Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maaşımı aldım Allah bereket versin
1.kredi 450 TL
2.kredi 200 TL
3.kredi 720 TL ödendi çok şükür
İnternet faturası 98,50 ödedim
Bitti mi hayırrrr
Kalan ödemeler CMT gününü bekliyor
Allah'a şükür çalışıyoruz ödüyoruz
İlk kredimin son 10 ayı geri sayıma başladım resmen Allah'ın izniyle bitirdiğim ilk kredim olcak

Allah ödeme kolayligi versin
Gozumuzde buyuyor ama bitiyor cok sukur

İhtiyac kredisi mi ödüyorsunuz?
Benim gecen kıs vardı 100-120-120 3 tane az rakamlar ama sıkılıyr ınsan biyerden sonra
Tez zamnda bitsin insallah

İhtiyac kredisi mi ödüyorsunuz?
Benim gecen kıs vardı 100-120-120 3 tane az rakamlar ama sıkılıyr ınsan biyerden sonra
Tez zamnda bitsin insallah
Evet 2 tanesi düğün için sonuncu da biriken kart borçları için
Parça parça olunca daha zor geliyo insana birkaç defa para çıkınca cepten
Allah herkese ödeme kolaylığı versin inşallah

Bu ara elimi neye atsam olmuyor
Bezelye yaptm salcası fazla kacmıs eksi olmus biraz
Mısır patlatayım dedim ben zaten hic sevmem,yaktım kızla ugrasırken
Cay demledim demlik devrildi,Allahtan üstünde sabahki cay vardı soguk.
Ama masa yerler battı
Kız desen eller agızda kusturuyo habire kendini
Valla evi yakasım var öyle yıldum

Evet 2 tanesi düğün için sonuncu da biriken kart borçları için
Parça parça olunca daha zor geliyo insana birkaç defa para çıkınca cepten
Allah herkese ödeme kolaylığı versin inşallah
Bzimde arabanın var 660 tl,
Son 1 yıl kaldı.
Daha da kredi mredi istemiyorm valla
Cürüyene kadr bincem arabaya

bendensin. Benim kızım da bana çekmiş.en çok düşündüğüm uyku konusuydu çok şükür sorun yaşatmadı

Son 1 yıl kaldı.

bizim de ev kredisi var çok şükür araba bitti.ama bundan sonra daha da ev istemiyorum. Eşim arabayı değiştirmeye niyetli.bakalım o zamana batmazsak 17 ay kaldicok sukur. Bittigi gun bayramim olacak. 2000 tl cebimize kalacak

Bugun de kalktik. Arkadas geldi oturduk falan. Hosbes. Tam gününü seçmişiz fırtına yağmur.yine de sağolsun geldi.
Dün gece bizim kediyi kızım severken nedense tepki verdi. O kadar kuyruğunu çekiyor birşey yapmıyordu. Anlamadım niyeyse tırnağı yüzünü çizdi eşim de fena sinirlendi nasıl sen benim kızıma yaparsın falan kızdı kediye. Sonra tırnağını kestik. Uyardık. Bakalım inşallah daha kötüsü olmaz olursa valla hiç tutmam evde çünkü çocuk var sonuçta.

Son 1 yıl kaldı.
Araba iyi oluyor biryere giderken veya çocukları hastaneye götürmek için gece bende istiyorum ama şu borcu biran evvel bitirmek gerek altın uçuyor 60gr altın borcu bide 3000 borç var kredi kartı bide
Siz kaça almistiniz baby hepsine kredimi cekmistiniz

Son 1 yıl kaldı.
Ben de öyle diyodum eşim çekmişti araba için kredi çok pahalı bişey değildi planım kredi bitene kadar biraz para biriktirip satıp borçsuz daha yüksek model almaktı ilerde ev alcak olursak hem peşinat olur diyodum daha 1 sene oldu baya yüklü masraf çıkardı 3 4 bin kadar. O arabaya o kadar masraf etmektense satıp yeni alalım dedik arabayı sattık krediyi kapattık yeni kredi çektik
Kredi doğal olarak 1 sene daha uzadı
Bazen düşünüyorum kredi çekmeden de mal mülk sahibi olmak zor sadece çalışarak bi yere kadar biriktirebiliyo insan özellikle aileden destek yoksa
O yüzden borç ödedikçe mutlu oluyorum ben hem yüküm azalıyo hem hedefime bir basamak daha yaklaşmış hissediyorum kendimi
Araba ev arsa almak için çekilen krediye üzülmüyorum sonuçta bi karşılığı var ama yok yere çekilen kredi çok koyuyo borç kapatmak için olan filan
Ama yapcak bişey yok daha 2.5 senelik evliyiz böyle böyle öğreniyoruz idare etmesini geçinmesini

Evet gerçekten araba el ayak bu devirde
Hep düşünüyorum benden küçüklere öğütlüyorum özellikle bekar kızlara araba sürmeyi öğrenin arabanız olsun mesela benim eşim vardiyalı çalışıyo gece Allah korusun acil bişey olsa kimin kapısını çalabilirim yabancı bi şehirdeyim anne baba yok akraba yok veya ilerde çocuk olur hastalanır
Bilmiyorum ben hep en kötüsünü düşünür ona göre hazırlarım kendimi eşim hep diyo kontrol manyağısın diye

tr_lelli
Neler yapıyorsun kuzu dökül bakalım
Kızçeye alışverişe başladınmı
İsim bellimi
Birikim ne alemde
Gelemiyorum gelince toplu sorayım :)
Ben kadrolu anne mod
Tosuna bir büyüyor
2 oldu bile
Annemleri düzgün tanımıyor pek görmedi
Bende yanlarına geldim
Kuzu biraz anane dede teyze görsün
Normalden kimse yok olduğumuz şehirde
Kalabalık bi panikledi:) yeni yeni alışıyor
Birikim hak getire
Bu ay bi çeyrek aldım anca
Zulaya attım
Evin 90 bin borcu kaldı
Bitmiyor meret ya
Öde öde faiz öde
Anaparaya hasretim

Bence öğren eşik bana dedi ben hamile idim cekindim yok dedim ogrenmedim araba satıldı ev için şuanda alacak durum yok inş biran evvel bir araba olur ama şu şartlarda çok zor milletin al.gucu dustu ortalık hiç iyi değil.ins düzelir en ufak şeye dünya para harcanıyor idare etsemde harcaniyi borçları odemeye caliscaz kredi kartını temizlersek

Çok haklısın markete giriyorum 2 3 parça şey alıyorum 50 lira 70 lira hepsi de ihtiyaç artık eskisi gibi alışveriş yapmıyoruz dışarıda nadir özel zamanlarda yiyoruz daha ne yapmak lazım bilmiyorum..
Ben kredi kartımı yapılandırdım başa çıkamadım biraz faiz ödücem ama en azından ne zaman borcum bitcek onu biliyorum diğer türlü asgarisini yatır ay sonu para kalmadı hadi kart kullan derken derken baş edemedim artık

Yorgunluktan oluyor onlar

ben de çok üzülüyorum borç için çekilene malesef hayat şartları bankalara para kazandırmak.destek yoksa evet. Aynı benim evliliğimdeki ilk yıllarımızı hatırladım sen anlatınca. Hiç parasız küçük bir ev olayına girdik hem ev hem ihtiyaç kredisi çektik sonra üst üste kredi çektik çünkü yetiştiremedik.öyle bugünlere geldik. Kendi başımıza yaptık herşeyi

bizim de ev kredisi var çok şükür araba bitti.ama bundan sonra daha da ev istemiyorum. Eşim arabayı değiştirmeye niyetli.bakalım o zamana batmazsak 17 ay kaldicok sukur. Bittigi gun bayramim olacak. 2000 tl cebimize kalacak
Ayy inss ya valla alırken iyi öde öde bitmiyot

İnsan öyle öyle ögreniyor iste.
Ben 7 senelik evliyim,evlendiğimden beri borc ödüyorm
Sor elimde bi araba var
Beyimgilin uyuz anası düğün yapcz dedi,kendi konu komsuyla halay cekcek diye 3 sene düğün bırcu ödedim
Sanırsın Esma sultan yalısında evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…