Geçmiş olsun canımSelamlar sabah 8 de hastahanede randevum vardı.Karın usg çekildim
Sonuçlarım çıkmış b12 düşük iğne verdi
Folik asitim düşük ilaç verdi
Açlık şekerim tokluk şekerim yüksek
İnsilün direnci çıkmış ilaç verdi
Kendini yorgun hissedersin bu değerlerle dedi
Devit 3 verdi.
Karaciğerimde hemonjin vardı aynı duruyormuş
Dalağım büyümüş biraz ama zararsız dedi
Vücutta enfeksiyon var zaman zaman ateş yapıyor ona baktırdım 1 ay sonra çıkacak sonuç inş iyi çıkar
Pankreasın karaciğerim yağlanmış kilo vermem lazım yoksa şeker hastası olacağım kalp akciğer iyi 1 ay sonra da romatolojiye randevum var baştan aşağı baktırıyorum kendime 3500₺ tuttu çok şükür sağlık sigortam ödüyor
Kilo vereceğim inş
Lelli bende uyarı alıyorumBiri topikle fena ugrasiyo ne yazsam sikayet ediyo uyari aliyorum kuyruguna cok bastim biliyorum
izleyemeye devam et anacim.
Geçmiş olsunSelam kızlar ev disari içeri esim evde cok kosturmacaliydi bu hafta eşimle hastaneye gittik cigerler doluymuş solunum testi kötü çıktı hava alıyor 6 kez gün de çok sigara içmekten azalttı bırakmıyor ama bakalım ilaç verdi doktor haftaya cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor insallah düzelir değerleri
Hayir canım acale etmiyosun tam zamani benim oglum cok dikkatle dinler . Bi video görmüştüm kitabin arasina kitap koyup okuyabilirsin o digerini cekistirir yada onun eline de kitap verebilirsin. Oglum 3 yasinda 50 tane kitabı var gecen gün saydik her ay bi tane ona bi tane kendime kitap aliyorum. Dogdugunda basladik okumaya . Devam et pes etme cok iyi yapiyosunKızlar gece gece yazdım da. Kızıma uyku öncesi kitap okumak en istediğim şeylerdendi. Tabi faydası da var. Fakat ben kitap okuyamıyorum. Sürekli elimden çekiyor kitabı.heleki uyku zamanında tamamen uyuma istediğini yok ediyor.
Aranızda bunu yapabilen varmı. Nasıl başarabilirim bilemedim. Ya da kaç yaşında başarabilirim. Acelemi ediyorum
Gecmis olsunn cnmmSelamlar sabah 8 de hastahanede randevum vardı.Karın usg çekildim
Sonuçlarım çıkmış b12 düşük iğne verdi
Folik asitim düşük ilaç verdi
Açlık şekerim tokluk şekerim yüksek
İnsilün direnci çıkmış ilaç verdi
Kendini yorgun hissedersin bu değerlerle dedi
Devit 3 verdi.
Karaciğerimde hemonjin vardı aynı duruyormuş
Dalağım büyümüş biraz ama zararsız dedi
Vücutta enfeksiyon var zaman zaman ateş yapıyor ona baktırdım 1 ay sonra çıkacak sonuç inş iyi çıkar
Pankreasın karaciğerim yağlanmış kilo vermem lazım yoksa şeker hastası olacağım kalp akciğer iyi 1 ay sonra da romatolojiye randevum var baştan aşağı baktırıyorum kendime 3500₺ tuttu çok şükür sağlık sigortam ödüyor
Kilo vereceğim inş
Sağol canımGecmis olsunn cnmm
Benimki de yapar bazen bende derim anan yapar mıydı tatlı derim benimde bir haftadır midem ağrıyı ilacinida içtim tık yok geçmediSlm kızlar hayırlı cumalar
Artk cok zor giriyorm buraya
Kızın gözü hep üstümde
Sabah regli olmusum onun bas agrısı var
aksam icin dolma yaptım fırında
Ev yogurdum var yeriz yanında
Su söyledim saabh daha gelcek ins
Kıza mama yaptım kahve makinasından su alıp
Dün ayva tatlısı yaptım
Renk versin diye ugrasmadım
Aksm koci bunun rengi ne böyle diyo
Anasının evinde sanki ayva tatlısı vardı
Haslıyo kemalpasayı geciyo
Sen yap renklisini biz yiyelim dedim
Cıkarsam haftasonu dısarı 2 altın alcam ceyrek
25nde gelcek param var
Önden alayım diyorm
Basım catlıyo bugun kızda durmuyo
Yanmısım
Kız anasın evinde yemek pismiyoBenimki de yapar bazen bende derim anan yapar mıydı tatlı derim benimde bir haftadır midem ağrıyı ilacinida içtim tık yok geçmedi
Bugün oturma odasını kaldırdım sildim vilada sopasinin sapı dönmüyor elimle sildim heryeri camını perdesini sil yıka mutfaginkide yıkanıyor şimdi camını sildim yarın birgune salon çocuk odası yatak odası kalıyor çok soğuklara kalmadan siliyim ha bide cam balkon var çok isim var
Germe kendiniArkadasimin kizi koltuguma kahve doktu
Yani bisi demek istemiyorum benimde bebegim olacak cocuk neticede.
Ama su halimle silmek nasil zor geldi.
Silmeye calisti arkadasim ama ben 3 defa daha sildim arkasindan.
Cok yaramaz
Kinamiyorum Allahim ama yoruldum.
Yordu beni.
Surekli bisiler karistirma halinde bi de senide oturtmuyor surekli kalk kalk kalk tutuyo kaldiriyo.
10 kisi agirlasam bukadar yorulmazdim.
Sonra öglen gitti.
Baska arkadasim aradi cay yaptim gel dedi.
ona gittim 1 saat oturdum dedim oglana pide yaptirim.
Yemek yapamadim telefonunun sarji bitmis(okula yakindim eve gidip kapida kalmasin diye haber vercektim yanima gel diye)
Hadi kostur eve cocuk kaldi kapida.
Bu seferde rahmimde bir baski hissettim
Cocuk kaldi kapida aglayasim geldi.
Baktim cikmis siteden gidiyo.
Arkasindan yetiscem diye seslene seslene anneannesine gidecek beni bulamadi ya
Cok gerildim...
Onada yukseldim.
Niye telf. sarjini dibine kadar yiyosun diye.
Yattim hemen.
Ufff atraksiyon ekşın daha benim neyime cok gerildim.
Suan korkuyla bekliyorum baskinin gecmesini.
cok gerildim moralim bozuldu.Germe kendini
Koca cocuk oldu seni bulamazsa anneannesine gider.
Canına yazık
Canim acinca genelde dolapda soguk yerde sakliyorum ben sicak yerde böyle oluyoKvdem bana gecen hafta tursu getirdi
Kapanıgı acarken pıt acıldı.
Hani bıcakla havasını alır acarız ya ona gerek kalmadı
1 haftada bu hale geldi ya
Bana acılmıs tursuyu mu getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?