Küçük Düşün Büyük Olsun!

Doğalgazı bende açmadım hala ama bu gün açabilir soğuk baya oglum üşümesin 450 oturmazmi yahu koca ay çalış sonra gel faturaya yatır tamam yani elektriksiz susuz gazsız olmuyor ama bu sene acayip bı yukselme var bütün binaya 150 den aşağı gelmemiş elektrik insanlar ne yapsın bu şekilde bilemiyorum rabbim sağlık sıhhat versin de ödeyelim başka yapacak bişi yok

Karsi dairedeki kadinin evinde 3 cocuk var.
2 si hemen hemen oglumla yasit digeri 2 yaslarinda.
Kucuk asiri agliyo sabah aksam koridor inliyo kinamimde.
Ay kadin demin cocuklardan birine bir bagriyo carliyo gerizekalimisin gerizekalimisin diye.
Aiy böyle anne olmak, böyle cocuk yetistirmek
psikolojisi el vermeyen keske cok cocuk yapmasa.

Hic tanimiyorum merhabalasmadik falan ama sesleri cok geliyor.
bir kapi ortuyorlar bizim kapi inliyor.
Kiracimi acaba bilmiyorum.

Ay o kapı yüzünden bende dertliyim güm güm insan biraz yavaş kapatıyorlar deli oluyorum yaptığım yerden güm diye sesler geliyor yatak odasının dibindeki komşu her gece kavga komşu kocasıyla gece 3 lere kadar devam ediyor gecend bana diyobsenin çocukların sesi geliyor bazen diyorum dedim bende seni gece üçe kadar dinlemek zorunda kalıyorum bazen uykudan utanıyorum dedim kesti sesini gitti çocuk ilaki oyun oynuyor

Bizim binada da ses olurdu ama boyle kapi vurma bagrisma pek olmazdi.
Bunlar tuhaf cozemedim

Eebaşlari doyurdum kafa raat.
Simdi biskuvi pastasi ve meyvede veririm.
Ben tv karsisi yatışlarda.

Bizim binada da ses olurdu ama boyle kapi vurma bagrisma pek olmazdi.
Bunlar tuhaf cozemedim
Bizim binada da bi kadın var. Çocuklarına aşırı derecede bagiriyo. Hele bi gün sinir krizi geçirdi sanırım yeter biktim sizden yeter diye bütün apartmanı ayağa kaldırdı. Çocuklarına cok üzülüyorum

Offf tam bela yaa.kıvırmış bence kesin sana geleyim diyecekti.Ay cidden bu kızdan bie kurtulman lazım bu ne böyle

Sabah sabah gene sinirimi zıplattılar.
Emlakçı aradı anahtarı teslim edecektim dedim benim yeni evden alabilir misiniz tabi dedi.İndim geldiğinde anahtarı vermeye bina kapısından bir kadın giriyordu hiç selam vermedim geçtim.(karşımdaki abla dışında kimseyle selamlaşmak dahi istemiyorum) Anahtarı verdim geri girdim Bi baktım kapıcının dairenin önünde adama şikayetçi olacaktın vs gaz veriyor.Susar mıyım duydum ben dedim ondan şikayetçi olmalıydım kadın halimle üstüme yürüyecekti o konusup duruyor Emlakçı aradı kapının kumandası var mıydı diye açtım lafı bölüp yeni kiracı almak isterse satacağım 45₺ e almıştım dedim.Kadın kaçtı asansöre bindi ben de hemen bindim anlatmaya çalışıyorum kendimi ifade etmeye kadın benim bile dedi su anda üstüme yürüyorsunuz felan dedi salak şey karşılıklı yüksek sesle konuşuyoruz ne üstüne yürümesi hem dedikoducu hem de iftiracı.5 katta indi hala konuşuyor zabıta felan asansör bozulmuş da 1500₺ yaptırmışlar da bozulursa yaptırırım dedim.
Önceden bir bozulmuş 1500₺ 24 daire toplayıp asansörü yaptıramamışlar başkası anlatmış annem söyledi.korkuyorlar galiba böyle görgüsüz bir apartmana düştüm.Nezih sitemi arayacağım
İnsanlık ölmüş 1 parça eşya çıkartmaya neler yaptılar

terazi burcunun hayır diyememe gibi bir özelliği var eşimden biliyorum. :)))

Allah'ım nerde böyle tipler hep seni buluyo ya çok muhatap olma canim evi aldığına bi sevinemedin ne asansormus eltimlere asansorlude çok büyük eşyalar sığmadı ama koli vs küçük eşyaları hep öyle taşıdık daha yazdı bi tanıdık taşındı onlarda aynı senim tipte kapıcı arızalı yazmış taşınma görünce kavga olmuştu onlardada bize mi arızalı diye

Anlamadım cnm kimsenin bişeyine karışmam karışmayız bu tarz insanları mı çekiyorum ne.Bu benim aldığım daire binanın örnek dairesi imiş binanın en güzel dairesi konum olarak üstün altı caddeyi görüyor ön cephe.Bu binadan bu daireyi almak isteyen çok kişi çıkmış.Ben kapora verdim emlakçıyı çok arayıp bunaltmışlar bize sat bize sat diye.Adam da ben sattım kaporayı aldım demiş hala ısrar etmişler Emlakçı anlattı.Acaba kendileri alamadılar ben aldım diye içten içe bir kıskançlık mı yapıyorlar anlamadım.Hepsini daha yeni görüyorum hayatımda onlar da beni yeni görüyor.
275000 ₺ aldım Emlakçı soran olursa 320 deyin dedi.
İlk aldığımız da kadının biri sormuş binadan anneme 275 demiş niye ucuz karşı binaların değeri 300-400 bizim evlerimizin değeri düşüyor diye bağırmış manyak mı ne ya.Boş ev aldım içine de 50000 harcadım 325000₺ felan geldi bom boş ev aldım sonuçta.Bura çok sorunlu bakalım daha neler göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…