bir arkadaşım uyku eğitimi verdiBiz daha fenasını denedik bikere battaniyede salladık
Allahtan cocuk sevmedi
Ben kucakta uyutuyorm dogdugundan beri
Besiğe koy uyusun olayını yapamadım
Uyku egitimi vermicem
Evet aptamil tatlı geliyor galiba alıstı
Ben karsıyım ona yabir arkadaşım uyku eğitimi verdi
harika bir şey o
akşam 19:30 da yatıryıor
sabah 07:00 de kalkıyor
deliksiz hiç uyanmıyor
öğlen saat 12:30 da yatıryor 14:00 de kalkıyor
direkt yatağına koyuypr
ağlıyor ve 1. dakika da uyuyor
ben gözümle görmesem inanmazdım
verdiği emeğe değmiş
Deli gibi ağlıyor öyle olacağına salla uyusun daha iyi bence benim oğlan. 2.5 yaşında hala kendi uyumuyorum gündüz ağlar uyumayincada beni bunaltir bende saklıyorum gunduzBen karsıyım ona ya
Herkesin kendi tercihi ama
Uzun vadede cocukta ögrenilmis caresizliğe yol acıyormus
Cocuk aglıyor aglıyor günlerce,anne gelmeyince basının caresine bakıp uyuyor
2 saat faZla uyuyacagm diye ne gerek var algılarıyla oynamanın
Tabi yapana saygı duyarım .
Benim komşumda onu yaptı. Ben de bir kere ağlamasını duyunca hasta mi yapabileceğim bir şey var mı diye evine gitmiştim. Sonra da bana çocuğuna uyku eğitimi verdiğini anlattı. Ya benim alt katta içim cız etti nasıl içli ağlıyorBen karsıyım ona ya
Bende finish almıştım tövbe bidaha bardaklar da leke bırakıyor napcak ki ben bende iki kutu almistimSlms kızlar
Bim 38 tl;bulasık tableti.Fairy gelmis 69 tldi.
Ben artk pahalı almıyorum
Mantı,türk kahvesi,trabzon ekmeği,makarna aldım
Sok 10 tl;pudra sekeri,kakao,kahve yanı gofret rulo,eti karam.
Kız kardesime yemege geldik koci bıraktı ise giderken.
BAska harcamam olmaz.
Cocuklar uyursa kahve iceceğiz
Biz ailecek ruh hastası oldugumuzdan kardesimin kızda arastırdık onuHipp duydum icerigi daha temiz diye.
Biri instadan arastirmisti muhendisinoglu mu ne
Yorumlarida guzel yani bebekler seviyormus.
Ben ondan alicam 1 tane bulunsun hastanede yanimda
Bende finish almıştım tövbe bidaha bardaklar da leke bırakıyor napcak ki ben bende iki kutu almistim
Yas 33 bu ortalıga cıkana kadr 36-37 olırımHanımlar çok tatlı sohbet dönmüş yine hepinizin ağzına sağlık.
tr_lelli çok diyoruz tamirine ve yine de çok para 200-250 arası dese bari ama inan benim makinem tam Ekim-2019 da bozuldu ve garantisi biteli 3 ay olmuştu tamirci çagırdık ve atın dedi. Ben bir şok nasıl yani öldümü pert mi demiştim adama. Adam gayet normal anlatıyor yenge hanım kazanın kayışı kopmuş koparken de bağlantıları koparmış dedi. İnan adamı yolcu ettim oturdum. Ne yapmam gerekir diye düşündüm çünkü makina 15 aylıktı. eşime dedim sen bir tane al benim aldıklarım hepmi çürük çıkar ve çürüğe çıkardık eşim hemen bir tane sipariş verdi. İnan hala o anı yaşıyorum yazarken.
babyloading87
Bence ileri ki yıllarda bir tane daha düşünürsün. Ben ikinci çocuğu sırf büyük kızım yalnız kalmasın diye düşündüm. Bir dert ortağı olsun. Canı sıkıldığında gidecek bir kapısı olsun diye istedim. Çok şükür rabbim aratmadan verdi. İlkine evliliğimizin 4. ayında kaldım ama ikinci bizi bir buçuk yıl bekletti gelmedi. Tabi ki son karar senin. Benim eşimde zor biridir. Ama ben eşimi iki kızıma şikayet ediyorum çok faydasını görüyorum onlar geliyor babalarının haklarından. İlerleyen günlerde sen de göreceksin hayat daha da kolaylaşacak. Kızlar babalarına çok düşkünler babalar kıramıyorlar kızlarını. Tabiki takdir senin.
Cocugu tek sakinlestirebilen benim agladıgındaBenim komşumda onu yaptı. Ben de bir kere ağlamasını duyunca hasta mi yapabileceğim bir şey var mı diye evine gitmiştim. Sonra da bana çocuğuna uyku eğitimi verdiğini anlattı. Ya benim alt katta içim cız etti nasıl içli ağlıyor
Biz daha fenasını denedik bikere battaniyede salladık
Allahtan cocuk sevmedi
Ben kucakta uyutuyorm dogdugundan beri
Besiğe koy uyusun olayını yapamadım
Uyku egitimi vermicem
Evet aptamil tatlı geliyor galiba alıstı
Kucak gün icin almamaya calısıyorm.Aynen o mama daha tatlıymış. Ya ben ilk zamanlar çok istedim kucağımda uyusun uyumak istemedi. Çok üzülmüştüm. Sonra hareketlenince kucağımda uyutmaya başladım alıştı kucağıma. Çok güzeldi ya. Sonra kendisi bıraktı kucağı. Tabi artık zor da kucakta uyutmak büyüdü.Ben de uyku konusunda şartlandırmadım. Zaten sonraları yalnız yatmak isteyecekler. Bugünlerin tadını çıkarmak lazım. Odasında uyuyor ama o da bizim yataktan düşer korkumuzdan dolayı.Yatak odada çok yer yok beşik için. Zaten haftada 2-3 gün odasında uyuyorum
bir arkadaşım uyku eğitimi verdi
harika bir şey o
akşam 19:30 da yatıryıor
sabah 07:00 de kalkıyor
deliksiz hiç uyanmıyor
öğlen saat 12:30 da yatıryor 14:00 de kalkıyor
direkt yatağına koyuypr
ağlıyor ve 1. dakika da uyuyor
ben gözümle görmesem inanmazdım
verdiği emeğe değmiş
Ben karsıyım ona ya
Bende finish almıştım tövbe bidaha bardaklar da leke bırakıyor napcak ki ben bende iki kutu almistim
Ben ayagimda sallarim.
Seviyorum cunku
Hem o ara kitap falan okuyabiliyorsun
Bisiler yerdim ben onu sallarken tepsiyle alirdim yanima oyle karnimi doyururdum.
Surekli sallamiyordum.
Yanina yatincada uyuyordu.
Genelde aksam yanina yatiyordum uyuyunca kalkiyordum.
Oglen uykusunda salliyordum.
Sonra sonra kendi uyumaya basladi.
Dizimize yatar uyuya kalirdi.
Ya da tv izlerken
Babasiyla oynar yorulur kanepeye uzanir uyuyakalirdi.
Hatta bi gece yazin babasiyla oynuyodu bunlar ben dedim alip gelirsin (ozaman bizim odadaydi)
Dedi esim sen uyu biz oynayalim biraz daha geliriz.
Gece bi uyandim ikiside halinin uzerinde uyuyakalmis
Ayy yavrum öyle halida kalmis esimi gozum gormuyo bile
Ben de yapamam hatta babası kızdığında kucağıma geliyor alıyorum sarılıyorum. Tabiki ağladığında ağlayarak yaptırmaya alışmasın diye yapmıyorum ama anlatıyorum ağlayarak olmsz ağlarsan yapmam diyorum. 2 yaş dönemi. Eğer ağladığında yaparsam herşeyi ağlayarak isteyecek en sevmediğim şey. Ama sarılıp anlatmaktan asla usanmıyorum.Cocugu tek sakinlestirebilen benim agladıgında
Ben o güven duvarını yıkmaya kıyamam suan
Gün içinde kucağa ben de hiç alıştırmadım. O zorlar insanı ya. İlk uyutma şeklim bebek uyutma müzikleriydi. Beşiğinde yatarken açıyordum mışıl mışıl uyuyordu. Sonra tabi yeterli gelmemeye başladı. Zamanla değişiyorKucak gün icin almamaya calısıyorm.
Alıp sakinlestirip ana kucagına bırakıyorm.
Cünkü hem is yapamıyorm hem agırlasıyr .Annem falan bakarken alısmasın öyle diye.
Ama uyku konusunda bi tık evhamlıyım.Gak dese alıyormÖzellikle gece.
Yanımda haftada 2-3 gün yatıyor.Nerde uyuyakaldıgı belli olmadıgından
Her cocık kendi yöntemini belirler der annem.Aynen öyle.
Biz 2 cocukda da süpürge sesi duymadık kardesimde
Benimkine nerden actm bilmiyorm ilk zamanlar rahat ettim ama
Simdi kanmıyor.
Onunkiler ayakta sallandı hep,büyükler alıstırdı
Benimki kucakta ama yüzünü kapalı istiyor.
Hepsini annem 40 gün uyuttu isin komiğibenimki cins cıktı
Aglayarak istersen yapmam.Ben de yapamam hatta babası kızdığında kucağıma geliyor alıyorum sarılıyorum. Tabiki ağladığında ağlayarak yaptırmaya alışmasın diye yapmıyorum ama anlatıyorum ağlayarak olmsz ağlarsan yapmam diyorum. 2 yaş dönemi. Eğer ağladığında yaparsam herşeyi ağlayarak isteyecek en sevmediğim şey. Ama sarılıp anlatmaktan asla usanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?