Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğlanın çadırı vardı oyun için çıtası kırıldı bulamadım kışın sıkılıyor evde olunca nete baktim 40 tl ye indirimde istoc var orda bir mağazada buldum bizimkinin az küçüğü bizdeki çok büyüktü bu daha iyi olur çok yer kaplamaz yarin gelirmiş esime demedim bise gelince sürpriz olur onada oğluma gösterdim sevindi baya kuzum bu ara çok harcadım elimde nakit pek kalmadı eşim vercek aksam apartman aidatı vercem 25 tl kaynanam saolsun 2 kilo kuru fasulye büyük kavonoz tarhana bir bidon turşu ayva reçeli bir kavanoz 30 tane kuru yufka getirmiş saolsun gider baya bunlar bana

Haklısın iyi fikir ama onla uğraşamam.Allahından bulsun
arkadasım gelmiş gecmıs olsun ınsAllah benim annem 30 sene sonra bosandı keske daha erken olsaydı bosver hayırlısı buymus, ben dogum sonrası uzak kaldım topıkten en son annenlerle kvlerde tartısmıstınız ondan sonramı bosanma kararı aldınız özel degilse?

çok güzel anlatmışsın anneliği dünyanın en güzel duygusu bence. İyiki anne olmayı seçmişiz

Kanguru iyi ama boynumu agrıtıyo artk
Agırlastıkca
Bizimki hafif bi araba,tek hamleyle katlanıyo falan ama yinede yollar müsait değil

Merhaba. Konuya pat diye giriyorum ama hep okuyorum sizleri. Merak ettiğim bebeğinizi kanguruya tek başına nasıl yerleştiriyorsunuz. 2.5 aylık bebeğim var. Bir kere kanguruya koyduk ama kilit yeri arkada olduğu için eşim olmasa yapamazdım. Gerçi bizimki kıyameti kopardı çıkardık ama alışır inşallah.

benimki casuel sadece arka kısmındaki kilit yeri ayak destek yeriyle aynı yerde aradaki mesafe yok onu beğenmedim. Manevra falan çok iyi hiç yormuyor. Araba zamanı kışa gelecekse travel sistem alma gerek yok.

ben sorun yaşamadım bağlamakta yanlardan bağlanıyordu galiba ya tam da hatırlayamadım ne çabuk unutmuşum

Pırasalı gözleme için hamur yaptım pırasayı kavurdum az. Yanına da ayran ohh. Eşim de zaten böyle şeyleri seviyor akşam yemeğinde.
bugün file markete uğradım. Hellim peyniri aldım 10 tl benim kızçem hellim peynirini kızartıyorum yiyor. Daha başka peynir yemiyor eskiden ne güzel yiyordu. Marketten bir de erişte aldım.
bugünlerde az harcamam lazım.evdekilerle idare edeceğim.

bulamadım ya o kampanyayı hemencik baktım link gönderirmisin

Bereketli olsun canim

Aiyy bugun elti kizi izinli Gerci artik izin alir yani izne ayrilir bakalim neler olcak.
Gelicem der diye hep temkinliydim.
Neyse gelicem demedi ama goruntulu aradi wöhhh!
acmadim.
2 saat sonra falan disarda islerim var bakamadim falan yazdim.
O da yenge önemli diil napiyosun diye oyle aramistim diye
Bi sal allasen bi sal dicektim.

Eline saglık bacım
Analıq iste hep bunlar
Ben ugrasırmıyım bilmiyorm
Olanı ye diyip cıkabilirim isin icinden
Ay babası tımsırık zaten,bide kızı nolur ona cekmesin Allahım
Banada öyle diyolla
Yani begenmiyosa ne buluyosa onu yesin diyolar.
Kiyamiyorum bu seferde hep kahvaltilik yiyor
Bebek olunca yetisebilirmiyim hic bilmiyorum.
O ara devreye annemi sokarim sanirim.
O gelir gunduz 2 gunde 1 defa.
2 saat otursa bebekl ben oglumun sevdigi 2 cesit bisi yaparim.

Kofte, tavuk, sulu koftelik falan buzluga koyarsam onun sevdigi seyler zaten bi makarna corba beni bir kac hafta idare eder diye plan yapiyorum bakalim neler olacak.
Beni neler bekliyor

2 cocikli hayat çok guzel gelsenize diyormuyum

(derim ama ya gelsinler, gelin ben yalniz mi kalim) herkese benden huni

Ah ah oğlanı alıştırma böyle sonra evlenince aynısını bekler sıkıntı olur

Gule gule kullan cnm

Sen yaparsın

Canım ya sen cok yumsak yüzlüsün ya cevap yazma ki nolacak. Iki gün sonra yaz fırsat olmadi unuttum yazcaktım felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…