Öyle canım amin benim erkek kardeşim pek öyle şeyleri yok gelir gider ama kendi arkadaşlarıyla takılır geneldeBenim kardesimde boyle erkek ama alir, ısmarlar falan.
Guzel bisi yani kanli bicakli küs kardesleri gorunce yine sukrediyorum.
Yani umarim kusluk olmaz hic
Girdi aslında onlarada kiziyomus siz karışmayın diye esimde cocukmuyum abim olmasa açmiyim karışmayın ddi bana soruyo kadında baktı fln diye hepAy annesi falan neden araya girmiyo ya
İns yeni yer ugurlu gelir cnm
Paralar uçuyor resmen h başı eşim 200verdi bugun arkadaşa ciktim minibüsle gitmek 7 tl nerdeyse gitgel 6 tl ekmek meyve suyu gelirken paşam ariyo sigara istio 15 para bitti diyorum naptin ki diyor ben çıkmadım evden diyoSabah markete cıktım
Migros 25 tl;kücük kavurma,organic yumurta,türk kahvesi
Bim;13 tl;mantı,elma sirkesi,ac bitir cecil peynir.
Deli kızmasallah enerjisine
Ay bunların naptınkileri beni delirtiyoParalar uçuyor resmen h başı eşim 200verdi bugun arkadaşa ciktim minibüsle gitmek 7 tl nerdeyse gitgel 6 tl ekmek meyve suyu gelirken paşam ariyo sigara istio 15 para bitti diyorum naptin ki diyor ben çıkmadım evden diyonan çıkmıyorum eve bekliyosun ddim iki kez 20 ser almış 3 kez sigara kaldırmış 100 lira sana gitmiş sadece ddim disari adım atsan para
Kız bizde kek kurabiye yenmezGaz veriyo bence daha cok yap diye
Ama öyle bir gerçek var elimizdeki 100 tl beş dakkada bitiverir eşimiz harcayınca naptın ki olurAy bunların naptınkileri beni delirtiyo
Bendeki 100 tlnin karsılıgı 500 tl sanki
O uyku düzenleri zaten beni bitirdi.Para hemen bitiyor ya valla aynı durum bende de oluyor. Hatta para kalmıyor. Zulodakinden kullanıp geri koyuyorum ya da karttan kullanıyorum. Hiç birşeye para yetmiyor.
benim kız da uyumadı ne yapacağım bilmem bunun bu uyku düzensizliğinl. Eskiden yatar uyumak isterdi. Şimdi ben uyuyalım hadi diyorum yatırıyorum senmisin diyenbozuldu uykusu
O uyku düzenleri zaten beni bitirdi.
21.00 da uyurdu gece mamasına kalkardım 3 saatte bir.
Simdi sapıttı 20.00 de uyumak icin aglıyor,22.00 da dikiliyor ayaga
Büyüdükce düzen kacıyor,disler sıkıntımız.bizim o kadarken 19:30 da uyurdu sabah kalkardı.Tabi sen süt veriyorsun.
sonra zamanla saat 22:00 oldu gündüz 2-3 saat uyuyordu. 2 uyku gündüz uykusu. 1 yaşında tek uykuya dönüştü. Şimdi de bazen hiç uyumuyor. O da beni yoruyor. Bir de onların gelişimi için uyku önemli ya
Aksm aksm ay uyu artk dedim kociye
Yemekten sonra kahve istedi,tatlı istedi,cips yok mu dedi?üzerine meyve istedi.
Bu arada kızı uyutmaya calısıyorz aralarda.
Tam kız uyudu bi ıhlamur mu demlesen dedi
Sallama yaptım verdim valla
Gofret soruyo simdide
Catlıcan artk yat uyu dedim.
Deli mi ne
Farkında değiller bu evde bi cocuk var artk.yahu aynı aynı benim koca da öyle ağzı boş kalmıyor. Diyorum bir ağzın boş kalsın miden dinlensin. Heleki çocukla uğraşırken zor oluyor. Kendi alıp yaptığı da oluyor da toplamak bana düşüyor.
şükür şimdi uyuttum kızı da. En son çare ayağıma yatırdım hoop gitti uykusu var ama istemiyordu uyumayı.kaç yaşa geldi yeni ayakta salladım. Ne tuhaf
Farkında değiller bu evde bi cocuk var artk.
Napcan uyusunda insan ayaga da alıyor
Bizde aldık bi kere yüzüme baktı güldü napıo bu diye
Sonra bastı yaygarayı
Bidaha almadım.
Süpürge sesiyle uyuyoruz bizde
Bide kendime iğne almamıştım yani kuaforu bile erteledim kendim hallettim bir kas aldırmak olmus 15 tl bir poşet şey alıyorum 50 gidio nerdeyse baksan yemeklik yok iyiki buzluga atmistim yazdan arada tavuk kıyma fln iki haftadır haftada 2 3ordan yedik hesap bilmeyen eşi olsa napcakAy bunların naptınkileri beni delirtiyo
Bendeki 100 tlnin karsılıgı 500 tl sanki
O zamanlar hep değişiyor kuzu büyüdükçe azalıyor günde 2 kez oglen uyudu ne guzel gunlermisO uyku düzenleri zaten beni bitirdi.
21.00 da uyurdu gece mamasına kalkardım 3 saatte bir.
Simdi sapıttı 20.00 de uyumak icin aglıyor,22.00 da dikiliyor ayaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?