- 21 Ağustos 2015
- 32.209
- 97.809
- 798
- 38
Ay bende ilk doğduğunda ütüluyordum ayrı yikiyodum. herşeyi sonra saldim gittiBizim ütü ve ısıtıcı costurdu bu ay
Ütüyü azaltamam kızın hergün ütüleniyo ama ısıtıcıyı azaltcm bakalım.
Güzelmiş kitabın iyi okumalar canim ben öyle bi ara yazardım herşeyi takı olayi bi yengem var kac yil once taktigini bilir kim onun ogluna ne takmış hatırlar o geldi aklimaBu sayfayıda cizdim ahh dedim analık bu
Bi tur agladım
sagol canim.
Zaten kadini gordum sok oldum cok rahat 110 kilo vardi.
Hadi verdigimden de gectimde artik yine ben temizlemis oldum.
Bu sayfayıda cizdim ahh dedim analık bu
Bi tur agladım
Benim de tektaş yüzüğüm var. Geçen hafta sordum farklı bir yüzük alacaktım onun yerine. 310 TL dediler en yüksek. Aldığım marka yere sordum ordan aldığım için o 390 dedi. Çok para etmiyorlar. Ki ben 650 TL ye almıştım 3 sene kadar önce.İyi akşamlar
Kizlar bişi soracağım benim bı tektaş yuzug var bu ara çok elimiz dar olduğu için onu bozmayı düşünüyoruz 7sene önce eşim 350liraya almıştı arada kaldım ya para etmezse diye aranızda yüzük bozan varmı çok kaybettiriyor mu acaba çok daraldik yapicam başka bişi yok mecbur bozucaz
Aaa öylemi benim ki 200bile etmez belkide bilmiyorum ne yapsam nasıl yapsam bakalım bı soralım hele ne diyeceklerBenim de tektaş yüzüğüm var. Geçen hafta sordum farklı bir yüzük alacaktım onun yerine. 310 TL dediler en yüksek. Aldığım marka yere sordum ordan aldığım için o 390 dedi. Çok para etmiyorlar. Ki ben 650 TL ye almıştım 3 sene kadar önce.
Doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size mutluluk huzur getirmesini dilerim rabbim hayırlı kapılar açsın yüzünüz gülsün bir an önce inşallahSelam Kızlar bugün benim doğum günüm yolun yarısına geldim
Canım o eskidenmis simdi yolun basi sayılıyor. Iyi ki doğmuşsun canım doğum günün kutlu olsun. Bundan sonra bütün güzellikler seni bulsun inşallahSelam Kızlar bugün benim doğum günüm yolun yarısına geldim
Alyans vs cok zarar ettiriyor cnmİyi akşamlar
Kizlar bişi soracağım benim bı tektaş yuzug var bu ara çok elimiz dar olduğu için onu bozmayı düşünüyoruz 7sene önce eşim 350liraya almıştı arada kaldım ya para etmezse diye aranızda yüzük bozan varmı çok kaybettiriyor mu acaba çok daraldik yapicam başka bişi yok mecbur bozucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?