buzluga yapicam zulaBebek olunca zor olcak ama idare etsinler seni maşallah döktürmüş sun yine
Bende pek severim hashasliyi
Hayırlisi olsun canim.Selam kızlar görüştüğüm çocuğun İstanbul’a tayini çıktı.Ben de hiç şans yok ya herkes elimden uçup gidiyor.Sürekli Esma okuyorum hayırlısını diliyorum.Ben okudukça millet gidiyor anlamadım moralim bozuk.Tayini engelletmeye çalışıyor ama inşallah engelletebilir. Mucize olsun inşallah
Teşekkür ederim canım6 tanesi ayri ust uste
diger 6 tanesi ayri ust uste olacak.
Yani 2 buyuk yuvarlak elde edicez 2side 6lı.
12 tane ust uste olunca cok kalin oluyor o sebeple ayni islemi 2 seferde uyguluyorum.
Cunku kabariyor mayalaninca piserken.
Yumusacik oluyor acma gibi
Ohhh miss eline saglıklKizartmayi yaptim
babyloading87 sen yazinca aklima geldi tabletle silmek yagcozle silcektim vazcaydim.
Hemen su kaynattim erittim tableti ocak davlumbaz dolaplarin dis yuzunu hep sildim.
Yag oldu okadar.
Tatlimida yaptim attim dolaba.
Dus aldim.
Ama belim koptu
Attim kendimi kanepeye az sonra esim ara bisi lazim mi diye.
Yemek fasli.
Sabah kabagida pisirdim.
Corekleree buzluga gitti 2-3 parca ayirdim aksam icin cayla yesinler.
Yaa keskeKocan çok şanslı valla keşke bı arafa olsak kız sizle sanki yıllardır tanıyorum gibi sizi
Kapalı kumbara bizde yaptık yoksa içinden açıp turtikliyodum
Hayırlisi olsun canim.
ümidini yitirme.
Ben diger bebegime hamileyken Als hastasi arkadasimi gormeye gitmistim konusamiyor gozleriyle yaziyordu sesli duyuyorduk.
Bana dediki senin kizin olacak.
Erkek oldugunu ogrendik.
Sonra zaten bebegimi kaybettim.
Simdi hamileyim ve bir kizim oluyor.
Bazi tevafuklar, olaylar, insanlar cok tuhaf.
Rabbim bir kapiyo kapatip otekini aciyor.
En kotusu dedigin zamanlar bil ki guzel gunlerin gelecegi zamanlardir.
Sonrasi guzel olacak eminim.
Sabret esmalara devam.
afiyetleTeşekkür ederim canım
sagol kuzuOhhh miss eline saglıkl
yaaaYaa keske
Benim arkadaslar yüzüme yüzüme salaksın kızım sen diyor valla
Hepsi nisanlıylen evi barkı aldırdı
Bi sekilde kvdeyle düğünden sonra kapısıp uzaklastrdı
Akıllılar vala
BEn elimdeki avucumdakini veriyor yine öyle aman aman ilgi görmüyorm
Kendi yagımla kavruluyorm maddi manevi.
Maddiyatı hallediyosn da ,kendi kendime cicek alıyorm falan
Durum vahim
Öyle oluyo canim emerken cıvık yapiyo diskiyi ek gıdada koyulaşti muz verince iplik gibi biseyler olmuştu normalmis okuyunca anladimMutfagın tülünü yıkadım
Su yaptım bulasık tablet attım ıcıne mutfak dolaplarını sildim
Annem geldi kızı yıkadık
Uyuttım
Migrosa cıktım 32tl;sleppy ıslak mendil,tuzlu fıstık,cikolata,haslanmıs nohut,türk kahvesi(bunu adet edindm evde kac paket kahve oldu bilmiyorm)ped aldım cıktım.
Koci ye kahvaltı hazırladım ,türk kahvesi ictik ise yolladım.
Kardesime ana kucagını ,puseti yollucaktm kutuladık.
Anneme bırakcaz yer acılır bayagı
Aksm nohutlu pilav +brokoli salatası yapcam
Kıza 2 kere muz verdik yavrım keci gibi cıkıyo
Vermicem daha da.
muz verırken ben armutla bırlıkte karıstırıp verıyorum canım aklında bulunsun dengeliyor bırbırınıMutfagın tülünü yıkadım
Su yaptım bulasık tablet attım ıcıne mutfak dolaplarını sildim
Annem geldi kızı yıkadık
Uyuttım
Migrosa cıktım 32tl;sleppy ıslak mendil,tuzlu fıstık,cikolata,haslanmıs nohut,türk kahvesi(bunu adet edindm evde kac paket kahve oldu bilmiyorm)ped aldım cıktım.
Koci ye kahvaltı hazırladım ,türk kahvesi ictik ise yolladım.
Kardesime ana kucagını ,puseti yollucaktm kutuladık.
Anneme bırakcaz yer acılır bayagı
Aksm nohutlu pilav +brokoli salatası yapcam
Kıza 2 kere muz verdik yavrım keci gibi cıkıyo
Vermicem daha da.
lellicim e bebekte pamuklar ve ıslak mendılleri 15inde ındırıme gırıyor. ben evde baby me pamuk mendilini kullanıyorum cok bereketli canım dısarda da unibaby ıslak mendil kullanıyorum yenıdogan olanı.3aylıkken pamuga gectım evde basta ugrasamam dıyodumuni baby mi iyi sleppy mi iyi bende almak istiyorum.
Kafadan pamuk kullanicam 2 ay kadar ama sonra islak mendil.
Sleppy 3lusu 9.90dı hakmardamiydineydi
bizde de aynı problem vardı daha kucukken hep supurge sesi acıyoduk sabaha kadar.kapanırsa anında uyanıyordu cok sukur unutturduk onu ama mızmızlanınca yıne acıyorum ben.radyasyon olmasın dıye ucus modunda acıyoduk bız aklında bulunsun cnmCay demledim kuruyemisle yiyip,kadın izliyor
Bunalıma giriyorum
Bi tur agladım zaten kac sezon,yine niye izliyosam.
Kızı 2 tur uyuttum bu gece
Tam uyutacaktm koci görüntülü aradı
Hadi onla konustuk
Beyaz gürültüyle uyuyor youtube da
Tam dalıyırdu görümcwm görüntülü aradı
Anam dedim bi uyutmadınız cocugu
Ses durunca tabi actı gözü
Zor bela uyuttum ins artk kimse aramaz gece gece ya
Bi arkadasım da ortasıını cıkar siyah yeirni dedi.muz verırken ben armutla bırlıkte karıstırıp verıyorum canım aklında bulunsun dengeliyor bırbırını
Bende aynısını yapıyorm ilk dogdugyndan beribizde de aynı problem vardı daha kucukken hep supurge sesi acıyoduk sabaha kadar.kapanırsa anında uyanıyordu cok sukur unutturduk onu ama mızmızlanınca yıne acıyorum ben.radyasyon olmasın dıye ucus modunda acıyoduk bız aklında bulunsun cnm
spotify diye bi sarkı uygulaması var duymussunur onda bu beyaz gürültülerin indirilebilen sekli bulunuyor. ınternetsız de calısıyor yani. telefonunu kapatıp dınletebılırsın kesıntısız,biri aradı derdin olmaz
Ben de başlayayım bozuklukları biriktirmeye. Yazdığınla niyetlendim :)Kumbaraya 22 tl attım 5likler seklinde.
120 tl falan birikti.
Markette nakit verdiysem hemen gelip 1liklrri atıyorum kumbaraya.
Yanımda bozukluk hic tasımıyorm artk.
Tasırsam önce onlar harcanıyo birikmiyo.
2 ay daha atayım gram alırım
Bende ondan alıyordum 3 lusunu şok a geliyordu 7 tl 'ydi p zmnlar 2 sene oldu heralde kutuda geliyordu 2 3 kutu alıyordum bana gidiyordu bi zamanMigrosta suan 8.45 sleepy .
Uni baby yeni seride değisime gitmis .Yeni seri artk dogal dedi mühendisinoglu.
Sleppy 2 cesit var .Pepe ambemli olanı alma.
Senstive olan katksıız sleppynin beyaz paket.
Bende öyle yapıyorum kuzu su şişesi var ona haftalık 10 fln atıyorum 3 4 aya bi 0.5 lik para oluyo hatta fazlası oluyo 1.5 gram biriktirdim böyle yazdan beriKumbaraya 22 tl attım 5likler seklinde.
120 tl falan birikti.
Markette nakit verdiysem hemen gelip 1liklrri atıyorum kumbaraya.
Yanımda bozukluk hic tasımıyorm artk.
Tasırsam önce onlar harcanıyo birikmiyo.
2 ay daha atayım gram alırım
Ay benim kuyumcu gıcık ya 0.5 lik getirmiyoBende öyle yapıyorum kuzu su şişesi var ona haftalık 10 fln atıyorum 3 4 aya bi 0.5 lik para oluyo hatta fazlası oluyo 1.5 gram biriktirdim böyle yazdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?