Haklısın baby kiz kardeşimin aldıkları ev 1+1 di akıllı şehnaz almış onlar orta sehpası gibi ama açılınca 8 kişi oturuyor gördüm yani biz gidince açtı iç tarafı çekmece gbi hatta masa örtüsünü fln oraya koymuş kardeşimYani sen bilirsin tabi de bana sanki haklı gbi geldi masa konusunda.(doguma yakın misafir konusunda katılmıyorm)
İlk 3 ay gelen giden bitmiyor bacım
Es dost hısım akraba duyan geliyor,aksm yemegi olmasa da masa ikramlıklar icin lazım.
Kapalı balkon varsa oraya atabilirsin.Acılıp büyüyen masalardan alınabilir.
Ay mermer masalara bayılıyorm ben.Cok agır ama kütük gibi
Kaldırıp cekmeye 2 eleman lazım onu lazım olınca
Gayet güzel canim önünde açıklık perdeleride yaptirinca cok eksiğin kalmaz iki kanat perde çok güzel duruyo bu arada benimkiler hep tek uzundiger evimdeki fonlari bu odaya yaptim güzel durdu. Bu oda suan bosta dolap gelecek ivir ziviri koycam icine erzakdı, supurgeydi vs
Odalari da boyle 2 kanat yapcam
tum camlar burda boyle.
Eki Görüntüle 2554245
cok sukur amin.Güle güle oturun :) ne güzel oldu içine sinen bir yer oldu.inşallah yeni evinizde gönlünüze göre olur.mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olur
dimi dimi prensesime oda gibi oldu pembik pembikHARİKA GÖRÜNÜYOR CANIM
aslinda cok ileri diil 2 ay falan.Elimiz acilinca dedigin cok mu ileri bir tarih
Oyle degilse ikisini birlikte al madem almsk istiyor biraz one cekin
Dogumdan once halletmek iyi olur bencede
Kucuk de olsa masa sandalye salona gerekli caya da agirlasan ikramliklarini koyarsin herkes alir. Kimi koltukta oturur kimi masada. Sadece yemekli misafir icin kullanmazsin her turlu is gorur
Heves ediyorsa alsin bosver
evet canim butun camlarin onu acik hepdidr fransiz cam.Gayet güzel canim önünde açıklık perdeleride yaptirinca cok eksiğin kalmaz iki kanat perde çok güzel duruyo bu arada benimkiler hep tek uzun
Kırlentlerin renginde köse istiyorum bendeistedigim koltuk da bu yani takimi
Ama rengi daha sutlu kahve yaptiricam.
Masasi ahsap sandalyelerde döşeme yine koltugun renginden olcak.
Bi alalim diyorum sonra yok yok diyorum
Terazi kafasi
Eki Görüntüle 2554336
Kuzu mermer masa diyince yazmak istedim, ben de çok beğeniyordum ama ben de ağır diyerek almak istemiyordum, onun yerine mermer görünümlü mdf den yapılmış bir masa aldım mutfak için yuvarlak. Üzerine sıcak tencere vb koyabiliyorsun özel bir şeyle kaplanmış, çok şık durdu tavsiye edebilirimYani sen bilirsin tabi de bana sanki haklı gbi geldi masa konusunda.(doguma yakın misafir konusunda katılmıyorm)
İlk 3 ay gelen giden bitmiyor bacım
Es dost hısım akraba duyan geliyor,aksm yemegi olmasa da masa ikramlıklar icin lazım.
Kapalı balkon varsa oraya atabilirsin.Acılıp büyüyen masalardan alınabilir.
Ay mermer masalara bayılıyorm ben.Cok agır ama kütük gibi
Kaldırıp cekmeye 2 eleman lazım onu lazım olınca
Canım frosch un bulaşık Makinesi tableti başarılı, onda indirim var mıydı hatırlıyor musun? Bir de naturalive in ürünleri de temiz içerikli,inceleyebilirsin istersen fiyatları da daha makul sanki. Şampuan diş macunu ordan alıyorum,oksi leke çıkarıcısı var çamaşır suyu yerine kullanabilirsin, yağ çözücüsü iyi, sıvı çamaşır deterjanı iyi çocuk için kullanıyorum,kendimize boron aldım bakalım nasıl çıkacak, sıvı sabun bir de elde bulaşık deterjanı aldım ama onları henüz denemedimSlm kızlarr
Migros 35 tl
Frosh’un ürünlerde güzel indirim var.
Cok amaclı temizliyecisini 9.90 a aldım
Yer halı koltuk yüzey siliniyor onla,temiz icerikli.
Tüm evde ona gecmek istiyorm ama tableti falan cok pahalı
Kotondan parfüm aldım 34.9 dı kasada 25 oldu sevindim
Aksama yalancı dolma+yogurt.
Yemekde yalnızım zaten koci hamama gitcek
Kek yaptım bide.
Hem öyle hem yenidoganlar cok kücük oluyo,bi ilerlesin bakalım kilosu faln nasıl olcak ozaman alırsınBenim bebege bisiler alasim var nolur dur diyin bana
Annem 16. haftayi bekle diyor
hani yanilma olurmu diye.
Ama elbiseler, tulumlar, patikler aklim cikiyo nette gezdikce.
Hepsini alasim var
yaa ama baksaniza severken yemem insallah
esime supriz icin aldigim patikler bas kosede duruyor
Eki Görüntüle 2554239
Evet ya o da var alirsam buyuk seyler alim.Hem öyle hem yenidoganlar cok kücük oluyo,bi ilerlesin bakalım kilosu faln nasıl olcak ozaman alırsın
Bende 2 kutu hastane cıkısı yenidogan 1er kere giydi3 gün anca giydi cocuk yenidogan.4 kusur dogunca annem dedi ben buna 0-3 ay alayım Kaldı öyle hep
Siyah mı ben siyahlardan istiyorm yaKuzu mermer masa diyince yazmak istedim, ben de çok beğeniyordum ama ben de ağır diyerek almak istemiyordum, onun yerine mermer görünümlü mdf den yapılmış bir masa aldım mutfak için yuvarlak. Üzerine sıcak tencere vb koyabiliyorsun özel bir şeyle kaplanmış, çok şık durdu tavsiye edebilirim
High Glass Mdf Lam Yuvarlak Mermer Desenli Tel Masa Takımı - n11.com evet canım siyah, bu tarz ama ben ayaklarını farklı yaptırdımSiyah mı ben siyahlardan istiyorm yaAma mantıklı☺
Hiii cok güzelHigh Glass Mdf Lam Yuvarlak Mermer Desenli Tel Masa Takımı - n11.com evet canım siyah, bu tarz ama ben ayaklarını farklı yaptırdım
bundan bende aldim ama uzeri parlak diil mat.High Glass Mdf Lam Yuvarlak Mermer Desenli Tel Masa Takımı - n11.com evet canım siyah, bu tarz ama ben ayaklarını farklı yaptırdım
Boron kullandıktan sonra yorum alabilir miyimCanım frosch un bulaşık Makinesi tableti başarılı, onda indirim var mıydı hatırlıyor musun? Bir de naturalive in ürünleri de temiz içerikli,inceleyebilirsin istersen fiyatları da daha makul sanki. Şampuan diş macunu ordan alıyorum,oksi leke çıkarıcısı var çamaşır suyu yerine kullanabilirsin, yağ çözücüsü iyi, sıvı çamaşır deterjanı iyi çocuk için kullanıyorum,kendimize boron aldım bakalım nasıl çıkacak, sıvı sabun bir de elde bulaşık deterjanı aldım ama onları henüz denemedim
Bende mat rengini aldim şişme felan olmadi canım vivense den aldim kucuk olur felan diye düşündüm de eve sigmiyo mubarek pek büyükmüşbundan bende aldim ama uzeri parlak diil mat.
islaninca siscek mi hic bilmiyorum
Vernik atabilirim aslinda
Anladım çok teşekkür ederim.Ozaman soyle anlatim ozaman net anlamis olursunuz.
Aslinda topigi acma asamalarindan bu yana 80bin tl birikim yaptik esimle
20bini araba alirken gitti 2 yil once.
30bini altin 30bini bankada nakit seklinde duruyor.
Tabi arabamizi yeniledik.
2. bir evim var onun tapusu icin 15bin tl odedik falan.
Bunlarda birikim bana göre.
Tatillere turlara gittim yedikde yani haricinde.
Suan elimde olan 60bin birikim yani.
Bunun icin kumbara yontemi uyguldik.
Zaruri seylerden once ihtiyac olani almaya yoneldik.
Disarida cok yemek yemedik avm falan pek kulturumuz yoktur ancak ihtiyac dahilinde.
Cogu seyimi netten aliyorum daha uygun oluyor.
Market indirimi mutlaka takip edip zula yapiyorum.
Misal suan 3 teneke yagim 3 paket deterjanim var stogumda.
Hepsi indirim ganimetleri.
2ser tane daha alicam yine indirim yakalarsam.
pasta,kurabiye,borek vs disaridan almam.
Senede aldigim 5i gecmez bu tarz seyler.
Hepsini evdr yaparim.
Buzluga koyarim fazla yapar hatta.
Listesiz disari cikmam.
Hep eksik listem olur ki fazlasini almim.
Bu gibi tasarruf yöntemlerim var benim ilk aklima gelenler.
cok sukur hic sıkısmadan tatilimizide yapiyoruz,esyada degisiyoruz, birikimde yapiyoruz.
Suan ben tasindim eksiklerimi aliyorum o sebeple kenara atamiyorum.
Ama ocak ayinda yine baslicam insallah
ayda 100tl olsa aticam.
Ay çok güzelmiş uzun sürede kullanılır bu yatak nasıl kuruyosun kendilerimi geliyormuş kurmaya pekiİstdiğim yatak geliyor ama az büyüsün öyle alcam kız
Askılıga da bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?