Küçük Düşün Büyük Olsun!

onu ben de çok diyordum ilk evlendiğimiz yıllarda. Evlenmeseydin zırt bırt teyzeme gidelim diyeceksen diyordum.Tabi teyze de o zamanlar gelmiyorsunuz grlin gelin diye dürtüklüyordu. Ama şimdi başkalarını eleştiriyor. Sürekli anasındaysa niye evlendi diye.
tabi bazı şeyleri o da gördü. Eşim habersiz geldiklerinde kızmıştı birdaha çat kapı gelmeyin haber verin diye. Birara küstü konuşmadı 2 ay falan eşim. Öyle dönemler geçirdi. Tabi artık eskisi gibi hiç değil. Ne karışır ne akıl verme derdine düşer

Bendede.ihlasın sulu makinesi hantal ddigin. gibi ama temiz yapıyor. ben haftada. bir onunla çekiyorum dik süpürgem. Var gunlüge onu açiyirum

Inşallah olmaz cnm öyle şeyler sıkma canını eşinde düzenini bozmaz bence ama gelmeye kalkarsa ufak fırtına çıkar anlasin gelemiycegini

İşler bitti çok şükür bütün evin ıslak zeminleri ovuldu yıkandı tertemiz olarak ev halkının hizmetine açıldı. Açılışı da ben yaptım temizlik sonrası duş alarak. Yemek dünden var yapmıyacagım, yarın akşama bekar bir arkadaşım var onu yemege davet ettim. Menüyü de kızlar ne istiyorsa onu yapıyorum. Kıymalı pide yaptıracagız, mercimek çorbası, Patates, köfte ve biber kızartırım ortaya. Kızım haydari istiyor. Pancar turşusu ve acı biber turşusu da var Ayran yaparım tatlı olarakta kadayıflı muhallebi yapıcam yeter.

aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez bence

aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez bence
O talep edememistir gelicem diye cunku ailemle ayni binadaydim ya benim annem babamda tartismisti onunla tee ozamanlar.
Yani yemezdi oraya gelmek.
Burda ailem yok ya yanimda yani surkli yanimda degiller evler uzak firsat bilip comak sokmaya gelebilir.
O gelirse bende anne babami cagircam babam onun hakkindan gelir ancak.

gelmez ya insallah aklina getirme hic

Düdüklüm yok benimya
Korkuyorm alamıyorm
Ay tas mübarek öyle bi fasulye asla pismiyor
Alsın ugrassın
tefal clipso al
çok rahat 12 yıldır kullanıyorum
birde sebze buhar aparatı var
15 dk patates haşla
derindorucudan taze fasulye çıkarıp orada haşlayıp kavuruyorum
güvenli

Yemin ediyorum icim temiz

Rabbim beni uyariyor.
icime doguyor.
Icim sıkiliyordu durup duruken kaynanam mevzu aklima dustu kadin ilif yapip yollamis saka gibi.
Resmen yol yapiyor.
Ulan ben senin yaptigin ilifemi kaldim.
Gelicem yolu yapiyor kesin.
Allahim sen kecilerime mukayet ol zira ben mukayet olamayabilirim

Lif mi?Kiminle yollamışki?Ayy cidden yol yapıyor galiba sakin ol canım geri gönder getiren kişiyle.

Resmen gelirim cocuga bakarim yikarim falan yolu bu.
Ayy oglumda hamileligimin lohusaligimin icine etti yine durmuyor.
Fırsat kolluyo kadinin cigerini biliyorum
Bi de yolladigi lifi gorseniz pardin lifleri.
Sert, minik minik 4 parca ulan bunun neresi bebek yikicak.
Bebek sungeri , bebek lifi var
Yuzsuzlugun bu kadari

Yüzsüzler ya
Kardesimin arkadası bosandı bugun
Abla karardan sonra acmıs kaynanasına senin ana gibi Allah belanı versin demis kapamıs
Dedim haketmistir
Yani hos değil tmm ama son golü atmıs.

Evrt ya bunlardan alcm bide
Bana yaramıyor normal önlük
Disleri de kasınıyor diye elimden kasıgı alıp sokuyor agzına
Kasık kavgası yaparken heryer püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…