Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hee bu arada eşim dün altınları bozalım dedi. Zaten iki parça aldın var. Sıkıştım biraz dedi. Kenarda bir şey olsa hemen onu harcamaya niyetleniyorBir çeyrek altını gizlemem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bozdurdum ben hesaba yatırdım desem.nerde bozdurdun diyecek. Ya da ona vereceğim. Ben karttan altın alacağım 1 tane kenara atmam lazım.sıkışık zamanlarda iyi oluyor.

Sana maşallah ya ben o halde olsam kesin totomu yerden kaldıramazdım. Çok çabuk yoruluyorum. Bakalım çocuk varken enerjin nasıl olacak inşallah öyle devam eder
Oturunca zor kalkiyorum aslinda
yere ortu serdim yogurma islerini yerde yaptim sirtimi dolaba yaslayip
Kalkarkende tezgahdan tutunup
Masada yapiyorum acma sarma sekil verme islerini.
Buzluk bosalmisti
Sabah kahvaltilikdan ziyade borek,pogca,acma seviyolla.
Aksamda cayla yeniyor.
Bakim kız olunca yapabilcekmiyim.
Annem geldiginde falan ya da oglan oyalarken esim oyalarken yapicam artik.
Cunku alisiklar araniyorlar

Yaa az dert yanim birisi var baya eskiden komsumuz.
48yaslarinda.
Ayy kadin durup durup yapisiyor.
Bi kayboluyo bi hortluyo.
Cuma gunu aradi bayadir aramiyordu.
Sana gelicem dedi, dedim disarida isim var terziye falan ciktigim gun
Haftaya gelirim diyo.
Demin yine aradi acmadim.
Ben hamileyim ayiptir ya insan rahatsiz olur diye dusunur.
Rahatsiz etmim der.
Gelince mecbur bisiler hazirlicam cok da konusuyor.
Hep beni buluyo boyle tipler.
Hic davet etmek yok sen davet et beni yok.
Sana gelcem
Aksam aksam yine sinirlendim.
Acsam telf. yarin gelim dicek uyuyordun midem kotu dicem.
Ki dedim telf. ettiginde midem kotu ilac kullaniyorum dedim.

Habersiz den koy sende öyle biriyse bende koycam ama koyamiyorum bir türlü üç sy sonra ins yaz gelsin su faturalar filan düşsün artik

Açma gitsin telefonu anlar elbet milelt valla akıllı evde değilim de geç ben diyemiyorum ya ama sen demelisin bence hastayım de gec

Açma gitsin telefonu anlar elbet milelt valla akıllı evde değilim de geç ben diyemiyorum ya ama sen demelisin bence hastayım de gec
Ya gercekden dusunuyorum diyorum niye hep bunlar beni buluyo
Ben bebegi olan arkadasima bile gitmeye cekiniyorum kendi davet etsede.
Anlayabiliyorum yoruluyor uykusuz bisi hazirlar kulfet olurum.
Ki gercekden bakmayin yapiyorum diyorum ama resmen kaplumbaga gibiyim.
Öyle hizli adim falan nerde.
Bukadar anlayissizlar niye beni buluyo anlamiyorum.
Kadin illa gelecek bir de gelirse tamam devami gelir.
Biliyor eliminde durmadigini bos cay vermem.
Acmadim geride donmedim anlasin

E sana gelinmesinde kime gelinsin. Zekice espriler sende. Tertemiz ev sen de. Pasta börek de var. MAAŞALLAH dört dörtlüksün

Bebek olunca daha kotu millet yerinden kimildamiyo yemek as is herşey sana bakiyo ya kocaman çocuğu olupta kalkıp kocasının bile çayını dolduruyor amcamın gelini bide geliyorlar biz aciz yemek yemedik ula ben kendime göre yapıyorum ye gel ufak çocuğum var belki yedik kalktık çok dusuncasizler bı kackere aradı ev de yokum dedim işimiz var disardayiz dedim gelmiyo kurtuldum böyle yapan hiç gelmesin daha iyi
Alışmış evde as hazırlama minik bebeği olan yapsın valla kusura bakmasınlar gelmesin öylesi cnm acmayiveriyorum artık
Abimin karısı da aynı anneme geliyo yemek ula evinde hazırla ye gel yaşlı kadın yok oturur öylece

Zaten artik oyle kimse birini cagirmiyor hazirlamamak icin.
Ugrasmak islerine gelmiyor.
Ama sana gelince kosarak geliyorlar.
Hem de sen davet etmiyorsun kendileri geliyorlar gelmek istiyorlar.
Bebek olunca almicam bende
Musait degilim dicem

E sana gelinmesinde kime gelinsin. Zekice espriler sende. Tertemiz ev sen de. Pasta börek de var. MAAŞALLAH dört dörtlüksün
Canim sagol ama artik enerjim yok.
Yinede salmiyorum kendimi
Az yatsamda kalkiyorum neticede oglum var esim var.
Yapmak zorundayim.
Ama extra birileri cikinca (özellikle agirlamak istemedigim) can sıkıci oluyor.
Yoksa ben kendim davet ediyorum sevdigim arkadaslarimi.

Ay esim meyve almadi iyimi
telf. trafigindeyim ugrayamam dedi.
Bana kaldi yarin cikicam annemi ararim olmadi tasiyamiyorum.
Gerci kendim secince daha icime siniyor esim bir kivi aliyo 2 hafta yiyemiyoruz taş mubarek.
Yakin market var oraya cikarim.
Cikmisken kahvaltiligimida alirim

Keşke yakın olsaydık size 1 büyük kase verirdim. Biz de adettir komşu hamileyse korunur kollanir . Var ya size her gün bir şey getirirdim.

Ohh misss
Sefanız olsunnnn

İste söylemesek keske ama duramıyoruz.

Ayy annemi aradim yarin disari cikalim diye bazen yemegi falan olmuyo erken yapsin diye diyim dedim.
telf. nolduu diye panik acti
Aksam arayinca korkuyor hamileyim diye bisi oldu falan dusunuyor.
Dogurmuyorum relax dedim.
Ayy anne olmada taş ol napcan.

Dunde esime dogurcam galiba baski var diyorum adamin gozleri belerdi yok yok dogurmicam dedim

Hayir Allah muhafaza erken dogursam falan inanmicaklar bu sefer.
Yek yaa diyip yatcaklar asagi

Selamlar kızlar oglusu yatırırken yaza yim yoğun geçti günüm sabah kahvalti faslı peşine ev topladim toz alıp lahana hasladim yaprak çıkardım bi küçük tencere karışık sarma sehriye çorbası yaptim oglen eşim aradi beklediği bi iş olmuştu parası yatmış erken geldi gittik oglus a alışveriş yaptık montu bu sene tam oluyo 2 senedir giyiyordu büyük almistim seneye giysin diye aldik bir mont 2 sweat bir uzun kollu badi bir kadife bir kot pantolon esofman alt birde arkadasimin oglunun d gunu gecmisti ona sweat aldim lcw indirim vardi 300 tl oraya 90 oyuncakcida bise almıyorum ne zamandır bide oglusun yarin d günü şimdiden aldik hediyesini sezonunda herşey pahalı belki ay sonuna doru biseyler daha bakarim kendimde elden taksitim var 150 oraya verdim binde persil gelmişti 7 kg 30 tlydi aldim markete gittim sivi yag kıyma tereyag küçük sucukekmek aldim 120 oraya gitti bol harcamalı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…