- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Ben de zam alırsam ne kadar aldığımı denicem hatta hesapta mobil bankacılıkta görmesin diye bi kısmını elden isticem bu gidişleAyni dusunceler geciyordu o zamanlar aklimdan.zaten eminim ben de dikkat etmesem bir ev bile alamazdik. Ama ben cok para biriktirdum gizlice. En iyisi o diye dusundum. Maasimin tamamini soylemedim ona. Oylelikle ayirabildum. Zaten karismiyordu parama ama iste dogru maasimi bilse harcayacak yer eminim bulurdu. Ne yapayim beni o getirdi bu duruma. Simdi de iyiki diyor
Ay evet ben de öyle diyorum ama 4 12 olduğu zaman akşam evde ses yok seda yok ilk 2 3 gün iyi oluyo rahat rahat takılıyorum 4. 5. Gün bitsin artık şu 4 12 diyorumBu aksam esim maca gidiyor.
Bakin bu bir dramdir evde olunca biktim uleynn cayinizdan meyvenizden diyorum boylr aksam cikincada buruluyorum ben napcam sessiz sakin diyorum.
12ye kadar gelmiyor her carsamba maci var.
bi de yedi yedi kalicam sahada diyo her carsamba diyor ama yine yiyor
Nasil zaman gecer bilmem.
tv izlicem artik.
Mutfagi topladim.
Banyoyu temizlicem az oyalanirim hem.
Difliz velinimet öyle diyor keşke önce alsaymisim lelli pazardan sadece meyve alıyorum kayısı erik vişne hep koydumYarin servis gelecekmis bakalim kac para sıkısmıs mak.
Disari cikmak iyi geldi bugun bana uzun sure gunlerce eve kapanincada bi daralti geliyor.
Epeyde yuruduk annemle magza gezdik.
Yarin servis erken gelirse bir iki magza gezicem yine.
Hem yuruyus olur bana.
Iyi hissediyorum bu ara yururken baskı hissi yok sukur.
Dun bahcenin eriklerinin son kompostosunu yapmistim ne guzel ictik.
InsAllah kesmezler evi yaparken dedim ama bakmadim kesmislermi.
Koca 2 poset erik vermisti kucuk agac.
Kipkirmizi ne guzel ictik.
visne koymadigima bin pisman oldum.
Hem visneli kek visneli sos falanda yapardim.
Bu yaz kesin koycam.
Hep difrizim yok diyor oluyor bunlar.
Buzlugumda yer olmuyor diye koyamiyorum.
Elimiz az daha acilsinda alicam taksitle ya olmuyor böyle
Daha cok minnak niye bukadar hemen istiyor kiKocam fabrikanın kadın dogumcusu gibi geziyor
Sürekli bana hamile haberi veriyot
Büyümüsmüs kız
Seneye düsünürmüsüz 2.yi
Dedim 1 tane yaptım size cocık sıvadınız
2de tüyü dikersiniz artk
Deli mi ne
Mesaide simdi aradı caya cıkmıs,bizim burda abla var 3.ye hamileymis diyo,izin istemis kadın.
Demek insanmıs kocasının ailesi yapmıs dedim
Aranıyor resmen.
Yaa çok pratik zekanız var. Espirileriniz çok güldürüyor beni. Burcunuz nedirKocam fabrikanın kadın dogumcusu gibi geziyor
Sürekli bana hamile haberi veriyot
Büyümüsmüs kız
Seneye düsünürmüsüz 2.yi
Dedim 1 tane yaptım size cocık sıvadınız
2de tüyü dikersiniz artk
Deli mi ne
Mesaide simdi aradı caya cıkmıs,bizim burda abla var 3.ye hamileymis diyo,izin istemis kadın.
Demek insanmıs kocasının ailesi yapmıs dedim
Aranıyor resmen.
TesekkürlerYaa çok pratik zekanız var. Espirileriniz çok güldürüyor beni. Burcunuz nedir
Bu aksam esim maca gidiyor.
Bakin bu bir dramdir evde olunca biktim uleynn cayinizdan meyvenizden diyorum boylr aksam cikincada buruluyorum ben napcam sessiz sakin diyorum.
12ye kadar gelmiyor her carsamba maci var.
bi de yedi yedi kalicam sahada diyo her carsamba diyor ama yine yiyor
Nasil zaman gecer bilmem.
tv izlicem artik.
Mutfagi topladim.
Banyoyu temizlicem az oyalanirim hem.
Ben de aynısını yapmıştım. İşten çıkmak istedim patron zam yapmıştı. Zam alınca dilimin ucuna geldi söylemedim. Anında söylemekten vazgeçmiştim. Ondan sonra da hep düşük söylemiştim.Ben de zam alırsam ne kadar aldığımı denicem hatta hesapta mobil bankacılıkta görmesin diye bi kısmını elden isticem bu gidişle
Kız benim oğlan da ikizler anam bir dk si birbirini tutmuyo inş böyle devam etmezTesekkürler
İkizler
Benim küçük kardeşim de ikizler çok şen oluyorlar. Bir de enerji dolu. Kipir kipir. Senin gibiTesekkürler
İkizler
Kız benim oğlan da ikizler anam bir dk si birbirini tutmuyo inş böyle devam etmez
Baby enişte bey çok hızlı dikkatli ol emi sen yipranirsin olan sana olur sakın
Kesin aklima direk o geldi.Alya doğunca hiç canın sıkılmaz. Önceleri ben de öyle oluyordum. Şimdi ise gelse de biraz da ela ile o ilgilense ben de dinlensem diye bakıyırym
Yok kız büyük konusmayayım ben daha cocuk mocuk yapmam bunlaraKız benim oğlan da ikizler anam bir dk si birbirini tutmuyo inş böyle devam etmez
Baby enişte bey çok hızlı dikkatli ol emi sen yipranirsin olan sana olur sakın
Bende senin sulaleni cogaltmicam diyordumYok kız büyük konusmayayım ben daha cocuk mocuk yapmam bunlara
Bi tane yaptım.Yavrumun yüzüne bakan yok
Babası seviyo geciyo.
Yardım etmiyor zaten.
Bunu yaptıgıma sükretsinler
Elimde olsa soyadını bile sildiririm
Hipp duydum icerigi daha temiz diye.Günaydın kızlar
Kahvaltılık eror veriyor
Bitmiyor eksik ya
Dün e bebekten mama aldım.
Gıda dedektifinde icerigi temiz acıklanmıs.
Baby goat keci sütlü
Sabah geldi yaptm sevmedi kız
Ac değildi pek
1-2 saat sonra yine denicem ins sever
Yoksa gitti bi kutu mama
Aksma ne yemek yapcam hic bi fikrim yok
Bime cıkcam simdi kız uyudu.
Siz napıosnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?