- 21 Ağustos 2015
- 32.209
- 97.810
- 798
- 38
Gecmis olsn cnmSlm kızlar çok şükür okul tatil oldu
Baby benim çocuklar bir hafta çekti hatta oğlana serum bağladılar Allah göstermesin bidaha nasıl hastaliksa
Lelli mutfak dolapları aynı taşı kahve siyah renkte masa sandalyede geldi cam balkon yapılacak iki güne kadar
Ev işi bitmiyorki
Çok zor aynısı bende oldum çocuk için daha zor ya bebek çocuk daha zor öyle kucağında gezdiGecmis olsn cnm
Valla cok fena ya cocuk perisan oldu 1 gecede
Bizimki masallah kilolı da kucakta da tasınmıyorÇok zor aynısı bende oldum çocuk için daha zor ya bebek çocuk daha zor öyle kucağında gezdi
hahaa bide diyet yapiom her pazartesi adam haklı dio kilo vercem diye şekersiz icion ama tatli yiyosun dio öff müslüm vardı oglusun uyutmaya getirdim bayasini izledim gerisine netten bakcam çok agladimCayı bos mu iceyim de sendeSacmalık
geecmis olaun canimSlm kızlar çok şükür okul tatil oldu
Baby benim çocuklar bir hafta çekti hatta oğlana serum bağladılar Allah göstermesin bidaha nasıl hastaliksa
Lelli mutfak dolapları aynı taşı kahve siyah renkte masa sandalyede geldi cam balkon yapılacak iki güne kadar
Ev işi bitmiyorki
sanad nakliye yollim çiçeemmBenim taşınmam lazım tadilat devam ediyor evde senin elti kızın kadar acele etmiyorumdaha toplamaya başlamadım bile nakliye de bulmadım takvime baktim 24 ü haftaya pazarmış haftaya taşınmam lazım ben hala oturuyorum
sagol canimtr_lelli güle güle kullan canım halını ☺
Tahilli mama dakeser eğer 4 aylık ise ondanda alabilirBizimki masallah kilolı da kucakta da tasınmıyor
yaaa mAsallah onaBizimki masallah kilolı da kucakta da tasınmıyor
Bence sade daha güzel canımBen yine duramadim
Evi supurdum
Kapilari sildim
banyoyu temizledim
mutfagi temizledim.
Toz aldim.
Abdest aldim yasin okucam.
Sonra dinlenicem biraz yemege giriscem.
Yatak odasina tul modeli begenemedim bana fikir versenize.
2 kanat yaptircam..
Ama sade mi yoksa dolu bir model mi olsa.
bugun biraz netten baktim bir kac model soyle.
Eki Görüntüle 2555451 Eki Görüntüle 2555452 Eki Görüntüle 2555453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?