- 31 Ağustos 2017
- 2.473
- 11.267
- 208
- 35
Bugün yemek olayını sabahtan halletim pırasa-makarna var akşama yanına turşu yogurt evde ben hariç kimse marul salatası yemiyor kendim için az yapıcam. Sabah ev halkını kapıdan ugurladığım gibi oda oda toplamaya başlıyorum. Bir makina beyaz attım onları serdim akşam teldeki çamaşırları toplayınca dün toz almama rağmen tv nin önü toz olmuş sabah tekrar aldım toz. Kayısı kavanozunda kayısılar bitmek üzereydi onları doldurdum. kavanozdaki şekeri tamamladım hep böyle kıytırık işlerle ugraştım. Onu getir bunu götür yaptığın iş, iş olarak görünmez. Dışarıdan alacaklarım vardı onları almak için çıktım önce toptancıya lokum aldım, ordan fırına ekmek, ordan iki ayrı markete gittim alışverişimi tamamladım 47 tl ile günü kapatırım inşallah. Burası küçük yer ama delisi çok. Geçtiğimiz hafta yoğurt almak için markete gittim kadının biri bagırıp duruyordu markete girdiğime pişman oldum kasiyerler kaçıştı kadın bas bas bağırıyor abuk subuk, bu günde cadde ortasında bir kadın bagırıyordu. Allahım aklıma mukayet ol dedim ve çok üzüldüm. Etrafta kimse dönüp bakmıyor bile.