Oturalim diyoruz ama neticede kendi evim diil.A dogru canım ben burda kalmayı düşünürseniz diye demistim
çok güzel canım mutfağında halında.. harika.. güle güle sağlıkla oturun canım.. Bu ara da mutfak aynı benim memlekette ki evimin mutfağının aynısı.. ara taşlar bile aynı:)ama eller kullanıyor .Kiracılaar sürüyor sefasını...
insAlllah canimçok güzel canım mutfağında halında.. harika.. güle güle sağlıkla oturun canım.. Bu ara da mutfak aynı benim memlekette ki evimin mutfağının aynısı.. ara taşlar bile aynı:)ama eller kullanıyor .Kiracılaar sürüyor sefasını...Rabbim herşeyin hayırlısını versin aminn.Kimbilir belki birgün bizede nasip olur..:)
Ay ben sok.
Kiz 2 gunde ev tasiyo
Bu ne hırs hemde 7 aylik hamile.
Nasil toparlaniyo napiyo anlamadim
Bana diyoki yenge sizin nakliyeciyle gorusurmusunuz bizim icin diyo.
Vallahi o haliyle bulup bide taşıma isinidemi yapmış ilginç sana gelince yatıp duruyordu hazır bekliyordu herşeyi senden
Sanmıyorum canım şişeceğini, belki mdf ya da suntalem olmasına göre değişirbundan bende aldim ama uzeri parlak diil mat.
islaninca siscek mi hic bilmiyorum
Vernik atabilirim aslinda
Dün kullandım kısa programda gayet iyiydi, lekeli çamaşırlarda nasıl olur bilemiyorum canımBoron kullandıktan sonra yorum alabilir miyim
Aa cayı sekerli mi iciyon bacımhhahhahaaha ben iste
Hic yemem ya da
Cayida oyle sekersiz icecegime hic cay icmem daha iyi diyorum.
Cok güzel olmus bacım
Bende şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama yanina tatli biseyler koyuyorum eşim dalga gecio ne anladım cayi şekersiz içiyorsun yaninda tatlı habire diyo halbuki hepte tatlı yemiyorumAa cayı sekerli mi iciyon bacım
Kız alısınca sekerli tadını alamazsın.
Benim koci serbet gibi icerdi7-8 sene benle kahveyi sekersize alıstı,caya atıodu illa.
Gecen sene onu da bıraktı
Cayı bos mu iceyim de sendeBende şekersiz içiyorum çayı kahveyi ama yanina tatli biseyler koyuyorum eşim dalga gecio ne anladım cayi şekersiz içiyorsun yaninda tatlı habire diyo halbuki hepte tatlı yemiyorum
lelli bayıldım
Güle güle kullanın canım, ya ben de çok beğendim çok şık duruyorBen konu bile acmistim alsammi almasa mi diye.
al diyende oldu almada.
Ama mutfagima mütis yakisti.
Cok şık duruyor.
Sanirim ıslak birakmazsam yani kutularsam hemen bisi olmaz.
Biz cok begendik
Hatta esim balkona bu sandalyelerden 2 tane daha siparis ver dedi.
Beyaz mutfak dolaplarına siyah çok hoş duruyor canımcanim alirsam ev sahibi kabul etmeye bilir.
Ben diger evime siyah mi beyaz mi alicam henuz karar vermedim.
siyah alsam buraya orayi beyaz yaptirirsam napcam bunu
firinlar 1.200tl
Ay ben sok.
Kiz 2 gunde ev tasiyo
Bu ne hırs hemde 7 aylik hamile.
Nasil toparlaniyo napiyo anlamadim
Bana diyoki yenge sizin nakliyeciyle gorusurmusunuz bizim icin diyo.
Vallahi o hırsla herseyi yapar bu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?