Küçük Düşün Büyük Olsun!

Adam süt vermemis abi kesti bugunku sutler demis
Eve yakin diye oraya guveniyordum.
yufkayi almis gelmis benim adam.

Meyve verdim erbaslara uzandim azcik tv karsisi.
Bugun gun bitmedi sanki yaw..

Selamlar bugün evimi temizledik sağolsun halamın oğlu ve (yengem )dayımın eşi de geldiler yardıma . 142₺ yemek ısmarladım.Aidat 100₺ imiş Kasım aidatını havale geçtim.
Yarın taşınıyorum bugün bu evde son gecem
Eve geldim duş aldım abdest aldım dualarımı okudum.2.makine çamaşır yıkanıyor 3.yü de atacağım
Diğer Dayımın kayınvalidesi vefat etti annemler oraya gittiler
Biraz dinlenip gene bişeyler paketlerim

Nasıl güzel yürekli insansın ince düşüncelisin. Allah gönlüne göre versin. Okurken nasıl takdir ettim seni anlatamam.

Rabbim yuzune gulsun canim
Cok mutlu ol

Ay bu aralar sizleri okumak için zor zamanım oluyor. Benimkisi yorgunluğu da aşıyor artık. Hiç dinlenmeksizin 150 metrekare evin içinde değim yerinde ise tepinip duruyorum bitmez tükenmez ev işleri ile birlikte. Pazartesi-Cuma temizlik günü yarın yine ev temizlenecek. Dip köşe aslında aman aman ihtiyacı yok evin ama yapmayınca görevimi yerine getirememiş gibi hissediyorum. Annemde bak Nazenin çok temizler b... içinde ölürler diyor. Üzülüyor kadın duramayacağımıda biliyor. Eşimi işyeri Antalyaya seminere gönderdi. Bu gece dönüyor bir haftadır evde yoktu. Benim rutinim aynen devam etmedi araya mesailerde girdi. Ev mantolama oldu balkonlar camlar Allahım temizleyinceye kadar ellerim çatladı. Sırtım, bacaklarım bütün eklem yerlerim ağrıyor. Ama bitti çok şükür. Cumartesi günü kızımla pazara gittik pazar nasıl güzel canlı ürün bol turşuluk lahana-havuç-etli biber-karnıbahar aldım marul-patates-mandalina-elma-muz- yeşillik-taze sogan 80 lira galiba verdim. Markette de 117 harcadım peynirle başladık markette 800 gram bile yok peynir 25 tl sirke yoğurt-un-yumurta her zaman alınan ıvır zıvırlar kızımla eve zor geldik pazar arabası elimiz kolumuz dolu eve attık kendimizi kızım sınemaya gidelim dedi o kadar yorgundum ki kıramadım kızlar tavsiye ederim belki sizler gitmişsinizdir ama gitmeyenlere nacizane Naim Süleymanoğlunun hayatı çok güzel bir filimdi.

Ay benim anneannem öyleydi
Ama baskası yaparsa
Anneme yaptırırdı genelde,basında durur bak orası olmadı güzel sil derdi
Suan evi örümcek agları baslamıs durumda.
Annemle küs.
Kadın geliyormus ama onlarda kacıyor.
Hastalık haline getirme.
Orası fena

Bereen insallah cok mutlu olursun yeni evinde
Hayat sana tüm istediklerini versin bu yıl

ya ev buyukde olsa yeni olunca yaptigin temizlik gorunuyor valla.
Daha derli toplu duruyor benim bu ev.
3+1 120m2 var.
Ama ferah oldu odalarim.
Cabuk dagilmiyor gunluk rutin belirledim dagilmadan kirlenmeden hallediyorum.

Diger evde yap yap hic bisi gozukmuyordu.
Aninda darmadaginik oluyordu.
Oda oda supur, sil, toz al yapıyorum.
Cekiyorum kapisini.

Canim pide istedi tirnakli pide almistim.
lavas ve pideyi yavan yemeyi çok severim.
Az yiyim dedim oglum dediki anne kilo alacaksin niye bu saatde ekmek yiyorsun
Resmen bogazima dizildi.

sipaya bak kilolu anne istemiyor demek.

Oglum anan ac kalir, yine verir o kiloyu sen merak etme.
diyetisyen diyetisyen spor spor gezerim ben 60ın uzerinde kilolarda gezersem bunalima girerim heralde.
hamilelik harici hic 60ın uzerine cikmadim zaten.

Merhaba herkese; hafta sonum açıköğretim sınavlarıyla geçti ama sınavlarım çok iyi geçti kafam rahatladı biraz. 2/3 haftadır evi çok boşladım bu hafta temizlikle geçicek.
Bazamızın altına süpürge vs girmiyordu eşim ayaklarını değiştirdi baya yükselmiş çok hoşuma gitti. Artık orası toz toplamaz
Bide bugün ilk Veli toplantımıza katıldık
Öğleden sonra annemdeydik 5 kilo zeytinyağı 2 poşet buzluktan Madımak verdi sağolsun

İyi geceler
Bendede bu gün bol ganimet var çok şükür kv ,kb
Memleketten otobüse verip göndermiş 30 kilo kadar elma ,3 kilo üzüm pekmezi,bir kavanoz armut,bir kavanoz şeftali reçeli,bir poşet elma kurusu ,3 kilo kadar da domates salçası göndermiş sagolsunlar ellerine kollarına sağlık elma mis gibi kokuyor keza pekmezde çok güzel rabbim bereket versin inşallah

Agiiz tadiyla yensin canim bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…