he he deseydik ayy bayılcam kesin evde misin kontrol ediyor niye görüntülü arasın yoksa resmen yapışmış anam dogursada rahatlasanAiyy bugun elti kizi izinli Gerci artik izin alir yani izne ayrilir bakalim neler olcak.
Gelicem der diye hep temkinliydim.
Neyse gelicem demedi ama goruntulu aradiwöhhh!
acmadim.
2 saat sonra falan disarda islerim var bakamadim falan yazdim.
O da yenge önemli diil napiyosun diye oyle aramistim diye
Bi sal allasen bi sal dicektim.
Saol kuzuuGule gule kullan cnm
maşallah yaparsinn sen canimBanada öyle diyolla
Yani begenmiyosa ne buluyosa onu yesin diyolar.
Kiyamiyorum bu seferde hep kahvaltilik yiyor
Bebek olunca yetisebilirmiyim hic bilmiyorum.
O ara devreye annemi sokarim sanirim.
O gelir gunduz 2 gunde 1 defa.
2 saat otursa bebekl ben oglumun sevdigi 2 cesit bisi yaparim.
Kofte, tavuk, sulu koftelik falan buzluga koyarsam onun sevdigi seyler zaten bi makarna corba beni bir kac hafta idare eder diye plan yapiyorum bakalim neler olacak.
Beni neler bekliyor
2 cocikli hayat çok guzel gelsenize diyormuyum
(derim ama ya gelsinler, gelin ben yalniz mi kalim) herkese benden huni
arkadasım gelmiş gecmıs olsun ınsAllah benim annem 30 sene sonra bosandı keske daha erken olsaydı bosver hayırlısı buymus, ben dogum sonrası uzak kaldım topıkten en son annenlerle kvlerde tartısmıstınız ondan sonramı bosanma kararı aldınız özel degilse?
tüh ya kolaymı yuva kurmak olsun hayırlısı olsn canım Allah bugunumuzu aratmasın her seyde bi hayır vardır evin hayırlı ugurlu olsun agız tadıyla otur ınsAllah.Canım köyden geldik 5 Haziran gibi düzeltmeye çalışıyorduk elti olacak kadın 19 temmuzda mesaj attı adam 20 temmuzda gitti.Ben ona kızgınlıkla gelme boşanalım dedim tamam dedi sonra ben gene mücadele ettim yuvamızı yıkmayalım dedim ama istemedi.2 ay ayrı yaşadık sonra yılımız dolunca boşandık tek celsede 5 dk da.2 ay olacak yarın da.Ben de kendime kredi çektim ev aldım hatta bugün taşındım
tüh ya kolaymı yuva kurmak olsun hayırlısı olsn canım Allah bugunumuzu aratmasın her seyde bi hayır vardır evin hayırlı ugurlu olsun agız tadıyla otur ınsAllah.
bosanmak 5dk aynen, annemlerinkinde girdim valla anlasmalımı dedı evet dedı ıkısıde bosadım dedı bu kadar yani. onca yasanan bu kadar kolaymı diyor insan
Ya bilmiyorum kendimi kotu hissediyorum bu seferde yani onunla ilgili diil baskasida olsa gunler sonra donemiyorum.Canım ya sen cok yumsak yüzlüsün ya cevap yazma ki nolacak. Iki gün sonra yaz fırsat olmadi unuttum yazcaktım felan diye
Lellicigim onlar sana hic adaletli davranmiyo ama bi kaşık suda bogasim geliyo ben yengeç burcuyum düşün hic kiyamam ama ona kıyarımYa bilmiyorum kendimi kotu hissediyorum bu seferde yani onunla ilgili diil baskasida olsa gunler sonra donemiyorum.
Benim ki adelet adil olmak terazi burcuyum.
Boyle boyle alisicam onada.
once bir kac saat sonra 1 gun olur.
Bugunde gelcem deseydu vallahi bayilcaktim yani arsizligin daniskasi olurdu
inan bende zerre sevmiyorum.Lellicigim onlar sana hic adaletli davranmiyo ama bi kaşık suda bogasim geliyo ben yengeç burcuyum düşün hic kiyamam ama ona kıyarım
canım edenin yanına kalmıyorAnlaşmalı olunca öyle.Kendi bilir başkaları için yuvasını yıktı.Allaha havale ediyorum.Rabbim yanlarına bırakmasın.Mutluluk, huzur vermediler inşallah o elti olacak kadının ve cadı kaynananın da yuvası yıkılsın ve ben göreyim
görüntülü aramak nedir?Ya bilmiyorum kendimi kotu hissediyorum bu seferde yani onunla ilgili diil baskasida olsa gunler sonra donemiyorum.
Benim ki adelet adil olmak terazi burcuyum.
Boyle boyle alisicam onada.
once bir kac saat sonra 1 gun olur.
Bugunde gelcem deseydu vallahi bayilcaktim yani arsizligin daniskasi olurdu
Benimde hic adetim degildir oyle goruntulu konusmak kimseyle.görüntülü aramak nedir?
ben bunu anlamıyorum çok saçma
kız kardeşin mi? annen mi?
çat diye aramak
merak ettim diye aradığından hep pazartesi aklına düşüyoruminan bende zerre sevmiyorum.
Normalde merhamet duygum baskindir ama bu kız aradiginda engelleyesim geliyor.
ıtici bi tip zaten
Yani sevimli cani sevilen tipler olur ya alakasi yok.
Yani tutulur hic bir yanı yok
ya ben demek cok istiyorum ama diyemiyorum.merak ettim diye aradığından hep pazartesi aklına düşüyorum
diğer günler hiç aramıyorsun hayırdır? derim
ay çok arsızım bende :)
Ya demi enerjisi iyi olsa belki sende gidip gelmesini isterdin belki yani ama zorla olmuyo ya. Insallah çocuğunu doğurunca gelmezinan bende zerre sevmiyorum.
Normalde merhamet duygum baskindir ama bu kız aradiginda engelleyesim geliyor.
ıtici bi tip zaten
Yani sevimli cani sevilen tipler olur ya alakasi yok.
Yani tutulur hic bir yanı yok
evet öyle oluyorya ben demek cok istiyorum ama diyemiyorum.
Sanirim sabrimin bi noktasi var o noktayimi bekliyo bilmiyorum.
Cok sevdigim arkadaslarim, ablalarim varYa demi enerjisi iyi olsa belki sende gidip gelmesini isterdin belki yani ama zorla olmuyo ya. Insallah çocuğunu doğurunca gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?