Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kac senedir yokmus ortada esinin de yeni mi aklına gelmis anası
Ayh bunların ana sevdası öldürcek benl

At çöpe ciddiyim
Yada al kendin yıkan bunla de kocsna.
Benimki ayda 1 geliyo bin tane akıl veriyo
Sen vardın ) aydır dicem az kaldı
Dün kız korktu ondan aglıyo cok
Bak bak tvde ne varmıs dedi
Bi bakıs attım
Koci hemen tv ye baktırmıyorz dr yasak dedi bakmasın dedi
Aa napcanız bütün gün diyo
Baktıgı cocuga aksma kadr tv izletiyo tabi

Benimki de aksm kvdem görümcemler görmüs otobüs beklerken bırakmıslar .
Anlata anlata bitiremedi bütün gece
Eve yaklastılar da döndüler flan
Evlerinin arası 1 sokak zaten
Koci götürdü evlerine gece tabi
Gelince diyoki annemde ne abartıyo
Sanki sehirdısından getirdi diyo
Aa annene laf söyledin soktayım dedim
Aslında hepsi farkında kimin ne oldugununnn

babyloading87 bu da kullanışlı ama e bebekte bunun 15 tl olanı var, arkası iple bağlanıyor ve daha uzun sizleri falan da kapattığı için çok iyi oluyor. Oioi nin önlük güzel ama bence 1.5 yaşından sonra falan daha düzgün yeme dönemlerinde kullanılır. Bende kronikuykucı gibi eline kaşık veriyorum her yer batıyor çünkü oioi nin tabağı da yemeği yoğurdu bir arada koymak için güzel ve sağlıklı ama vakum kısmı çok işe yaramıyor. İlk günden itibaren benim kız onu masadan söküp. Hatta az önce bir an sofrada kalmıştım kaldırıp başından aşağı boşaltmış gülüyordu yılda bir çok güzel indirim yapıyorlar ama sanki temmuz gibiydi

Yine dayanamadim dedim esime.
Onlar ne be sert kizimin tenine degdirirmiyim ben onlari sen yikanirsin dedim.
Kadin dusunmus örmus iste ben kullanirim dedi.
Alsin kullansin tepe tepe
Akli burdadir burayi karistiramadi ya comak sokamadi.

Benim rahat olmam acayip rahatsiz ediyor gorumceleride kaynanamida.
Bir de eltimde 2 oglan var
gorumcemde 2 oglan onlar cok kiz istiyorlarmis hep.
Benim durumlara bakmayan gorumce durumlarimi hic kacirmiyor(ben bakmiyorum diye bakmiyodu kesin ben bakmiyorum ya da gorunmez yapip bakiyorum)
Eltimle falanda gorusmuyorum neredeyse 1 aydir haber alamiyolar merakdan olurler umarim.

Kızı uyuttum
Annem yarın yıkamaya gelir
Magnolia yaptm kahveyle cıkarırım
Dizim var yasak elma ins uyanmazda izlerim
Ay ne cektin be su karthorozdan yıldızzz
Öff uyuz oluyorum adam karizma gibi girdi geçen haftaki sahnesi tam hanzoydu şu kızda kocasından kurtuldu yıldıza bela oldu bu sezonun fragman vardı halit fakirdi demekki yıldız o diğer adamla olacak ben çoktan izlemiyom sözde bide bu hafta saç baş giriyor yıldız uyuz kiza icimin yağları eridi resmen

Yorumlarda vardı evet yapısmıyor diye

He valla ne ara kocadan kurtuldunda 2 sevgili eskittin kadın

Senin eşinin tarafıda aynı benim eşimin tarafı cnm ya. Ben de aylardır neler çekiyorum onlardan bilsen..
Bizde 2 sene konuşmadık görüşmedik..
Eşim vicdan yaptı barıştı..
Ahh barışmaz olaydı.. Başıma dert açtı resmen.. Benimde bu merhametim olmaz olsa.. Ahh benim yumuşak yüzüm..
Anlatsam buralara sığmaz.. Neyse.. Rabbim insanlara vicdan versin.. İnsan kullanan insanlardan nefret ediyorum.. Birde karşılığı nankörlük!! Rabbime havale ediyorum.. Ahirette hesaplaşırız inşallah!!

Canim ekurim bir mesafe koydum mu yumusamicaksin tepene cikiyolar.
Ben ona azicik guler guz gostersem aninda evimde biter
Ramazan iftarda eltimde denk geldik te onceki sene bile bile bi de bizi cagiriyo eltim ayri kizgindim onada konusmadim hic opmedim de.
Eltimin kizinin dugununde denk geldik bi de hic gormemezloge geldim baska masalardaydik zaten.
Ben konismicam, o merhamet duygum ona ve kizlarina hic yok.

Allah kolaylik versin sanada.
Valla 2 lokma huzurumuz var bozuyorlar

Maşallah canım Allah muhabbetinizi arttırsın.

Ayy en sinir olduğum şey. Daha çok küçük doğru da değil zaten. Hayatları tv olmuş ya bütün gün yapılacak çok daha faydalı şeyler var .

Aman işte söyler söyler sonra da pışpışlarlar. Benim eşim öyle. onun için çok da söylediği lafları kaile almıyorum.
şimdi de yine başladı yeğenlerinin doğum günü var. Gidemezmiş falan filan. Paşa paşa gidecek. Babası orada olacak o gün bize gelmeyi düşünüyor. Adamı öylemi bırakacaksın saçmalama dedim. Babasını severim.

Aynenn
Göz boyamaya laf söylüyo iste

Günaydın kızlar
Bugün erken uyandım kısa kollu ile yatmıştım üşümüşüm sabaha doğru. Sonra da eşim kalktı uykum dağıldı. Dün 70 tl zuloya attım. Bir gr altın için para biriktirmeye niyetim var.
Bugün de eşim erken gelecek eşimin babası bize birşeyler getirecek silivri otogarından o koliyi almaya gideceğiz. Her geldiğinde getiriyor sağolsun. Oradan da Otogara geçip eşimin kardeşine gidecek. Hafta sonu da bize gelecek.

Gunaydınlarr
Erkenciyiz
Annem gelecek kızı yıkamaya,erkenden kalktım evi toplamaya
Asıl kaynanam anam benim
Kapıdan giriyo,dagınık senin bu ananla,teyzen diyo Alyaya
Bide o gelmeden önceki halini görse cıldırır
Alya nın oyuncaklar heryerde
Daha simdiden oyunck heryer
Yürüse falan yandık
Cit alcam dedim oyun alanı yapcam bi orayı dagıtsın bari.
Su söylicem bugun
Baska harcamam olmaz inss
Kociye kadife pant.alcam bu hafta sevgililer günü icin

Citin dışına dağıtmazmı sence bizim evin her odasında hiç yoksa 1 oyuncağı oluyor. Odasına koysam da yok kendi taşıyor artık.

Bende gömlek alim bari ihtiyaci var.
Üsenmezsem cikmaya
Beni gınayan benim göynemiii giysin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…