- 21 Ağustos 2015
- 32.236
- 97.870
- 798
- 38
Bende senin sulaleni cogaltmicam diyordum
Kökunuz kurusun
Ama olmuyo yaw lazkızı geliyor napcan bacım
Amin kuzuO senin sulaleden,görmediği babanneye mi cekcek
Saglıcakla gelsin kuzum
Şimdiki elektronik eşyalar da ki parcalar çok pahalı ya neyi varmis ki makinanizin Arçelik yanılmıyorsam bı ara soylemistiniz benimki de ArçelikAiyy 480tlcik sıkısmıs makineye saka gibi.
Dun 350tl bugun 480tl gitti yaw.
2 gunde giden paraya bak.
yeminle asgari ucretle kira verip ev gecindirip cocuk buyutenler napiyo Allah askiniza.
Moralim sinirlendi resmen.
Ben bir yerden kısim, tasarruf edim derken paralar gidiyor
Bende arkasindan böyle bakiyorum
Cocuga diyorum ki bak ama yine bozulmicak dimi?
Kesin sorun bu dimi?
Bak bundan kaynakli diilse gelirim bulurum olommm
Alirim paramidaokadarini demedim de baya sıkıstirdim garanti veriyomusun, kesin dimi, bak sorun bundan dimi diye.
Parcanin 1 yil garantisi varmis.
Baslicam boyle ise yeminle.
Esimi aradim hemen adam da sok.
Ben isi birakip tamirci olcam diyo.
Gunde 3 mak. tamir ederim kendime calisirim parcalari int. uyguna getirtirim diyo
Oglani okuldan alip tamirci yapicam
Hafizasindaymis sozde sorun o parcayi soktu yenisini getircek sabah takcakŞimdiki elektronik eşyalar da ki parcalar çok pahalı ya neyi varmis ki makinanizin Arçelik yanılmıyorsam bı ara soylemistiniz benimki de Arçelik
Bizimde geçen yıl TV bozulmuştu düğmesi kırılmıştı 500 liraya patladı bize güya düğmenin olduğu yeri degistirmisler ama alakasi yok düğmenin kırık hala degismemisler benimde böyle içime oturmuştu
Yeni makinalar 5 para etmez ya he 5 sene de bir makina mi alalım 2000 den aşağı makina yok zatenHafizasindaymis sozde sorun o parcayi soktu yenisini getircek sabah takcak
Bir de 10 sene omru var diyorduk ya diyorki cocuk simdi 10 senede diil 5 sene
Aslinda acik sozlu olmus en azindan .Bazilari yalandan para almak icin bi parca degisiyor yine bozuluyor annemlerin basina geldi.Hanımlar çok tatlı sohbet dönmüş yine hepinizin ağzına sağlık.
tr_lelli çok diyoruz tamirine ve yine de çok para 200-250 arası dese bari ama inan benim makinem tam Ekim-2019 da bozuldu ve garantisi biteli 3 ay olmuştu tamirci çagırdık ve atın dedi. Ben bir şok nasıl yani öldümü pert mi demiştim adama. Adam gayet normal anlatıyor yenge hanım kazanın kayışı kopmuş koparken de bağlantıları koparmış dedi. İnan adamı yolcu ettim oturdum. Ne yapmam gerekir diye düşündüm çünkü makina 15 aylıktı. eşime dedim sen bir tane al benim aldıklarım hepmi çürük çıkar ve çürüğe çıkardık eşim hemen bir tane sipariş verdi. İnan hala o anı yaşıyorum yazarken.
babyloading87
Bence ileri ki yıllarda bir tane daha düşünürsün. Ben ikinci çocuğu sırf büyük kızım yalnız kalmasın diye düşündüm. Bir dert ortağı olsun. Canı sıkıldığında gidecek bir kapısı olsun diye istedim. Çok şükür rabbim aratmadan verdi. İlkine evliliğimizin 4. ayında kaldım ama ikinci bizi bir buçuk yıl bekletti gelmedi. Tabi ki son karar senin. Benim eşimde zor biridir. Ama ben eşimi iki kızıma şikayet ediyorum çok faydasını görüyorum onlar geliyor babalarının haklarından. İlerleyen günlerde sen de göreceksin hayat daha da kolaylaşacak. Kızlar babalarına çok düşkünler babalar kıramıyorlar kızlarını. Tabiki takdir senin.
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun insAllah.Hanımlar eşim araba almak için Kayseriye gitmişti internetten bulduk istediğimiz arabayı fiyatında anlaştık. Bugün alıp gelecekler. Çok şükür bin şükür arabasızlık çok zormuş bir haftadır çarşı-market-ziyaret işe giderken eşim çok zorlandık ama temiz bir araba bulmak daha da zor. İsteyen herkes dileğine kavuşsun bize nasip oldu değiştirme fırsatımız gerçekleşti. Akşam için tarhana çorbası-yumurtalı ıspanak-mantı var yemeklerde bir uyum yok çünkü eşim evde olmadığı için kim ne istiyorsa onu pişiriyorum.
Şans isimi, bozulasimi var, bilerek mi boyle yapiyorlar hemen bozulsun falan diyemi anlamadim gitti.Yeni makinalar 5 para etmez ya he 5 sene de bir makina mi alalım 2000 den aşağı makina yok zaten
Vallahi bozulmasın bir sey diye çok dikkat ediyorum
Günaydın kızlar
Kahvaltılık eror veriyor
Bitmiyor eksik ya
Dün e bebekten mama aldım.
Gıda dedektifinde icerigi temiz acıklanmıs.
Baby goat keci sütlü
Sabah geldi yaptm sevmedi kız
Ac değildi pek
1-2 saat sonra yine denicem ins sever
Yoksa gitti bi kutu mama
Aksma ne yemek yapcam hic bi fikrim yok
Bime cıkcam simdi kız uyudu.
Siz napıosnuz
Aiyy 480tlcik sıkısmıs makineye saka gibi.
Dun 350tl bugun 480tl gitti yaw.
2 gunde giden paraya bak.
yeminle asgari ucretle kira verip ev gecindirip cocuk buyutenler napiyo Allah askiniza.
Moralim sinirlendi resmen.
Ben bir yerden kısim, tasarruf edim derken paralar gidiyor
Bende arkasindan böyle bakiyorum
Cocuga diyorum ki bak ama yine bozulmicak dimi?
Kesin sorun bu dimi?
Bak bundan kaynakli diilse gelirim bulurum olommm
Alirim paramidaokadarini demedim de baya sıkıstirdim garanti veriyomusun, kesin dimi, bak sorun bundan dimi diye.
Parcanin 1 yil garantisi varmis.
Baslicam boyle ise yeminle.
Esimi aradim hemen adam da sok.
Ben isi birakip tamirci olcam diyo.
Gunde 3 mak. tamir ederim kendime calisirim parcalari int. uyguna getirtirim diyo
Oglani okuldan alip tamirci yapicam
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun insAllah.
Biz daha fenasını denedik bikere battaniyede salladıktünaydın diyeyim
Yine saat 4 oldu bir iş yapamadan. 1 saattir uyutmaya çalışıyorum. En son ayağıma koydum az salladım uyudu. Bebekken ayakta sallamayan beeeeennn şimdi zorlanınca koyuveriyorum.
mama konusunda ben de değiştirmemiştim.çünkü ablam hoşuna gitmeyip yemeyebilir. Aptamile alışkın bırakması zor olur demişti. O sebeple de denemedim başka mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?