Cumalı kızık çok güzelAyy Golyazida cok gzl ya afiyet olsun.
Bizde yalovaya gitmeyi dusunuyoruz esime diyorum erken cikalim Bursaya cumalikizda kahvalti yapalim.
1 defa gitmistim soba basi organik receller falan hala tadi damagimda.
Ocakda gideriz biz galiba.
Eltimin kıZının görümcesinin kocasıEkmek yemeden yasiyorum resmen doktorun korkusuna.
Dun aksam sadece 1 domates 1 salatalik 2 dilimde kasari dogradim yedim yattim.
Domates sevdam hala devam ediyor.
Benim kız domates güzeli olacak☺
Aysen gruda nin mi öyle bir filmi vardi neydi.
Bugun kek ve pogaca yapcam annem babam gelcek.
Allahim babam diyomus ki beni davet etmediler evine diyormus halama telefonda.
Lailâheillallah iyice cins oldu davet bekliyo.
Anneme dedim su halimle bi de onun nazini cekemicem.
Gelesi olsa gelmisti simdiye kadar.
Gelcekmis aksam yemege gelmeyiz cay icerler dedi annem.
O kek ve pogca seviyo onlardan yapcam.
bi de tuzlu kurabiye seviyo az aldiririm esime.
Yemekde yapmam lazim.
Dün arkadasimin pesine evini supuremedim malum yattim aksam uzeri hep.
Evi supurcem.
Bugunde boyle gider.
Ay eltim gecen gruba yazarken yine ima etti gelmek istedigini vallahi biktirdi b*k var gel dicem sonunda.
Ne ev meraki var bunlarda neyini merak ediyor anlamiyorum.
Ben artik insanlari zaten anlamiyorum
Carsamba aksami esim mactayken alicam.
cok biside yapamam ne bulurlarsa onu yesinler umrum diil.
insan kendini zorla davet ettirir mi pes!
Esime dedim sen evdeyken cagirsam kizin gorumcesinin esi falanda gelecek ben eltimin kizinin gorumcesinin kocasini evimde agirlamak zorunda degilim benim bisim olmuyolar.
Ben coluk cocuga hizmet edemem su halimle dedim.
Esim cagirma diyo zaten.
Haziranda yarım gün baslıcamise girmeyi dusunuyormusun.Eger bakmasini istemiyorsan bence girme ise bosver mecbur calisip bakacsk. Elbet insanin para kazandigi gibi olmuyor. Ama basin agrimaz cocugunu da kendin istedigin gibi yetistirirsin. Ben eger calissaydim teyzesi bakacskti. Tabi esim diyecekti ayy cocuga bakiyor destek olalim.Ee bir de ev hayatimizda bitecekti. Cocugu birak al yok ev uzak orada kal vs. Bir de ustelik cocuk onunistedigi sekilde yerisecekti.benden cok ona duskun olacakti. Zaten en istedigi sey. Herkes onun etrafinda pir dönsün.
kız hadi hayırlısıSelamlar haftasonu 2 gün eğitimdeydim.Haftaya da var haftaiçi zaten yoruluyoruz bir de haftasonu eğitimi çıkıyor
Dün akşam kuzenime gittim ağda yaptırdım kuaföre vereceğim parayı ona vereyim dedim 20₺ 2 ağda aldım 15₺ de çekirdek ve cips aldım 100₺ de harçlık verdim almıyordu zorladım.Çocuklara bişeyler al dedim durumu iyi değil.
Hoca çok hoştu ya ilk defa aşık olabilme ihtimalim geldi aklıma iyiki bitmiş dedim eski eşimle.
Şehir dışından gelmiş eğitim için yarın gidiyor.
Ah ahh ben onun için ülke bile değiştiririm
Parmağında yüzük yoktu
O da tatlı tatlı bakıyordu
Öğlen yemekte yan yana oturduk, aralarda da yanıma geldi oturdu gelemediği zaman da beni göreceği yere oturdu , bakışlarını yakaladım
Bakalım ilerleyen günlerde irtibata geçeçek mi ☺
Dün eğitime söylene söylene gitmiştim ama bugün koşa koşa gittim
Valla aynısını ben yasadım bugunBiz bugün de kahvaltıya gittik bugün köftecinyusufa alışverişe gittik kahvaltı da yapalım dedi eşim. Tabi bizim kızı tutabilene aşk olsun. Neyse hiç sevmediğimiz şeyi yaptık telefonda bişeyler açtık. Biraz oyalandı kapattık. Kurtlu kıpır kıpır duramadı. Tabi yanımızda bizim kızın yaşında kızı olan bir aile vardı.biz gittiğimizde oradalardı. Oturmuş mama sandalyesine önüne koymuşlar kahvaltı tabağını ( ben hala evde tabağa uzun süre birşey koyup önünde tutamıyorum bir süre sonra dağıtmaya başlıyor) sonra işte ne güzel yiyor kız. Sonra bir de kahve söylediler kahve keyfi yaptılar. Eşim diyor o an bittim benbiz kalktık hala oradalardı. Eşim neyi yanlış yaptık deyip durdu bir özendi bir özendi ama hareket engellenemiyorki bence
Ondan krese kadar yarım maasda alsam yarım gün calıscam.Evet ben de arkadaşlarımdan görüyorum çalışıyorlar sırf çocuk için daha iyi bi gelecek hazırlamak için ama gel gelelim bu sefer dediğin gibi ev aile hayatı kalmıyo işten cık koştur koştur kaynana git orda ye iç bulaşıkları yıka çayı demle çay iç saat olsun 10 11evine gel çamaşır yıka katla evi topla vırt zırt sabah kalk koştur koştur çocuğu bırak işe git vs gerçekten çok zor ve yorucu ama dediğim gibi işte herşey evlatlar için
Oo havada aşk kokusu mu var insallah çok güzel insanlarla karşılaş canim öncekinin bittiğine iyiki bitmiş diyeceginSelamlar haftasonu 2 gün eğitimdeydim.Haftaya da var haftaiçi zaten yoruluyoruz bir de haftasonu eğitimi çıkıyor
Dün akşam kuzenime gittim ağda yaptırdım kuaföre vereceğim parayı ona vereyim dedim 20₺ 2 ağda aldım 15₺ de çekirdek ve cips aldım 100₺ de harçlık verdim almıyordu zorladım.Çocuklara bişeyler al dedim durumu iyi değil.
Hoca çok hoştu ya ilk defa aşık olabilme ihtimalim geldi aklıma iyiki bitmiş dedim eski eşimle.
Parmağında yüzük yoktu
Öğlen yemekte yan yana oturduk, aralarda da yanıma geldi oturdu gelemediği zaman da beni göreceği yere oturdu , bakışlarını yakaladım
Bakalım ilerleyen günlerde irtibata geçeçek mi
Ooo kurlar kurlarSelamlar haftasonu 2 gün eğitimdeydim.Haftaya da var haftaiçi zaten yoruluyoruz bir de haftasonu eğitimi çıkıyor
Parmağında yüzük yoktu
Bakalım ilerleyen günlerde irtibata geçeçek mi ☺
Anneni mutlu edersen bırakmaz yarım gün zatenHaziranda yarım gün baslıcam
9-14.00 arası kısmetse
Annem bakcak o zmanda
Tabi son dk değisiklik olmazsa
Dikkat et ablacım kendine yorma kendini korkma yoktur bişey içini ferah tutpazarda 40tl
peynircide 50tl
marketde de 65tl harcadim.
yine var eksik.
Ya ben fazla yuruyunce yine baski hissediyorum korkmaya basladim
pazarda gezdik hizlida yurumedim sanki regl agrisi gibi agri girdi bacaklarima vurdu hatta agri kasıklarima falan.
markete attim kendimi dinlendim.
Dinlenince biraz gecti.
Annem panik yapiyor cikma evden ne lazimsa bize soyle diyor
cok erken ya böyle seyler icin.
Devam ederse dr. aricam.
Yani ben bi pazar gezemicekmiyim niye oluyo bu agri anlamadim gitti.
Hani bebegin ya da esinin asagida olma durumuda yok yani öyle bisi demedi.
Hersey guzel normal dedi.
Ama korkutmaya basladi bu beni.
Anneme geldik yatiyorum.
Amin inşallah inşallahK
kız hadi hayırlısı
Oo havada aşk kokusu mu var insallah çok güzel insanlarla karşılaş canim öncekinin bittiğine iyiki bitmiş diyeceginoda kudursun evde kalsın seni mumla arasın
Ooo kurlar kurlar
Ondan krese kadar yarım maasda alsam yarım gün calıscam.
Ev zaten 5 dk 14.00 den sonra cocukla vakit geciriirim.
8 de kalkıyor o kalktıgında 1 saat evdeyim.
12.00 de ögle uykusu var,40 dk flaan uyuyor ,ögle yemegi flan derken cok farketmeden evde olmus olcam.
Bide yaza denk gelcek,parka cıkarlar,annem ben onu köye götürürüm diyor.
Köyde bahcede toz toprak oyalanır
Selam kızlar
Bizde sabah kahvaltıcıya oradan da hamama gittik
Kese ,kahve masajı ,köpük masajı derken resmen yumuşacık oldum
O kadar iyi geldi ki anlatamam
İki ayda bir gidiyoruz normalde ama dedim eşime biz bu işi aylık yapalım
Oradan da çıktık köfteciye gittik
Eve geldim bir demlik çayı içtim
Şimdi de tatlı bir uyku çöktü
Yarın iş var
Perşembe hava soğuyacakmış
Şubat gelseydi önü bahardı
Allah Kerimbu soğuk havalarda geçer
inşallah canım bilmiyorum inşallah bekardır
Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?