Amin canim sagol.çok iyi gerçekten bunlar tatlı heyecanlar birde gereksiz bir şey almıyorsunuz planlı gidiyorsun rabbim meleginizi sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Ah aynı ben şu anda bende öyleyim çocuğuma doğru düzgün bir şey alamadım bebekliginde ama bir daha dogurursam tadına vara vara aynı sizin gibi abartmadan gönlümün istediğini almak istiyorumAmin canim sagol.
Gercekden cok tatlismis.
Ozaman daha bilincsizdim boyle sansimda yoktu hani arastirim, fiyat bakim cesitde yoktu zaten.
Kendime hamile pant. bulamamistim semtimde cok iyi hatirliyorum.
Yoktu hic bir magzada..
pisik kremi, agiz mendili bu gibi seyleri annem halletmisti yani ne alsam falan pek bilmiyordum.
Bir de yelekti, kiyafetdi heves edip almislardi kendi secimim degildi(zaten 2-3 dukkan vardi secenegimde yoktu) giydirmistim.
Sonradan lcw falan almaya baslamistim 3 yaslarindayken.
Simdi icime sine sine aliyorum.
Yorumlara bakiyorun, soruyorum, fiyat analizi yapiyorum.
Güzel, şık, cici seyler alip ama 3-5 parca almak istiyorum.
Misal ayina gore en cicisinden 3-4 tane 0-3 ay.
yine oyle 3-4 parca ama en citipitisindan 3-6 falan..
Cok alip sacma sapan seyler alacagima ay ay tatlis seyler almak istiyorum..
Allah gönlunuze göre versin insAllah.Ah aynı ben şu anda bende öyleyim çocuğuma doğru düzgün bir şey alamadım bebekliginde ama bir daha dogurursam tadına vara vara aynı sizin gibi abartmadan gönlümün istediğini almak istiyorum
Demekki insan ikinci de daha bilinçli oluyor daha anneliği anlıyor tecrübeli oluyor
Bir aklım çocuk yap diyor bazı zaman oluyor yapma diyor bakalım belki zamanla sizin gibi fikrim değişir ikinciyi düşünürüm oğlum var 3,5 yasinda birde sizin gibi kızım olursa yeter zaten bu zamanda iki çocuğa maddi manevi yetebilirsem ne mutlu bana
Aminn inşallahAllah gönlunuze göre versin insAllah.
Rabbim nasip edince daha dogmadan sevdiriyor
Annelik iste.
Ben alamadan cikiyorda cikiyor sabah esime soyledim al su gr diye.Altın ucuyor gram 301 olmus
Elimde 4 gram 1 yarım altın var üzerine katıp bilezik yapayım bari cok cıkmadan.
Sorcam bakalım nekdr ister üzerine.
sagol kuzumGecmis olsun cnm
Yapaydın bi tarhana sifa olurdu
Burdan takip ettim. Neler yaşadığınızı cook mutlu olun INŞAALLAHSelam kızlar nasıl bir kar yağıyor Ankara’da
İnşallah yerler buz tutmaz.Bir de topuklu giydim bugünki randevuma özel.İnşallah bir aksilik çıkmaz bugün
Sansin bol olsun güzellikSelam kızlar nasıl bir kar yağıyor Ankara’da
İnşallah yerler buz tutmaz.Bir de topuklu giydim bugünki randevuma özel.İnşallah bir aksilik çıkmaz bugün
Al at vallaBen alamadan cikiyorda cikiyor sabah esime soyledim al su gr diye.
adamin eli gitmiyor
Ona kalsa takacagi yok zaten.
Anam gibisinGeri uyuyim demistim güya uyuyamadim.
Bu öglene kadar uyuyanlar nasil uyuyor
Ben nezamandir sabah geri uyuyamadim gitti.
Surayi toplim burayi toplim derken zaten saat 9.30 oluyor.
Daha ne yatcam diyorum.
Yataklari topladim ortalikda toplu bir mutfak var bulasiklar mak. dizilcek.
Sonra yine bi supurge yaparim.
Bugun camasir yok gunler sonra.
Hafta sonu yikadim beyaziydi renklisiydi carsafiydi.
Kuruyani katlicam.
Sepeti kaldiramiyorum artik egilip erbaslara tasitiyorum evdelerse yoksa ayagimla ite ite.
Çok teşekkür ederimBurdan takip ettim. Neler yaşadığınızı cook mutlu olun INŞAALLAH
Sağol canımSansin bol olsun güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?