- 21 Ağustos 2015
- 32.239
- 97.880
- 798
- 38
Hadi bereketli olsnAttım kuzu yeni güne girdik 150 tl vercem martta
Bereketli olsun iyi olmuş benimde birikim yapmam lazım sınır koydum harcamiycam artikHadi bereketli olsn
Bulsam bende gircem bi güne
Gerci benim koca hooop gün paranı harcıcak yer buldım der
Girmemem daha hayırlı
Bereketli olsun kuzumMaası cektim
95 tl koci fatura
A101 35 tl;nesface kavanoz,5 yufka,damla sakızlı türk kahvesi,yer fıstıgı,bitter cikolata,rulo börek.
288 tl gram altın.
Valla bizim eskiden sadece yengemin topladığı gün vardı onu bilmezdi ama buna kayinvalide etkiler fln girdik 8 kişi 150 ben dahil 1200 yapio bende alamiycam anneme bilezik borcu vardı onu yapcas çıksın 4 sene oldu aldik benim bu sıkışıkta çeyrekliyi bozmadimya kar sayıyorum vallaHadi bereketli olsn
Bulsam bende gircem bi güne
Gerci benim koca hooop gün paranı harcıcak yer buldım der
Girmemem daha hayırlı
Olsn en azından onu kapatmıs olursunuz cnm.Valla bizim eskiden sadece yengemin topladığı gün vardı onu bilmezdi ama buna kayinvalide etkiler fln girdik 8 kişi 150 ben dahil 1200 yapio bende alamiycam anneme bilezik borcu vardı onu yapcas çıksın 4 sene oldu aldik benim bu sıkışıkta çeyrekliyi bozmadimya kar sayıyorum vallabenimki soruyo ne kadar kaldı sende simdi diye bana verdi kendi hasligi alip
Öyle valla kar sayıyorum avm gittim evdeydi bugun evden çalışsam ddi gittim yarim saat dolandim floda outlet gbi yapmışlar alt katı tek kalanlar vardı numaralarını kinetik buldum bitane spor grili içi pembeli hos bisey 60 ti nakitte 120 lerden düşmüşOlsn en azından onu kapatmıs olursunuz cnm.
Evt ya aldıgumızı değil,bozmadıgımızı kar sayar olduk
Buna sükür napalım.
Ben fisher price aldım 3 sene önce 145 lira İnankı hiç fonksiyonlari yok bir işe yaramadı yani hani hayvan sesleri falan olsa tamam oda yok pişman oldum ama almış bulundum iyi yapmışsınız bazen iyi diye aldiklarimiz bir işe yaramiyorAktivite masası aldım kıza e bebekten 59 tl.
Fisher price 250 tl flan vala vermicem okadr.
Müzikli bi oyuncak daha alırım onun yerine .
Zaten bu 1 yas icin ama ben yavastan oynarım,ilgisini ceker eminim
Güle güle giy cnmÖyle valla kar sayıyorum avm gittim evdeydi bugun evden çalışsam ddi gittim yarim saat dolandim floda outlet gbi yapmışlar alt katı tek kalanlar vardı numaralarını kinetik buldum bitane spor grili içi pembeli hos bisey 60 ti nakitte 120 lerden düşmüşhemen kaptım tekti bu model ayak 39 anam küçük numaralara ne guzel modeller var
Fisher price eglenceli hikayeler aldım 110 tl verdimBen fisher price aldım 3 sene önce 145 lira İnankı hiç fonksiyonlari yok bir işe yaramadı yani hani hayvan sesleri falan olsa tamam oda yok pişman oldum ama almış bulundum iyi yapmışsınız bazen iyi diye aldiklarimiz bir işe yaramiyor
İşte bazen sırf lisanslı diye alıyoruz hani tabi sağlık açısından da düşünülmeli ama bazıları gerçekten kazık ve bir işe yaramiyorFisher price eglenceli hikayeler aldım 110 tl verdim
Valla cekmedi dikkatini ya
Müzikleri ilk aldıgımda sevdi sonra tekrar tekrr olunca cekmedi ilgisini.
Mama sandalyesinde ittire ittire atıyor
Benim takintim yok öyle marka lisans is gorsun yeter.İşte bazen sırf lisanslı diye alıyoruz hani tabi sağlık açısından da düşünülmeli ama bazıları gerçekten kazık ve bir işe yaramiyor
Bende daha dogurmadan kendime sey diyorum.Altın alanlar bereketli olsun. Bugün kahvaltıdan sonra hepsini yolcu ettim, kahvaltı masasını toplayıp önce dualarımı okudum işler bitsin öyle okuyayım dediğimde unuturum diye panikliyorum. Sonra dantellerimi ütüledim dantel harici de ütü vardı hepsini yaptım. Sonra toz aldım örtülerimi yerleştirdim. Üç odanın camını sildim. Ardına da yağmur yağdı. Olsun yine havalar düzelince yine silerim. Evi topladım, çamaşırları topladım. Zeytinyağlı pırasalı havuç ve makarna yaptım. Mutfağı topladım şimdi oturdum sizi okuyorum. Bebekleri küçük olanlar lütfen tadını çıkarın o yaşları bir daha geri gelmiyor. Ben çok özlüyorum kızlarımın o günlerini keşke daha çok tadını çıkarma fırsatım olsaymış. Şimdi okul-kurs-özel ders üçgeninde çocukların en güzel zamanları geçiyor. ÇOk yoruluyorlar. Bende çok az görüyorum artık bütün gün yoklar akşam sadece yemekte bir aradayız.
Kesinlikle aynı fikirdeyim alanlara saygım var ama bana da gereksiz geliyor ben ilk çocuğumda oyun halısı ne bilmezdim ama bilseydim alırdım ama elektrikliler falan bana da gereksiz geliyor bı puset aldım arabamı 400 liraya almıştım 3 sene önce onu bile aldığına pişman oldum keşke direk baston alsaydın az yer kaplıyor ve hafif bizim milletimizde ozentilik çok ne yazikki böyle böyle çocuklarımız doyumsuz oluyor aslında evde kendi başımıza aktiviteler yapmak daha mantıklı hem çocukla birebir ilgilendiriyor hem de daha az masrafı varBenim takintim yok öyle marka lisans is gorsun yeter.
Onun ilgisini ceksin oynasin rahat etsin
Oyun halisi, mama sandalyesi, oyun masasi bunlari hep indirimden alicam erken falan alirim indirim yakaladikca.
Ama o pilli elektrikli bilmem ne anakucagimk ne 1000tl falan asla para vermem.
Bana para tuzagi geliyor.
Bebek arabasinada 1.500-2000tl vermem.
Yanu herkesin kendi gorusu butcesi tabiki cok sukur alamicak gucum yok ama vermem.
Almicamda.
gereksiz goruyorum tamamen satis furyasi.
Herkes afedersin âşık atiyo o almis bende alim onda var bende olmasin mi.
Kiyas mukayese zaten sevmem.
Kensi bildigim usul kafama gore bakicam.
Oglumda yere bi yatak atardim annem yapmisti bebe yorgani gibi orda oturur oynardi.
Ne puset almistim, ne ana kucagi, ne salincak, ne oyun etkinlik masasi, ne mama sandalyesi oyuncagi cok vardi esim cok aliyodu.
Ama tabi kizda masa sandalyesi oyun halisi istiyorum alicam yine de uygunundan alicam.
Çocukları doyumsuz yetiştiriyor o maaşla biz ev gecindiriyoruz asla öyle seyler yapamam ev kredisi şunu bunu derken daha kıyafet filan alamıyorum anca ev giderlerine yetiyor .Benim eltimin büyük gelini var kızı Şubat-2016 oğlu Nisan-2019 doğumlu eşide 3.500 tl aylıkla işçi olarak çalışıyor. İnanın asla abartmıyorum nasıl yetişiyorlar ya da yetişterebiliyorlar çözemedim. Günün hangi saatinde ingtagram ve face girsem resim atıyor. Geçtiğimiz Pazar günü kızının doğum gününü kutladılar. Organizasyon şirketi ile çalışmış o şaşayı nasıl anlatayım size kızına çizgi film karakterli uçuş uçuş çok güzel bir elbise oğluna papyonlu yelekli pantolonlu bir takım gelin hanım bizim rahat 100-110 kilo geliyor evlendiğinde de öyleydi nasıl güzel bir elbise almış düğünde-nişanda da giyilebilecek bir elbise fotolar ard arda sosyal medyada an be an yayınlandı. Gecenin sonunda da emeği geçen organizasyon şirketine, kızına aldığı elbise sitenin adını ve pastayı tasarlayan butik pastanenin adını yazarak kapanış yaptı. Benim kızlarım kendi sosyal medya hesaplarından sildiler her anı paylaştığı için. Ben de o gece gayri ihtiyari okudum ve ekledim büyük emek geçmiş diye büyük kızım da dedi ki kendini Şeyma Subaşı zannediyor herhalde dedi. Hanımlar gerçekten biz kendimizle ne kadar gurur duysak azdır. İndirim takip ediyoruz, ihtiyacımız olmayan hiç birşeyi almıyoruz. Eşim garibim yorum yapamıyor. Bu çocukları böyle alıştırıyor diyor sonra büyüyünce bunları yapamayınca evde sorun çıkacak diyor. Eşime de dedim Allah ıslah etsin, sonuçta bizden para istemiyorlar. Ama inanın içim kabul etmiyor. Bizler belirli bir kazanç ile idare ediyoruz. Çok şükür bin şükür halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?