Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nasıl oldun canım iyi misin

Kvdem bana gecen hafta tursu getirdi
Kapanıgı acarken pıt acıldı.
Hani bıcakla havasını alır acarız ya ona gerek kalmadı
1 haftada bu hale geldi ya
Bana acılmıs tursuyu mu getirmis
Canim genelde açılıp sıcakta kalınca üzerinde böyle küf gibi bisey oluyor ya açılmıştır yada tutmamış cmm kapağı günahını almayalım

Nasıl oldun canım iyi misin
Iyiyim cok sukur canim sagol.
Ama 4 den beri hep yattim.
Sonra bi dus aldim.
Esime anlattim kizdi
Kalsin kapida gitsin annene nolcak yani kucuk cocuk mu falan diye.
Iste evlat napcan kac yasinda da olsa dedim ac ac gidecek bir daha oraya diye acele ettim.

Evlat işte kıyılmıyo yapcak bişey yok

Esimede menemen yaptim geldigimden beri yatinca.
cay demledim meyve verdim.
Erken yaticam dinlenmek istiyorum.

Yaa hiç aklıma gelmemişti onun eline başka kitap vermek. Süper fikir denerim. Çok sağol. Ben ilk zamandan bu yana çekiştirmesinden okuyamadım hiç.

Bu daha iyi günlerin. Hareketlenince görüşelim hatta yürümeye başlayınca da senin gözün onda olacak. Hiç giremeyeceksin. Ben bayağı girememiştim. Ancak rotayı tutturdum

Bence de kınama bir tane de ben de var. Koltuklar çok temiz kalmıyor ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalşıyorum. Su döküyor sürekli. O karıştırma olayını hiç sorma zaten başkasının evinde yapma yapma demrkten baZen gitmek bile istemiyorum. O kalk kalk durumları bu aralar başladı.
Yaaa kıyamam oğluşuna. İnsan evladını düşündüğü kadar kendisini bile düşünmüyor.

Bu arada 18 Mayıs benim hem tanışma hem evlilik yıldönümüm bebişin sağlıkla gelir inşallah 18 Mayıs ta

Bizim de 18 nisandı o güne düğünü ayarlayalım dedim. Eşim sağolsun yok işte fenerbahçe maçı varmış da gelmezmiş insanlar diye bir sonraki haftaya gün aldı negüzel olmuş sizin

öyle oluyor valla. O an ona yetisicem diye hic bisi dusunemedim.
Simdi kapida kaldi.
Aç Aç bir daha oraya inmesin
Geri gelecek bi daha falan falan diye diye.
Yolda yakaladim cevirdim sukur
Hep anahtari al dursun diyordum umursamiyordu
Koyucam cantasina

Ben gecen visne suyu koydum 1 tanesini yiyemeden attim eksi yapti.
Aman kendi rengi olsun bosver.
Ki canim istemisti yapmistim ama agzimin tadini bozdu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…