Selam kızlar aralık ayı herkese iyi gelsin artık baya kış geldi güneş vardı ama ayazdi baya ev islerini bitirdim avm gittik oğlanı oyun parkına çıkardım ordan fileye gittik biseler aldik süzme mercimek çorbası yaptim kayinvalidem geçen hafta sarma biber dolması doldurmuş getirmişti donmuş şekilde sarmayla 5 tane gün dolma biberden pisirdim çorba arttı amcamın eşi vefat etti amcami çok sevmem ama yen gemi severdim Allah tahsilatini affetsin yarin annemlete gicem bassaglina gidicem inş.şekerpare yaptim komsu kek vermişti ona tatlı koyup verdim çayla yedik yarin annemlerede götürürüm
ben seviyorum kız hem az ödeyip hemde evde kısa kollu tişörtle gezmek güzel oluyor. Eşimde iki gündür kısa şort ve kolsuz tişörtle geziyordu dedim hasta olacaksın düzgün giyinönceki evde biz çokçektik dığalgaz yakıyorduk hem elektrik artıyprdu hem de evde kıçımız doluyordu güya yeni binaydı
beyazlarda leke hiç çıkmıyor arielmi kullansam. Ben bingo kullanıyorum hepsine
beren demişti sanırım öyle bir sistemi anlatmıştı.o da kötü yaaaa. Belki açmak istemezsin.
Ben bilmiyordum bu sistemi bana sacma geldi.Evet bazı siteler böyle uygulama yapıyor sitedeki ısı seviyesi düşmesin diye.Boş daireler bile vermek zorunda
Bir de yaksan da yakmasan da veriyorsun belli bir miktar.Yarın çıktığım evdeki ısıtma bedeli gelir bakalım kaç gelecek
Bu evim kombili kısıkta gece gündüz yanıyor doğalgaz güzel ne yaktığını bilirsin.Çok yakarsan çok ,az yakarsan az ödersin ne iyi merkezi sistemi sevmiyorum
Burasi gunduz baya sicak.ben seviyorum kız hem az ödeyip hemde evde kısa kollu tişörtle gezmek güzel oluyor. Eşimde iki gündür kısa şort ve kolsuz tişörtle geziyordu dedim hasta olacaksın düzgün giyinönceki evde biz çokçektik dığalgaz yakıyorduk hem elektrik artıyprdu hem de evde kıçımız doluyordu güya yeni binaydı
Yapcam ben ona 2.cocuk beklesşnay kuzu birde ikinci çocuk diyoseninki böyle strese sokuyor seni insallah birikim yapıyordur ama sen kısip hep sen paranı harcarsan ne önemi varki sende belki kendine biseyler yapacaksın çocuk olsa tek hiç calısamiycaksin ona gore yönetsin maaşını valla şöyle sende bundan sonra harcadım de zulala benim esimde çalıştım hiç bise koyamadı m kenara ah şimdiki aklım olsa salakmisim resmen ben sıktım kendimi biseyler olsun diye o rahat saçtı parayı işsiz kaldı benimde maaşın rahatlığıyla bi ara iş beğenmedi bak aklıma geldikçe delleniyorum valla şimdi çalışmıyorum calisirsam eski yaptıklarımı yapmam diyorum
Ya iste aynı mantıkErkekler ne varsa harcıyor senin elindekileride alıyor kredi kartını kapatalim dedim hangi parayla diyor deli oluyorum paralar uçup gidiyor hiç hesaba bakmiyorum hiç birikim yok biizmde geçen gelen parayı babasina vermeye kalktı ula borç tependen taşıyor hic baban sana varken veriyim diyomu
Dün ayak üstü konustmbabyloading87 karşına alıp konuşsan nasıl olur, artık çalışmadığını üstüne basa basa söyleyerek, evdeki gelir gider dengesini bilmek istediğinden girerek suphelerinden, gelecek kaygindan bahsetsen.
Konuşma anında bakışından, tavrından, lafından anlarsın zaten ters bir durum varsa
Anlamıyorm hic mi gücüne gitmez insanınResmen sömürüyor seni canım.
İyi niyetini kullanıyor
Bir olur iki olur ama sürekli aynı şeyleri yapıyor
Allah yardımcın olsun
Rahmetli de beni sömürüyordu herşeyi ben ödedim
Bi de benden kendine ıphone istiyordu benim varmış da iyi ki almamışım
Borcları yazamıyorz isteBak canım biz de durum şu
Tüm giderler toplanır borç ikiye bölünür veya eşim der ki misal ben bu ay 3.000 veriyorum ona göre git
Borç belli gelir belli
Adaletli olmak için önce bir exel yap
Borçları yaz
Geliri yaz
Harçlık ayır
Ons göre denge kur
Yok bunlarda birikim kafası cidden yokgöçmenler para biriktirir diye biliyordumvalla öyle derler benim eşimde hep derdi ama evi değiştirirken benim zulolarımın faydası oldu. Hala diyor senin vardır zulon
Basınız saolsun cnmSelam kızlar aralık ayı herkese iyi gelsin artık baya kış geldi güneş vardı ama ayazdi baya ev islerini bitirdim avm gittik oğlanı oyun parkına çıkardım ordan fileye gittik biseler aldik süzme mercimek çorbası yaptim kayinvalidem geçen hafta sarma biber dolması doldurmuş getirmişti donmuş şekilde sarmayla 5 tane gün dolma biberden pisirdim çorba arttı amcamın eşi vefat etti amcami çok sevmem ama yen gemi severdim Allah tahsilatini affetsin yarin annemlete gicem bassaglina gidicem inş.şekerpare yaptim komsu kek vermişti ona tatlı koyup verdim çayla yedik yarin annemlerede götürürüm
Bide seninkinin durumu vardı dimiBi de benim sağlık sigortam çok güzel özel hastahaneye gidip imza atıp çıkıyorum kaç bin olsa da .maaştan çok sağlık için kesinti oluyor.Bana diyorduki bana da prim öde ben de özel hastahaneye gideyim halasının kıZı da benle aynı bankadan emekli olmuş o demiş Beren prim öderse sen de yararlanırsın diye.Bakarız dedim varsa öyle bişey yazık özelden yararlansın diye prim yatıracaktım iyiki yatırmamışım
Yoo ben gecen hafta verdim pttden dolaptanKizlar dolap uygulamasi kullananlar ptt anlasma bitmis mi?
ptt gittim bugun anlasmamiz bitti dedi.
Dolap destege yazdim ptt anlasmamiz devam ediyor dedi.
yurtici ve sürat bana uzak.
5tl git gel dolmus parasi vercem.
suan ptt hemen sitenin altinda.
Yakin oldu falan diye seviniyordum geri dondum bugun
Anlamıyorm hic mi gücüne gitmez insanın
Ben kadın halimle esim bana eve ben bakıyorm dese alınırım yani
Yüzgöz olmak da istemiyorm ama sinirle söylüyorm artık.
Bizde de iste aynı durum önce bendekiŞimdi siz çalıştığınız için eşinizin sizden para aldığını düşünüyosanız yanılabilirsiniz. Bazı adamlar böyle..para konusunda senin benim olayını sevmezler pek..
misal benim eşim ticaretle uğraşıyo. Yanlış anlaşılmasın lütfen (işi gereği) deste deste para oluyo cebinde çoğu zaman. Buna rağmen benim kenarda 100 liram olduğunu bilse ona bile yer bulur harcamaya. Önce ondan başlar harcamaya
Kaç gündür bu konuyu okuyorum,(gözlerim kanadı) o kadar güzel muhabbetler dönmüş,bırakamadım.
tr_lelli öncelikle senin bu inancına hayran kaldım. Tevekkülle,sabırla ne güzel kapılar açmışsın kendine. Helal olsun...
evet ya bende basta kendim teklif ediyormbabyloading87
Ben verirken anlamıyorum da (adam çok profesyonel),sonrasında sinir oluyorum
Bende çalışmıyorum. Evin ihtiyaçlarını karşılar,günlükte para bırakır. Ama bilsin ki ben arttırmışım,kenarda param var,muhakkak yerini bulur harcar yada harcatır,hiç şaşmaz..
Arkadaşım var sürekli akıl verir söyleme diye.bir ara söylemedim,bilezik aldım.sonra söyledim Onu bozdurmaya kıyamadı neyseki. Yanına bir tanede o aldı.
Bu aralar yine gizleyip aynı metodu kullanmayı düşünüyorum. Şu çenemi tutabilirsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?