Bütcemiz ayrı değil dogum param yattı onun pesindeButceniz ayri mi
Nasıl güzel yürekli insansın ince düşüncelisin. Allah gönlüne göre versin. Okurken nasıl takdir ettim seni anlatamam.Günaydınn
İyi pazarlar
Dün gelen arkadaslarımdan biri yeni evli
MAyıs gibi evlendi
Herseylerini kendileri yaptılar
Söyleki mobilyasını daha yeni aldılar.
Yemek odasını falan.
Birini bitirip diğerini aldılar.
Daha tv almamıslar .
Aileler de durum yok
Kzıın annesinde var gerci ama niye almıyor bilmiyorm.
Neyse
Alyansını kaybetmis buarada arkadasım.
Bende yeni yaptm ya gecenlerde,dedi sen alyansını mı degistirdin.
Hee dedim.
Kaybettim.Bende kaybettim cok üzüldüm dedi
Alyanslarda gözüm hep,ondan farkettim dedi.
Üzüldüm ya,bana gram getirmis durumu yokken.
evini görmeye gitcez önümüzdeki ay.
Anneme dedim havluya evdeki gramlardan takcam ,ev hediyesi.
Durum olsa ceyrek takardm.
Alyansına katkı olsun dicem.
Ev hediysi diye.
Annem iyi düsünmüssün dedi
Dedim bi ara gidrrken götürürüüm yine bisey.
Rabbim yuzune gulsun canimSelamlar bugün evimi temizledik sağolsun halamın oğlu ve (yengem )dayımın eşi de geldiler yardıma . 142₺ yemek ısmarladım.Aidat 100₺ imiş Kasım aidatını havale geçtim.
Yarın taşınıyorum bugün bu evde son gecem
Eve geldim duş aldım abdest aldım dualarımı okudum.2.makine çamaşır yıkanıyor 3.yü de atacağım
Diğer Dayımın kayınvalidesi vefat etti annemler oraya gittiler
Biraz dinlenip gene bişeyler paketlerim
Rabbim yuzune gulsun canim
Cok mutlu ol
Yaa utandımNasıl güzel yürekli insansın ince düşüncelisin. Allah gönlüne göre versin. Okurken nasıl takdir ettim seni anlatamam.
Ay benim anneannem öyleydiAy bu aralar sizleri okumak için zor zamanım oluyor. Benimkisi yorgunluğu da aşıyor artık. Hiç dinlenmeksizin 150 metrekare evin içinde değim yerinde ise tepinip duruyorum bitmez tükenmez ev işleri ile birlikte. Pazartesi-Cuma temizlik günü yarın yine ev temizlenecek. Dip köşe aslında aman aman ihtiyacı yok evin ama yapmayınca görevimi yerine getirememiş gibi hissediyorum. Annemde bak Nazenin çok temizler b... içinde ölürler diyor. Üzülüyor kadın duramayacağımıda biliyor. Eşimi işyeri Antalyaya seminere gönderdi. Bu gece dönüyor bir haftadır evde yoktu. Benim rutinim aynen devam etmedi araya mesailerde girdi. Ev mantolama oldu balkonlar camlar Allahım temizleyinceye kadar ellerim çatladı. Sırtım, bacaklarım bütün eklem yerlerim ağrıyor. Ama bitti çok şükür. Cumartesi günü kızımla pazara gittik pazar nasıl güzel canlı ürün bol turşuluk lahana-havuç-etli biber-karnıbahar aldım marul-patates-mandalina-elma-muz- yeşillik-taze sogan 80 lira galiba verdim. Markette de 117 harcadım peynirle başladık markette 800 gram bile yok peynir 25 tl sirke yoğurt-un-yumurta her zaman alınan ıvır zıvırlar kızımla eve zor geldik pazar arabası elimiz kolumuz dolu eve attık kendimizi kızım sınemaya gidelim dedi o kadar yorgundum ki kıramadım kızlar tavsiye ederim belki sizler gitmişsinizdir ama gitmeyenlere nacizane Naim Süleymanoğlunun hayatı çok güzel bir filimdi.
Bereen insallah cok mutlu olursun yeni evindeSelamlar bugün evimi temizledik sağolsun halamın oğlu ve (yengem )dayımın eşi de geldiler yardıma . 142₺ yemek ısmarladım.Aidat 100₺ imiş Kasım aidatını havale geçtim.
Yarın taşınıyorum bugün bu evde son gecem
Eve geldim duş aldım abdest aldım dualarımı okudum.2.makine çamaşır yıkanıyor 3.yü de atacağım
Diğer Dayımın kayınvalidesi vefat etti annemler oraya gittiler
Biraz dinlenip gene bişeyler paketlerim
Bereen insallah cok mutlu olursun yeni evinde
Hayat sana tüm istediklerini versin bu yıl
ya ev buyukde olsa yeni olunca yaptigin temizlik gorunuyor valla.Ay bu aralar sizleri okumak için zor zamanım oluyor. Benimkisi yorgunluğu da aşıyor artık. Hiç dinlenmeksizin 150 metrekare evin içinde değim yerinde ise tepinip duruyorum bitmez tükenmez ev işleri ile birlikte. Pazartesi-Cuma temizlik günü yarın yine ev temizlenecek. Dip köşe aslında aman aman ihtiyacı yok evin ama yapmayınca görevimi yerine getirememiş gibi hissediyorum. Annemde bak Nazenin çok temizler b... içinde ölürler diyor. Üzülüyor kadın duramayacağımıda biliyor. Eşimi işyeri Antalyaya seminere gönderdi. Bu gece dönüyor bir haftadır evde yoktu. Benim rutinim aynen devam etmedi araya mesailerde girdi. Ev mantolama oldu balkonlar camlar Allahım temizleyinceye kadar ellerim çatladı. Sırtım, bacaklarım bütün eklem yerlerim ağrıyor. Ama bitti çok şükür. Cumartesi günü kızımla pazara gittik pazar nasıl güzel canlı ürün bol turşuluk lahana-havuç-etli biber-karnıbahar aldım marul-patates-mandalina-elma-muz- yeşillik-taze sogan 80 lira galiba verdim. Markette de 117 harcadım peynirle başladık markette 800 gram bile yok peynir 25 tl sirke yoğurt-un-yumurta her zaman alınan ıvır zıvırlar kızımla eve zor geldik pazar arabası elimiz kolumuz dolu eve attık kendimizi kızım sınemaya gidelim dedi o kadar yorgundum ki kıramadım kızlar tavsiye ederim belki sizler gitmişsinizdir ama gitmeyenlere nacizane Naim Süleymanoğlunun hayatı çok güzel bir filimdi.
Çok teşekkür ederiz canım. Hepimizin inşallahKızlar aramızda Öğretmenler var onların gününü de kutlarım. Umarım çok çok güzel günleri olur.
Agiiz tadiyla yensin canim bereketli olsunİyi geceler
Bendede bu gün bol ganimet var çok şükür kv ,kb
Memleketten otobüse verip göndermiş 30 kilo kadar elma ,3 kilo üzüm pekmezi,bir kavanoz armut,bir kavanoz şeftali reçeli,bir poşet elma kurusu ,3 kilo kadar da domates salçası göndermiş sagolsunlar ellerine kollarına sağlık elma mis gibi kokuyor keza pekmezde çok güzel rabbim bereket versin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallahAgiiz tadiyla yensin canim bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?