Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de bir kız annesi olarak aynı fikirdeyim. İdare et idare et demek aslında hiç de istemiyorum. Zaten evlenmesini de çok istemiyorum da büyük konuşmayayım

Ben de bölük pörçük yapıyorum nerde o bir günde komple ev temizlediğim günler yok artık

uni baby mi iyi sleppy mi iyi bende almak istiyorum.
Kafadan pamuk kullanicam 2 ay kadar ama sonra islak mendil.
Sleppy 3lusu 9.90dı hakmardamiydi neydi
Ben hala uni baby kullanıyorum. Başka denemedim nasıl acaba.
uni baby nin resimli paketi var bezi değiştirirken oyalamak için süper oluyor

Hayırlısı olsun canım. Gitmesi hayırlıysa gitsin hayırlı değilse gitmesin diye dua et.

Herşey kısmet canım. Zamanında ben bu laftan dolayı birinden ayrılmıştım. Tabi sonra eşimle daha yeniydik sizin gibi. Ben o ara annemlerin yanına tamamen gitmeyi düşünmüştüm. Eşime açtım konuyu. O da bana git ya da kal diyemiyorum dedi. Buna takıldım ben. İnsan istiyor güven verici sözler. Birkaç gün sonra mesaj yazdım. Bu ilişkiyi sürdüremeyeceğimi ayrılmak istediğimi kapımda bitmişti o gün o davranışı olmasa bir de kısmet olmasa biz şu an evli olmazdık. Hayırlısı diyelim senin için de. Kısmetin de varsa elbet mesafeler engel olmaz

Pişmiş halinide görelimmi

Ben ‘benim annem güzel annem beni al kollarına’ yı çok söyleyip uyuttum. Boğazım düğümleniyordu söylerken. Söylemeye başladığım anda parmağı ağzına alıp uyuma moduna giriyordu Şimdi o bana söylüyor bir de yanlış söylersem düzeltiyor. Küçücükken diye

Arkadaşın nasıl oldu lelli?Sağlık çok önemli Allahım kimseye dert verip derman aratmasın

Benden de bugün ; bugün kızı uyutmadım ona sebze çorbası yaptım yedirdim. Sebze yemiyor diye . Sonra eşim erken geldi gittik babanın getirdiğş koliyi aldık Allah razı olsun. 5 kilo zeytinyağı 1 kilo tereyağı iki kilo peynir zeytin de getirmiş kaç kilo bilmiyorum. Kaşar peyniri de bayağı büyük. 5 tane kasap sucuğu, biraz köfte. Elaya et getirmiş ve etli kemik suyu kaynatmış getirmiş.bir de deniz ürünleri vs getirmiş. Kesesine bereket.bizi bayağı götürür.bize gelince de market dizecekmiş.
Neyse bunları hallettiktwn sonra. Avm ye gittik yemek yedik. Kızı oyun parkına götürdük 1 saat oyalandı.o babasıyla parktayken ben de gezdim. Bir yelek aldım ince ebebekten. Gece yatarken giydiriyorum.
bu arada ısınma faturamış kesilmiş. 50 günlük kesmişler. Kasım ayı 70 tl gelmiş. Aralık 20 günlükte 47 tl gelmiş.
nihayet kesildi fatıralar.

Yine rutin kanepede sızma sonra yataga gectim ve uykum kacti.
Sabah idrar testine gidicem.
Ya numune olmaz ya testin sonucu kaybolur bakim bu sefer basima ne gelcek
Haftaya kontrolum var testi yaptirimde gotururum.
Vallahi artik su sebeple saglik ocagina gidesim yok.
Adamda iyice belledi beni her gittigimde büyümüşüz diyo.
Ne olcak acaba kuculcek mi lafigüzaf.

Ben de bir kız annesi olarak aynı fikirdeyim. İdare et idare et demek aslında hiç de istemiyorum. Zaten evlenmesini de çok istemiyorum da büyük konuşmayayım
Ay evlenmesini ben de istemiyorm
Heleki kocamın memleketliyle asla diyorm bütük konusmayayım
Ben vermem sizinkilere kız ben cektim o cekmesin diyorm

Ay evlenmesini ben de istemiyorm
Heleki kocamın memleketliyle asla diyorm bütük konusmayayım
Ben vermem sizinkilere kız ben cektim o cekmesin diyorm
instada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺

Gece uyuyamadik dolandim durdum sabahda zombi gibiyim.
Teste falan gidemicem basim agriyo.
Alarmi ertelemistim esim uyandirdi baktim saat 8.
Kosturamiyorumda.
Hemen dun ki coreklerden isittim kettleyede su attim cay demledim.
Gomlek utuledim cabucak
Yarim saatde yolladim erbaslari.
Canim bisi istemiyor azcik uzancam yine mekana kuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…