Bebeği olandan kimse birşey beklemesin. Allah için ailelerimizde öyle kişiler yok gelen ya yapıyor ya olanı yiyor.Bebek olunca daha kotu millet yerinden kimildamiyo yemek as is herşey sana bakiyo ya kocaman çocuğu olupta kalkıp kocasının bile çayını dolduruyor amcamın gelini bide geliyorlar biz aciz yemek yemedik ula ben kendime göre yapıyorum ye gel ufak çocuğum var belki yedik kalktık çok dusuncasizler bı kackere aradı ev de yokum dedim işimiz var disardayiz dedim gelmiyo kurtuldum böyle yapan hiç gelmesin daha iyi
Alışmış evde as hazırlama minik bebeği olan yapsın valla kusura bakmasınlar gelmesin öylesi cnm acmayiveriyorum artık
Abimin karısı da aynı anneme geliyo yemek ula evinde hazırla ye gel yaşlı kadın yok oturur öylece
Geçmiş olsun ya kuzum. Bursa da bayağı hissediliyor galiba ya. Burada da hisseden olmuş da biz hissetmedik. Zaten hepimizin tek kaygısı çocuklarımız Allah korusun hepsini.İiyi geceler kızlar
Deprem oldu ya
Berjerde oturuyodum,koci dizi izliyo,kızı da yatak odasına yatırmıstım kostuk hemen cocuga
Allahım sen koru
Kız ben çalışırken söylemiyordum. Bu altınları biliyor şimdi. Kızın Doğum gününde gelen altınlar. Bir tane çeyrek biraz da param var bilmediği :) ama bir tane daha atsam fenamı olurİste söylemesek keske ama duramıyoruz.
Kız bi gram al at kenaraSelamlar kızlar oglusu yatırırken yaza yim yoğun geçti günüm sabah kahvalti faslı peşine ev topladim toz alıp lahana hasladim yaprak çıkardım bi küçük tencere karışık sarma sehriye çorbası yaptim oglen eşim aradi beklediği bi iş olmuştu parası yatmışerken geldi gittik oglus a alışveriş yaptık montu bu sene tam oluyo 2 senedir giyiyordu büyük almistim seneye giysin diye aldik bir mont 2 sweat bir uzun kollu badi bir kadife bir kot pantolon esofman alt birde arkadasimin oglunun d gunu gecmisti ona sweat aldim lcw indirim vardi 300 tl oraya 90 oyuncakcida bise almıyorum ne zamandır bide oglusun yarin d günü şimdiden aldik hediyesini sezonunda herşey pahalı belki ay sonuna doru biseyler daha bakarim kendimde elden taksitim var 150 oraya verdim binde persil gelmişti 7 kg 30 tlydi aldim markete gittim sivi yag kıyma tereyag küçük sucukekmek aldim 120 oraya gitti bol harcamalı oldu
Valla bende buay maasta alcam 1 gr o kesin.Kız ben çalışırken söylemiyordum. Bu altınları biliyor şimdi. Kızın Doğum gününde gelen altınlar. Bir tane çeyrek biraz da param var bilmediği :) ama bir tane daha atsam fenamı olur
Saolasın kuzumGeçmiş olsun ya kuzum. Bursa da bayağı hissediliyor galiba ya. Burada da hisseden olmuş da biz hissetmedik. Zaten hepimizin tek kaygısı çocuklarımız Allah korusun hepsini.
Kesinlikle.Bebeği olandan kimse birşey beklemesin. Allah için ailelerimizde öyle kişiler yok gelen ya yapıyor ya olanı yiyor.
Ama birara dayımla eşi geldi.o zamanlar benim kız daha küçük. Mutfakta bacağımın dibinden ayrılmıyordu. Ağlıyor ağlıyor. Ben yemek yetiştirmeye çalışıyorum. Yengem uyumuş. Sonra kızın ağlamasına uyandı. Dedi uğraşma ne varsa onu yeriz. Neyse çizgi film açıp yapmıştım yemeği. bebekli eve gelen ya çocuğu oyalayacak ya işin ucundan tutacak.
Bende heray 100 TL sakliycam bakalım fazla değil ama olsun zor zamanda o kadar sıkısiyorumki 500 den 230 uçtu dah ayın 5iValla bende buay maasta alcam 1 gr o kesin.
Hesap yapıyırm 2.grmı almak icin kesin parasıZ kalcm alırsam
Dolap bakiyemde 150 tl var ona dokunmadım
700 tl elime kalan
300-400 kk gelse
150 de mama vs icin ayırsam diyorm
Kalan 150 ile gr alırım katıp ama kk da limit kalmaz.
Elektrik vs cekiliyo ordan
Bende 150 tl ile mümkün değil ay sonunu getiremem
Benimde öyle bir sinir koyup bir sekilde kenara koymam lazim.Bende heray 100 TL sakliycam bakalım fazla değil ama olsun zor zamanda o kadar sıkısiyorumki 500 den 230 uçtu dah ayın 5i
Mumkunati yok ama bı şekilde yapcam haftalık kendime 100 TL sınır koyuyorum bakalım ne yapacak yoksa çok para harcıyorum
Eşimde diyo parayı gordunmu affetmiyorum ya herşey çok pahalı napim diyorum aldığımda bişey yokr9
Attım kuzu yeni güne girdik 150 tl vercem marttaKız bi gram al at kenara
Para gelince cok harcıyonuz dikkat ettimde.
Tabi hep gerekli seyler ama 100 tl flan ayır at kenara bacım.
Anam gelcek parayı biliyo daha gelmeden gidiyor para al kuzu sen direk dun ben 1 gram 22 ayara 290 verdimGünaydınnnn
Sabah gözümüzü harcamayla actık
35 tl tel.faturamı ödedim
Canım kocam benimkini de odeyiver dedi95 tl de o
Maas almadan gidiyo
Yarın kızın kontrolü var
Rota 2.doz vurulcak 700 tl ye yakın
Sen kkya yatır ordan cekeriz diyo bana
Oldu dedim baska emrin
Deli mi ne
Birazdan annem gelcek pttye maası cekmeye gitcm
Markete ıgrarum biraz
Ben nasıl 1 gr daha alırım derdindeyim,adam asıyı bana kitleme derdinde
Bereketli olsn kuzu.Anam gelcek parayı biliyo daha gelmeden gidiyor para al kuzu sen direk dun ben 1 gram 22 ayara 290 verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?