Hayırlı evlat olsun insallah sağlıkla gelsin kadarda içimden kız gecti bakalim ters köşe mi geliyoBi de bu hafta baby cinsiyet belli olur sanirim. 4.aya girdim
Ruyamda erkek gordum
tersimi cikar duzumu bilmem.
Hatta adi bile yaziyordu ama naptiysam adini asla hatirlayamadim.
Boyle ultrasondayim.
Ekranin kenarlari mavi oldu ve erkek ismi yazdi.
Ama o isim okadar degisiti ki ben ruyamda bu isim nasil isim ki? ne demek ki falan diye dusunuyordum hatta ismi tekrarliyordum ama suan asla hatrimda yok
Galiba 3.erbas geliyo.
Ya da tersi cikar bilemedim
Canım yarının be getireceğini bilmiyoruzRüyamda musibet kaynana ve kayınpederi gördüm bir de dayımı bunları görmek bana yaramaz dedim yaramadı işte bir de cam sildim rüyamda rüya tabiri feraha çıkacağımı söylüyor nah çıktım
Canım yarının be getireceğini bilmiyoruz
Bazen hayatta şansızlıklar olur
Haklısın
Ama bu inişin bir de çıkışı olur
Öyle deme canim rabbim yardım eder Allah'ın seni sevmedigini sakin dusunme imtihan dunyasi en puslu gecenin bile sabahı vardır rabbim en çok peygamberimizi sevdi ama bir sürü şey yaşayıp imtihan oldu peygamber savBen hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Öyle demeBen hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Yaşını bilmiyorum ama yolun başındasınBen hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Deme öyle canım.Kızlar sınav sonucu açıklandı 1 soru ile kaldım 59 aldım.60 olsa tamam.Sorunun birini bildiğim soru yaptım silip diğeri yaptım silmesem geçiyormuşum dedim bu soru beni yakacak aynı şekilde 2 soru da bilip de işaretlemediğim var saf gibi.İptal olması gereken bir soru vardı a ve e şıkkına aynı cevabı yazmışlar itiraz ettik cevap onlardan biri değil diye iptale gerek duymamışlar.Öyle bir soru hazırlamışlar ki sırf geçmeyelim diye nasılsa eşşekler çalışıyor aynı işi yaptırıp neden fazla maaş versinler.Kul hakkına giriyorlar Allah’a havale ettim Allah çıkarsın hepsinden.Moralim bozukken bile çalıştım hiç haketmedim bu ne ya geçen sene 3 soru ile kaldım ama bu sene aşırı gece gündüz çalıştım geçmeyi hakediyordum.Bir de ev alana Allah yardım ediyormuş.Hiç de etmiyor bu ne her olumsuz şey bana geliyor bir daha ne özveri ile çalışırım sınava hazırlanırım ne de üstün başarılı satış yaparım hevesim kalmadı hiç birşeye.Ama itiraz edeceğiz 59 ile kalanlar o sorunun iptali için işe yarayacağını sanmıyorum ama hakkımızı arayacağız
Bacım sinirlerin bozulmus kendini yıpratmaBen hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Canim iste su noktada isyan etmeyeceksin.Ben hiç çıkmıyorum nedense hiç bir emeğimin karşılığını alamıyorum Allah beni sevmiyor artık inancım da kalmadı bundan sonra dua felan da etmeyeceğim
Canim sana dua edicem.34 yaşındayım şimdiye kadar çok imtihan yaşadım
12 yaşında böbreklerimden rahatsızlandım 1,5 ay hastahanede yattım teşhisi zor koydular şeker çıktı tansiyon çıktı 2 gün gözlerim görmedi.1 yıl insülin vuruldum güzel bir genç kızdım boyum uzuyordu zayıftım.Her ay gidip serum takılıyordu 2 gün yatıp çıkıyordum hastahaneden yaşıtlarım okula gidiyordu ben hastahaneye aldığım kilolardan yüzüm şişti bedenim şişti.Vücudumda kortizon yırtıklara neden oldu.Allahın hikmeti tedavi oldukça şeker normal seviyeye düştü.Olmaz denilen oldu.Annem hastanede hep yanımdaydı bu ara babam arkadaş ortasına takıldı evde huzursuzluklar başladı kavga dövüş bir çocukluk geçirdim anneciğim bize bakmak için ev işlerine gitti
Üniversite sınavına bir gün önce evde kavga ile gittim babam okumayacaksın dedi annemi kayırıp ona karşı geldiğim için.Sabahın köründe annemle evden kaçarak üni sınavına girdim
Üniversite bitti babamın dostunum abisinden annemle dayak yedik beyzbol sopasıyla .evimizin önüne gelip göz dağı veriyorlardı kardeşim küçüktü şikayetçi oldum polisler beni vazgeçirdi işe gireceksin felan dediler şikayetimi çektim meğer kadınım oğlu polismiş o dedirtmiş.Evde dayak yemiş yatarken o sırada banka eleman alıyormuş arkadaşım aradı bi baksana diye.Baktım uygun geldi başvurdum kazandım annemi kardeşimi aldım başka şehire gittim.Giderken paramız yoktu nakliye arabasında gittik annemle gecenin bir yarısı karda vardık bilmediğimiz şehre yerleştik kardeşim askere gitti her şey yolundaydı.Annem babamı affetti ank ya geldi babam emekli oldu.babama kredi çektim tüketici kredisini kapattı konut kredisi ile ev aldı iyi düzledi dedik.O sıra annemin kanser olduğunu öğrendik tedavisi başladı bir ank bir yaşadığım şehir mekik dokudum tam rahat ettik derken.
Ankaraya mücbir sebeple geldim.Bir ev işine girdim akrabadan battı evim gitti 5 yıl boşa çalıştım. çalıştığım yerde biriyle tanıştım 5 sene ayrıl barış.
haksız yere tayinim çıktı yeni şubeme geçtim Sonra nişanlandık 1,5 ayda bitti başkasını buldu evlendi 5 yılım gitti.
Annem hasta evleneyim de bebek sevsin dedim doktor göğsünde kist var anne ol dedi.
Geçen sene eşimle tanıştım 1 yıl olmadan ayrıldık eltimle ilişkisi olduğunu düşündüm 1,5 yılım öyle geçti
O halimle oturdum çalıştım 1 soru ile kaçırdım
Benim Artık hiç birşeyden umudum yok.Ne evlenmek istiyorum ne bebek istiyorum ne kariyer hiç birşey istemiyorum Artık.Herkese iyi davranırım yardım ederim yolda birini görsem aç yemek ısmarlarım evine alışveriş yaparım.Yetim yiyenler var onlarla ilgilenirim bilmiyorum benim kısmetim bağlı galiba. hiç birşey istemiyorum Artık
Amin canim bende kiz hissediyorum aslinda ama ruyalar falan bilemedimHayırlı evlat olsun insallah sağlıkla gelsin kadarda içimden kız gecti bakalim ters köşe mi geliyo
Kuzu ben de hep kendi yasadiklarimin sonundaki mucizeleri dusunur dusunur sukrederim.Herkesin imtihanı baska
İyi kötü evlendim
Kocamın ailesi malum suya sabuna dokunmadı
Ailem herseyimi yaptı
Onunkilerin yapmadıklarını ben calısıp ödedim
Kpderim nisanda taktıgı setin parasını bizden taksit taksit aldı
1 oglum var dedi düğünsüz olmaz dedi
Salon parasını düğün sonu üzerimden takılanlarla ödedi
Hadi o da gecti dedim
Bazı aylar maasımdan bi sakız alamadan 2 sene gecird im,kvdeler o ara evinin esyalarjnj düzdü.
Tam azcık rahatladık bebek serüveni basladı
2015 mayıs da basladık,2018 aralık da hamile kaldım
3.5 sene ilaclar,2 ameliyat,her reglide dibe cökmeler.
Doguma kadr bebegim olacaguna inanamadım.
Aldıgım esyaları giydirdiğimi bile hayl edemedim korkudan.
Sorunlar bitti mi ?Hayır
Lohusalıgımı hepiniz biliyırsunuz berbattı.
Kocamla aramdaki mesafeyi asamıyorm hala.
Adam alıp ceketini cıksa ohh dicem o vaziyetteyiz.
Ama bin sükür bugunume.
Bundan sonra saglık olsun yeter.
Diyeceğim isyan yok,bol dua edip,sıranjn bize gelmesini beklicez.
Bazen 3 bazen 5 sene bekliyorsn ama o saat geldi mi sasmaz
Bende kizinca gitsende kurtulsam diyorumKız ben acaba bundan sonra kocam ceketi alıp gitse diye mi dua etsem
Töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?