Küçük Düşün Büyük Olsun!

Erkek milleti işte ne olsa yaranilmoyor bizde bazen aile yüzünden böyle tartismalarimiz oluyor oda hemen konuyu maddiyata getiriyor hadi ben çalışmıyorum siz çalışan bırisisiniz saçma olmuş konuyu oraya getirmesi kimsenin garantisi yok sorun kendinde olsaydı aynı şeyi söyleyebilecek miydi acaba boş verin hiç üzülmeye değmez evladınız kucaginizda sağlıklı ya gerisi boş kim ne derse desin derdi verende Allah dermanını verende

Günaydın kızlar. Gece ben erken uyumuşum. Arkadaşlar mesaj atmış eşime kahvaltıya bekliyoruz diye. Program yapmışlar. Sabah uyanınca eşim söyledi olur uyar bana dedim ama kızkardeşim de ilçeden gelecek yengem ben o bebiş alışverişi yapacaz diye konuşmuştuk (6 aylık hamile kardeşim).
Neyse zaten alışveriş yapacağımız yer gideceğimiz arkadaşların evinin tam karşısı. Kardeşim de ilçeden gelmesi yengeme geçmesi falan oyalanır. Ben de avm de onlarla buluşurum diye ayarladık.
Dondurucuda geçen kıştan kalan portakal vr limonlarım vardı. Havuçta karıştırır Katı meyve sıkacağında sıkar bi şişe taze sıkılmış meyve suyu ile gideriz arkadaşa.
Hem sağlıklı olur hem paramız cebimizde kalır. Avm de kızkardeşime ben de birşeyler alırım ama. Onun hesabını önceden yapmıştım.
Bakalım günü nr kadar harcama ile kapatacağız :)

Bugun boynum daha iyi, gribim sürüyor ama en azından rahat hareket edebiliyorum.
Bugun hava çok güzel. Kızkardeşimi yolcu ettikten sonra arkadaşlar la mangal da yapabiliriz. (eşim kızım beni alışveriş yapacağım sürw içinde arkadaşlarda takılacaklar) sonra kaldığım yerden devam

Günaydın kızlar
Sabahtan bi market yaptık geldik
18 tl A101
Rulo börek,jacobs kahve(5.95 e düsüyor kasada)su,türk kahvesi
12 tl bim dis macunu aspirin yag sökücü
Aksama et cıkardm
Corba,taze fasulye de var.
Belki dısarı cıkarz dolanmaya,yemegi evde yicez ama o kesin

ohh canim ne güzel 1 kac gune biter işler bugun esin oğlundan yardım eder elbirliğiyle her iş halloluyo bende buraya taşındım büyük eltime oğlanı bıraktım saolsun aklım kalmadı kuzenleriyle oynadı ben iş yaparken aksam yemeğini bile gidip orda yedim

katılıyorum annesine laf soylemene bozulmuş bence eziliyor senin ailenin yaptıkları karşısında bence canim o yüzden konuşmuş öyle ama hoş deil sonuçta nice tedaviler görüp olmayan hiç bir sorunu olmadan çocuğu olmayanlar var rabbim nasip etmese tedavilerde boş zaten

Bu sayfayıda cizdim ahh dedim analık bu
Bi tur agladım

güzelmiş.. iyi okumalar. Ben de kızıma defter tutuyorum ilk zamanlar daha çok yazıyordum ama şimdi nerdeee fırsat olmuyorki. Arasıra açıp offf off bir yazsam kızım sana neler anlatacağım kızım bir vakit bulabilsem diyorum.
Her hissimi keşke yazabilseydim.

Kızlar resimdeki gibi birşey yaşadınızmı tırnak soyulması gibi.

Eklentiler

• 0CBBA256-C1D3-40F6-B8A0-B8029CE6E2D3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…