Küçük Düşün Büyük Olsun!

A dogru canım ben burda kalmayı düşünürseniz diye demistim
Oturalim diyoruz ama neticede kendi evim diil.
Kadin cikin dese, ya da cok zam yapsa satsa vs cikicaz mecbur.
Bakim dusuncem bisi.
elimiz acilirsa belki aliriz firin

Ama simdi Allah var güzel oldu
müsteri kiyagim olur ona
Eki Görüntüle 2554683
çok güzel canım mutfağında halında.. harika.. güle güle sağlıkla oturun canım.. Bu ara da mutfak aynı benim memlekette ki evimin mutfağının aynısı.. ara taşlar bile aynı:)ama eller kullanıyor .Kiracılaar sürüyor sefasını...Rabbim herşeyin hayırlısını versin aminn.Kimbilir belki birgün bizede nasip olur..:)

insAlllah canim
Ben kullanilan malz. bayildim.
bu renklerde ve bu malz. yaptircam kendi evimide.

Ay ben sok.
Kiz 2 gunde ev tasiyo
Bu ne hırs hemde 7 aylik hamile.
Nasil toparlaniyo napiyo anlamadim
Bana diyoki yenge sizin nakliyeciyle gorusurmusunuz bizim icin diyo.
Vallahi o hırsla herseyi yapar bu kiz

Migrosda 17 tl
Gratisde 5 tl harcadık
Rezene,haslanmıs nohut(valla iyi sardım benn bunlara hem yetiyor artmıyor)su,kavala kurabiye aldım
Pirinci ıslattım.
Rezene yaptım iciyorum.

Selam kızlar dün temizlik camasir fln ugrastim carsamba evde yoktum teyze kızına gittim dun temizlik yaptim anca bugun oruç tutuyorum oğluma yatak bariyeri almıştım 1 aydır duruyo eşim kurmadi yoğunluğundan ben yaptim çok güzel oldu insallah yatar odasında artık ortalik topladim camasir yikadim bi makine topladim kuruyanlar vardı aksama kiyma çıkarmıştım kabak alıp biber dolması yapcam diye esim kıymalı yumurta istiyor deisti menu oğlanı parka goturdum ordan fileye ugradım kabak biber limon ayva süt biraz firınından kurabiye bi tane borek yarim kg kiyma cektirdim makarnayı indirimdeydi iki paket aldim bi süre makarna gider 53 ödedim

hhahhaha aha ben iste
Hic yemem ya da
Cayida oyle sekersiz icecegime hic cay icmem daha iyi diyorum.
Aa cayı sekerli mi iciyon bacım
Kız alısınca sekerli tadını alamazsın.
Benim koci serbet gibi icerdi7-8 sene benle kahveyi sekersize alıstı,caya atıodu illa.
Gecen sene onu da bıraktı

Aa cayı sekerli mi iciyon bacım
Kız alısınca sekerli tadını alamazsın.
Benim koci serbet gibi icerdi7-8 sene benle kahveyi sekersize alıstı,caya atıodu illa.
Gecen sene onu da bıraktı
Bende şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama yanina tatli biseyler koyuyorum eşim dalga gecio ne anladım cayi şekersiz içiyorsun yaninda tatlı habire diyo halbuki hepte tatlı yemiyorum

Güle güle kullanın canım, ya ben de çok beğendim çok şık duruyor

Slm kızlar çok şükür okul tatil oldu
Baby benim çocuklar bir hafta çekti hatta oğlana serum bağladılar Allah göstermesin bidaha nasıl hastaliksa
Lelli mutfak dolapları aynı taşı kahve siyah renkte masa sandalyede geldi cam balkon yapılacak iki güne kadar
Ev işi bitmiyorki

Ay ben sok.
Kiz 2 gunde ev tasiyo
Bu ne hırs hemde 7 aylik hamile.
Nasil toparlaniyo napiyo anlamadim
Bana diyoki yenge sizin nakliyeciyle gorusurmusunuz bizim icin diyo.
Vallahi o hırsla herseyi yapar bu kiz

Benim taşınmam lazım tadilat devam ediyor evde senin elti kızın kadar acele etmiyorum daha toplamaya başlamadım bile nakliye de bulmadım takvime baktim 24 ü haftaya pazarmış haftaya taşınmam lazım ben hala oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…