek sevsin dedim doktor göğsünde kist var anne ol dedi.
Geçen sene eşimle tanıştım 1 yıl olmadan ayrıldık eltimle ilişkisi olduğunu düşündüm 1,5 yılım öyle geçti

O halimle oturdum çalıştım 1 soru ile kaçırdım
Benim Artık hiç birşeyden umudum yok.Ne evlenmek istiyorum ne bebek istiyorum ne kariyer hiç birşey istemiyorum Artık.Herkese iyi davranırım yardım ederim yolda birini görsem aç yemek ısmarlarım evine alışveriş yaparım.Yetim yiyenler var onlarla ilgilenirim bilmiyorum benim kısmetim bağlı galiba. hiç birşey istemiyorum Artık

Deme öyle canım.

Nasıl calistigini biz biliyoruz
Allah belki baska kapi daha guzelini acacak
Tevekkul kapisinda sabirla beklemek lazim

Bacım sinirlerin bozulmus kendini yıpratma
Herserde bi hayır var.
Belki daha kötü olacaktı hersy yükselsen.
Azcık kafanı dagıt
DUalarına devam et,isin var,saglıgınn yerinde cok sükür.
Daha ne olsun

Canim iste su noktada isyan etmeyeceksin.
Rabbim bir sekilde siniyor sukrediyor mu isyan ediyor mu diye.

Bak ben eski ben olsaydim suanki halime aglardim oturur.
Bunalimlara girerdim.
Tek basima evimi topladim.
yemegimi yaptim.
Ev aradim.
1 haftadir kombisiz su evde sabirla bekliyorum.
Ev buzhane sular civi
eldiven takip yine bulasigimi yikiyorum.
su isitiyorum oglum yuzunu yikarken usimesin diye.

Eski ben olsam derdim ki niye ben ? Ben kime naaptimda hep beni buluyor? Zaten hep beni bulur!
vs vs.
Zor evet ama aglamadim.
Niye ben demedim.
Şu hali alabilmis olmak bile benim sukur sebebim.
Vardir bunda da bir hayır dedim.

Oglum üsüttu bile ilac verdim.
İhlamur kaynattim.

Herkesin en dibi gordugu anlar vardir bence Rabbime isyan etme sigin derim.

Canim sana dua edicem.
Lütfen hayatini sorgulama.
Oldu bitti de.
Bir daha su yasini kimse vermeyecek sana.
iyiler kotulerle sinaniyor dunyanin adaleti böyle malesef.

Ama cok sukur simdi sagliklisin.
Elinde meslegin ,isin,maasin var.
Araban ve evin var.
Cok guzel yastasin.
Ben inaniyorum ki karsina cok ama cok iyi biri cikacak.
Ve mutluluga az kaldi.

Surekli olumsuz dusunursen okumsuzu cagirirsin.

Hadi esmalara sigin bak gercekden icin ferahlayacak.
Insirah oku canim.

Herkesin imtihanı baska
İyi kötü evlendim
Kocamın ailesi malum suya sabuna dokunmadı
Ailem herseyimi yaptı
Onunkilerin yapmadıklarını ben calısıp ödedim
Kpderim nisanda taktıgı setin parasını bizden taksit taksit aldı
1 oglum var dedi düğünsüz olmaz dedi
Salon parasını düğün sonu üzerimden takılanlarla ödedi
Hadi o da gecti dedim
Bazı aylar maasımdan bi sakız alamadan 2 sene gecird im,kvdeler o ara evinin esyalarjnj düzdü.
Tam azcık rahatladık bebek serüveni basladı
2015 mayıs da basladık,2018 aralık da hamile kaldım
3.5 sene ilaclar,2 ameliyat,her reglide dibe cökmeler.
Doguma kadr bebegim olacaguna inanamadım.
Aldıgım esyaları giydirdiğimi bile hayl edemedim korkudan.
Sorunlar bitti mi ?Hayır
Lohusalıgımı hepiniz biliyırsunuz berbattı.
Kocamla aramdaki mesafeyi asamıyorm hala.
Adam alıp ceketini cıksa ohh dicem o vaziyetteyiz.
Ama bin sükür bugunume.
Bundan sonra saglık olsun yeter.
Diyeceğim isyan yok,bol dua edip,sıranjn bize gelmesini beklicez.
Bazen 3 bazen 5 sene bekliyorsn ama o saat geldi mi sasmaz

Kadin yarin gelecekmis, kombiyi carsamba taktiracakmis.
yarin aksam sozlesme olacak.
rast gitti sukur.
Aksam nakliyeci abi geldi.
sanirim annemlerle bizi ayni gun buyuk arabayla tasicak daha az alacak.
Yani tam bilmiyorumda öyle bisi konusuldu sanki
hafta sonu tasiniyoruz.
Oturdum mutfaga sukadar seyi tek basima 2 canli nasil yerlestiricem diye bakindim.
Tamam esim falan yardim eder ama camasirla falan katlanacak baza alti yerlescek.

Sonra dedim ki lelli bismillah der dualari okur hatta sukur namazi kilar otura kalka halledersin .
Yardim edecek olan ablam bu hafta sonu ogluna kiz tanismasina gidecek.
malrsef denk gelmiyor bana.
Neyse saglik olsun.

Herkes saglikli,mutlu olsunda.
Oglum hasta olmasinda.

Ben kendimi koy verince erbaslarin enerjilerde dusuyo.
Benim salmamam lazim.

Kestane bali yedim 1 kasik.
1 bardakda ihlamur.

Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Biraz tesbih cekerim uykum yok

Kuzu ben de hep kendi yasadiklarimin sonundaki mucizeleri dusunur dusunur sukrederim.
Tamam agladigimizda oldu, bosanmakda istedik, niye bende dedik, es ailelerine dusmanda olduk, maddi sikintida cektik ama o kapilar acilinca ne bilim ya insan mutlulukdan agliyor.

Ben bu ev olayinda mutlulukdan aglayip sukur namazi kilmistim.
cunku etrafima anlatmasamda Rabbim biliyordu icimi.
Hep dua ettim (duada ısrar cok onemli)

Ayy sende hep mutlu ol kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…