- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.683
- 798
Oturunca zor kalkiyorum aslindaSana maşallah ya ben o halde olsam kesin totomu yerden kaldıramazdım. Çok çabuk yoruluyorum. Bakalım çocuk varken enerjin nasıl olacak inşallah öyle devam eder
Habersiz den koy sende öyle biriyse bende koycam ama koyamiyorum bir türlü üç sy sonra ins yaz gelsin su faturalar filan düşsün artikHee bu arada eşim dün altınları bozalım dedi. Zaten iki parça aldın var. Sıkıştım biraz dedi. Kenarda bir şey olsa hemen onu harcamaya niyetleniyorBir çeyrek altını gizlemem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bozdurdum ben hesaba yatırdım desem.nerde bozdurdun diyecek. Ya da ona vereceğim. Ben karttan altın alacağım 1 tane kenara atmam lazım.sıkışık zamanlarda iyi oluyor.
Açma gitsin telefonu anlar elbet milelt valla akıllı evde değilim de geç ben diyemiyorum ya ama sen demelisin bence hastayım de gecYaa az dert yanim birisi var baya eskiden komsumuz.
48yaslarinda.
Ayy kadin durup durup yapisiyor.
Bi kayboluyo bi hortluyo.
Cuma gunu aradi bayadir aramiyordu.
Sana gelicem dedi, dedim disarida isim var terziye falan ciktigim gun
Haftaya gelirim diyo.
Demin yine aradi acmadim.
Ben hamileyim ayiptir ya insan rahatsiz olur diye dusunur.
Rahatsiz etmim der.
Gelince mecbur bisiler hazirlicam cok da konusuyor.
Hep beni buluyo boyle tipler.
Hic davet etmek yok sen davet et beni yok.
Sana gelcem
Aksam aksam yine sinirlendim.
Acsam telf. yarin gelim dicek uyuyordun midem kotu dicem.
Ki dedim telf. ettiginde midem kotu ilac kullaniyorum dedim.
Ya gercekden dusunuyorum diyorum niye hep bunlar beni buluyoAçma gitsin telefonu anlar elbet milelt valla akıllı evde değilim de geç ben diyemiyorum ya ama sen demelisin bence hastayım de gec
E sana gelinmesinde kime gelinsin. Zekice espriler sende. Tertemiz ev sen de. Pasta börek de var. MAAŞALLAH dört dörtlüksünYaa az dert yanim birisi var baya eskiden komsumuz.
48yaslarinda.
Ayy kadin durup durup yapisiyor.
Bi kayboluyo bi hortluyo.
Cuma gunu aradi bayadir aramiyordu.
Sana gelicem dedi, dedim disarida isim var terziye falan ciktigim gun
Haftaya gelirim diyo.
Demin yine aradi acmadim.
Ben hamileyim ayiptir ya insan rahatsiz olur diye dusunur.
Rahatsiz etmim der.
Gelince mecbur bisiler hazirlicam cok da konusuyor.
Hep beni buluyo boyle tipler.
Hic davet etmek yok sen davet et beni yok.
Sana gelcem
Aksam aksam yine sinirlendim.
Acsam telf. yarin gelim dicek uyuyordun midem kotu dicem.
Ki dedim telf. ettiginde midem kotu ilac kullaniyorum dedim.
Bebek olunca daha kotu millet yerinden kimildamiyo yemek as is herşey sana bakiyo ya kocaman çocuğu olupta kalkıp kocasının bile çayını dolduruyor amcamın gelini bide geliyorlar biz aciz yemek yemedik ula ben kendime göre yapıyorum ye gel ufak çocuğum var belki yedik kalktık çok dusuncasizler bı kackere aradı ev de yokum dedim işimiz var disardayiz dedim gelmiyo kurtuldum böyle yapan hiç gelmesin daha iyiYa gercekden dusunuyorum diyorum niye hep bunlar beni buluyo
Ben bebegi olan arkadasima bile gitmeye cekiniyorum kendi davet etsede.
Anlayabiliyorum yoruluyor uykusuz bisi hazirlar kulfet olurum.
Ki gercekden bakmayin yapiyorum diyorum ama resmen kaplumbaga gibiyim.
Öyle hizli adim falan nerde.
Bukadar anlayissizlar niye beni buluyo anlamiyorum.
Kadin illa gelecek bir de gelirse tamam devami gelir.
Biliyor eliminde durmadigini bos cay vermem.
Acmadim geride donmedim anlasin
Zaten artik oyle kimse birini cagirmiyor hazirlamamak icin.Bebek olunca daha kotu millet yerinden kimildamiyo yemek as is herşey sana bakiyo ya kocaman çocuğu olupta kalkıp kocasının bile çayını dolduruyor amcamın gelini bide geliyorlar biz aciz yemek yemedik ula ben kendime göre yapıyorum ye gel ufak çocuğum var belki yedik kalktık çok dusuncasizler bı kackere aradı ev de yokum dedim işimiz var disardayiz dedim gelmiyo kurtuldum böyle yapan hiç gelmesin daha iyi
Alışmış evde as hazırlama minik bebeği olan yapsın valla kusura bakmasınlar gelmesin öylesi cnm acmayiveriyorum artık
Abimin karısı da aynı anneme geliyo yemek ula evinde hazırla ye gel yaşlı kadın yok oturur öylece
Canim sagol ama artik enerjim yok.E sana gelinmesinde kime gelinsin. Zekice espriler sende. Tertemiz ev sen de. Pasta börek de var. MAAŞALLAH dört dörtlüksün
Keşke yakın olsaydık size 1 büyük kase verirdim. Biz de adettir komşu hamileyse korunur kollanir . Var ya size her gün bir şey getirirdim.Ay esim meyve almadi iyimi
telf. trafigindeyim ugrayamam dedi.
Bana kaldi yarin cikicam annemi ararim olmadi tasiyamiyorum.
Gerci kendim secince daha icime siniyor esim bir kivi aliyo 2 hafta yiyemiyoruz taş mubarek.
Yakin market var oraya cikarim.
Cikmisken kahvaltiligimida alirim
Saolasın cnmGeçmiş olsun kuzu okulda çabuk bulaşıyor hasta oluyor çocuklar insallah çabuk atlatır
Ohh misssselam kızlar
hafta sonu eşimle kaçamak yaptık
çok yorulmuştuk açıkcası
iyi geldi
cumartesi izin kullandı bir gün
sabah çıktık önce devrek te kahvaltı yaptık
sevdiğimiz bir kahvaltıcı var oradan amasraya geçtik
otelimize yerleştik biraz gezdik akşam yemeğine gittik sahildeki balıkçılara
dönüşte çok güzel bir yer de keşfettik
kısa ama dinlendirici bir tatil oldu
yakıt +yemek+otel toplam 1.000-TL harcadık
dönüşte köylü teyzelerden taze yumurta , kıvırcık,ıhlamur,kekik,pırasa,nar aldık
500-TL ben 500-Tl de eşim ortaklaşa harcadık
haberler böyle benden
İste söylemesek keske ama duramıyoruz.Hee bu arada eşim dün altınları bozalım dedi. Zaten iki parça aldın var. Sıkıştım biraz dedi. Kenarda bir şey olsa hemen onu harcamaya niyetleniyorBir çeyrek altını gizlemem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bozdurdum ben hesaba yatırdım desem.nerde bozdurdun diyecek. Ya da ona vereceğim. Ben karttan altın alacağım 1 tane kenara atmam lazım.sıkışık zamanlarda iyi oluyor.
sagolun ya dusunmen yeterKeşke yakın olsaydık size 1 büyük kase verirdim. Biz de adettir komşu hamileyse korunur kollanir . Var ya size her gün bir şey getirirdim.
Keşke koyabilsem çalışmıyorum artık zor olıyor bakalım bir yolunu bulacağımHabersiz den koy sende öyle biriyse bende koycam ama koyamiyorum bir türlü üç sy sonra ins yaz gelsin su faturalar filan düşsün artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?