- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.686
- 798
Ben diyorm git yasa ananla okadr seviyosn
3 günde tifo bakteri kapıp gelme almam eve diyorum
Bütün hafta kızında cocjk bakıyo
Cmrts mevlüde gitmis
Dün yine kızında toplanmıslar
Aksmına bana geldi
La ne ara evi sildin süpürdün
Camasır yıkadın
Piss resmn
Gıcık olmamak mümkünmü evde değilim diyorsun ısrarla gelme telaşında bir de yemeğe yuhh yani. İnsan bir de der oğlum çocuğun var karın çalışmıyor almayayım. Almış koymuş çantasına yaBende gıcık oluyorm ya
Bilmiyorumki kuzu öyle demişti ablakarbonat gazini alsin diye atiliyor diye bikiyorum
Bendede.ihlasın sulu makinesi hantal ddigin. gibi ama temiz yapıyor. ben haftada. bir onunla çekiyorum dik süpürgem. Var gunlüge onu açiyirumBana soldan geldiler yine.
Bu ihlasin robotuyla bayadir supurmuyordum ağır cunku.
Ama gercekden temizliyor icime siniyor boylede.
Halidaki kili saci öyle topluyorki goruyosun o yumagi.
Salona geldim mola.
Galiba koltuklarin kiliflarinida yikicam batiyorlar bana fena.
Örtu sermedim burda koltuklara degisicem ne de olsa tasininca diye.
Kullaniyorum tepe tepe ama silinecek mecbur yazin.
Inşallah olmaz cnm öyle şeyler sıkma canını eşinde düzenini bozmaz bence ama gelmeye kalkarsa ufak fırtına çıkar anlasin gelemiyceginiEsim dun diyor ki cocugun okulu bitene kadar burda dursaydik diyor(okul 7-8 dk daha yakin burdan diger eve gore)
Kaynanamin evime gelmiceni bilse benim ailem kiramida verirler bisi demezler
Ama guvenmiyorlar onlarda
Annem diyor ki gelirse o kadin biz hic bisi yapamayiz 2 cocukla bi de o kadini cekersin.
Sirayla bakicaz derler senin basina atarlar diyor.
Yine ilac kullanmaya baslarsin ataklarin gelir ama yanimizda olursan elimiz uzerinde oluyor diyor.
Hakli.
O kadin yuzunden kendime duzen bile kuramiyorum.
Istedigim yerde oturamiyorum.
Esime guvenmiyorum.
cok seviyorum gercekden temizlik hissi veriyor temizliyorda ama suan hele asiri agir geliyor banaBendede.ihlasın sulu makinesi hantal ddigin. gibi ama temiz yapıyor. ben haftada. bir onunla çekiyorum dik süpürgem. Var gunlüge onu açiyirum
Göz yumarsam ona kapı olur.Inşallah olmaz cnm öyle şeyler sıkma canını eşinde düzenini bozmaz bence ama gelmeye kalkarsa ufak fırtına çıkar anlasin gelemiycegini
aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez benceKızı bahane edip canim.
Gelme gibi bi durum yok yani hic mevzusu gecmedi ama yuzsuz kadin kizina kizimiz oluyo diyomus telefonda guya mujde veriyormus.
Gorucem torunumu (toruncu olur hemen) diye gelmek isterse esim gelme demez getirir onu dusunuyorum naparim diye..
O talep edememistir gelicem diye cunku ailemle ayni binadaydim ya benim annem babamda tartismisti onunla tee ozamanlar.aa yani bu gune kadar o gelicem demedigi icin mi gelmedi canım esinle acikca konusmusundur getiremez bence
İşler bitti çok şükür bütün evin ıslak zeminleri ovuldu yıkandı tertemiz olarak ev halkının hizmetine açıldı. Açılışı da ben yaptım temizlik sonrası duş alarak. Yemek dünden var yapmıyacagım, yarın akşama bekar bir arkadaşım var onu yemege davet ettim. Menüyü de kızlar ne istiyorsa onu yapıyorum. Kıymalı pide yaptıracagız, mercimek çorbası, Patates, köfte ve biber kızartırım ortaya.
gelmez ya insallah aklina getirme hicO talep edememistir gelicem diye cunku ailemle ayni binadaydim ya benim annem babamda tartismisti onunla tee ozamanlar.
Yani yemezdi oraya gelmek.
Burda ailem yok ya yanimda yani surkli yanimda degiller evler uzak firsat bilip comak sokmaya gelebilir.
O gelirse bende anne babami cagircam babam onun hakkindan gelir ancak.
tefal clipso alDüdüklüm yok benimya
Korkuyorm alamıyorm
Ay tas mübarek öyle bi fasulye asla pismiyor
Alsın ugrassın
Benimki libella olan 10 yil oldu kullanıyorum hortumu koyu olmuştu gittim servisi satiyo bir 100 tl baydimcok seviyorum gercekden temizlik hissi veriyor temizliyorda ama suan hele asiri agir geliyor bana
Lif mi?Kiminle yollamışki?Ayy cidden yol yapıyor galiba sakin ol canım geri gönder getiren kişiyle.Yemin ediyorum icim temiz
Rabbim beni uyariyor.
icime doguyor.
Icim sıkiliyordu durup duruken kaynanam mevzu aklima dustu kadin ilif yapip yollamis saka gibi.
Resmen yol yapiyor.
Ulan ben senin yaptigin ilifemi kaldim.
Gelicem yolu yapiyor kesin.
Allahim sen kecilerime mukayet ol zira ben mukayet olamayabilirim
Esimle kimle olcakLif mi?Kiminle yollamışki?Ayy cidden yol yapıyor galiba sakin ol canım geri gönder getiren kişiyle.
Yüzsüzler yaBende bu yaz icin kendimi baya doldurdum.
Kız dogunca hele kaynanam gelicem falan desin lohusa kafasi Allah ne verdiyse olay cikarticam.
Hatta anneme bile dedim.
Bu yaz dananin kuyruguni koparirim bana dotum dotum yanasirsa.
Bana kiralik ev bak sen dedim.
Hele bir gelsin agzima ne gelirse, o bana ettigi beddualardan gircem nerden cikarim Allah bilir.
Esimde anam anam derse nakliyeci abi tanidik bankadaki parayi cekerim evi 2 gunde toplar defolur giderim.
Kafamda plan yaptim.
Esimde ne halt yiyorsa yesin gitsin koye annesiyle
Gercekden cok doluyum bu konuda.
Almanyadaki gorumceme kizimiz oluyo diyomus haspam.
Sen kimsin ki senin kizin oluyo
Bu yaz bizim ev texas
Evrt ya bunlardan alcm bidehemen annemin evıne hem bizim eve aldım ben ondan fakat daha hıc kullanmadım ıkeadan uzun kollu gıyılıp arkadan cırtcırtlanan önlük var ondan aldım ayy o kadar rahatki ondan da alabılırsın ben kasık falan verıyorum eline alıssın dıye kollarına falan degıyor ıllaki bunda cok rahat çantama koyup dısarı götürmeye bıle basladım 45 tl ye almıstık dur ekliyeyim fotoEki Görüntüle 2587959 l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?