Kesinlikle katiliyorum.aile konusunda ben de eşime güvenemiyorum. Bence o eskiden yaşananlardan kaynaklı lelli.
yine de kendi aileni sakın yabana atma. Ben ailemdeki birçok şeyi yansıtmamaya çalışıyorum
Evet canim.Kvdeyi mi getirir diyosn esin bacım?
Bence yapmaz okadar ya
Bugun kac para gömerim sokaklarda Allah bilir.
Eksik oğlu eksik dolu ev.
Ben tabi cikip cikip almayinca birikiyor tasiyamiyorum.
Aksamda annemde oluruz.
Kahvalti yaptik olmayan kahvaltiliklarla kuymak yaptim recel saralle falan.
Evi toparlicam devrildim koltuga.
kuş disarda kalmis tum gece sabah baktim piti piti geliyor
Layyhhnn dedim tum gece disardamiydi buğ.
Neyseki kafesinin uzerinde uyumus kirletmemis.
Camin onunden abilerine bakiyor disari(kargalara) yeni yeri orasi
Cam kapali fransiz cam.anaaaam camın önünemi çıkmış o da, geçen bizim de eşim camı tam açmış kız uyuyordu.Kedi sen çık camın dışına ne korktum ya düşse sağ kalmaz. Deli ya
Gecmis olsun cnmEşim rahatsız diye annemler uğradı pazar fln yapıyorlar bugun bide meşhur bir pazar var kardeşim biseyler almis üst baş kendi e anneme aksam aradi tavuk getirelim sende pisirir birlikte yeriz diye biz oğlanlar yemistik eşim daha eve gelmemis ti kuskus yeşil mercimek var ddim getirme tavuğu kapadım sonra icim rahat etmedi yeşil mercimek sevmezler sabah köfte yapıp buzluga atmistim borcama izmir köfte gibi yaptim hemen salata turşu yogurt çıkardım kardeşim ekmek mısır almis patlatmalik oğlan seviyo çikolata etinin çıkan bi pastası var ondan almış yediler cay yaptim oturdum sohbet muhabbet iyi oldu köfteler onlarada kismetmis ekmek bir tane hiç yenmedi sabah ekmek almayız
Simdiki aklım olsa anan gelmesin derdim bendeKesinlikle katiliyorum.
Kötu de olsa kendi kötün derdi rahmetli babannem.
Yine nekadar kotuluk yapsada nekadar sevmesemde babam.
Yine telefon acsam yine o kosar biliyorum.
Evet canim.
Gelmez annem falan diyor ama asla guvenmiyorum.
Esime acikca soyledim simdi 2.olacak vs hic guvenme 2 diil 5 de olsa cocugum annen yuzunden bosarim seni dedim.
Evimi dagitirim biliyor eski sabrim zaten yok.
Suan sadece kisin burada ama yaslanmis cokmus vs diyorlar(cene cokmemis o ayri)
yazinda gidemeyecek yeri gelecek koye.
Hep ist. kalacak yani(malum evi vs yok)
Eltimler kavga dovus bakiyorlar iste.
Ama esime ozaman sirayla bakicaz falan deseler napicam?
Ayy Golyazida cok gzl ya afiyet olsun.İyi pazarlar kızlar
Lodos fena biz kalktık kahvaltıya gittik
Gölyazıya
Bebe lodostan korktu
Agladı biraz ama sırayla yedik kociyle
60 tl kahvaltı ödedi
Eve geldik
Koci aksam babasını hamama götürckmis
Sabah kahvaltıya götürmesinin sebebi belli oldu
Makinaya camasır attım
Bikac makina yıkarım bugun
Aksama köfte yogurcam.
Yani evi var seninkinin duzeni var.Simdiki aklım olsa anan gelmesin derdim bende
Otursun evinde
saol kuzuGecmis olsun cnm
Annem senin kvden sana kapak atmaya bakıyo gecen dediYani evi var seninkinin duzeni var.
Benim durum karisik.
Herkes kabul etse sirayla bakmayi naparim bilemedim.
Almanyada koyde kizi var onlarda baksin ozaman derim banane yahu
Annem senin kvden sana kapak atmaya bakıyo gecen dedi
Neden ki dedim?kızı doga kolejinde maas alamıyo 3 aydır,muhtemelen cıkcak.
Babanneye bakılcak sırayla bakmam ben diyor(sadrazamın solundan düsmüs töbe töbe bakamazmıs)
E dicekler kızda calısmıyo,bebegine bakar .
Annem dedi bu sana cökcek.
Cidden gecen geldiğinde ,buyudu bu kız artk ben bakarım buna dedi
Zor zamanları gecti,agzıyla söylüyor bide.
Hic dedim bana güvenmesin,ben ona cocuk baktırmam kociye.
Bosa cıkınca akıllarına geliyorz
Evet ben de arkadaşlarımdan görüyorum çalışıyorlar sırf çocuk için daha iyi bi gelecek hazırlamak için ama gel gelelim bu sefer dediğin gibi ev aile hayatı kalmıyo işten cık koştur koştur kaynana git orda ye iç bulaşıkları yıka çayı demle çay iç saat olsun 10 11evine gel çamaşır yıka katla evi topla vırt zırt sabah kalk koştur koştur çocuğu bırak işe git vs gerçekten çok zor ve yorucu ama dediğim gibi işte herşey evlatlar içinise girmeyi dusunuyormusun.Eger bakmasini istemiyorsan bence girme ise bosver mecbur calisip bakacsk. Elbet insanin para kazandigi gibi olmuyor. Ama basin agrimaz cocugunu da kendin istedigin gibi yetistirirsin. Ben eger calissaydim teyzesi bakacskti. Tabi esim diyecekti ayy cocuga bakiyor destek olalim.Ee bir de ev hayatimizda bitecekti. Cocugu birak al yok ev uzak orada kal vs. Bir de ustelik cocuk onunistedigi sekilde yerisecekti.benden cok ona duskun olacakti. Zaten en istedigi sey. Herkes onun etrafinda pir dönsün.
Mecburi çalışmak ayrı birşey. Eşinin maaşı yetemez çalışmak zorunda kalır insan tabi onlara birşey diyemem. Ama çocuğun daha iyi geleceği konusuna çok katılmıyorum. Ya çocuklukta anne ilgi sevgi paylaşımı zamanıbirlikte geçirme isteği bunların eksikliği ve kadının üzerine daha çok yük binmesi bunu işi bıkarınca daha çok anladım.ancak okula başlayınca belki çalışırım tabi iş bulabilirsem yaşımdan dolayıEvet ben de arkadaşlarımdan görüyorum çalışıyorlar sırf çocuk için daha iyi bi gelecek hazırlamak için ama gel gelelim bu sefer dediğin gibi ev aile hayatı kalmıyo işten cık koştur koştur kaynana git orda ye iç bulaşıkları yıka çayı demle çay iç saat olsun 10 11evine gel çamaşır yıka katla evi topla vırt zırt sabah kalk koştur koştur çocuğu bırak işe git vs gerçekten çok zor ve yorucu ama dediğim gibi işte herşey evlatlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?