Benimkilerinkide evde duruyo dosyaları var bezle sarili ayak bileğindeki isim yazıları doğum utrasyon görüntüleri hepsi bir arainstada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺
Oglumum asi karnesi, isim yazili hastanedeki bileklikleri, ilk dis kasiyicisi gibi seyleri saklamisim.Benimkilerinkide evde duruyo dosyaları var bezle sarili ayak bileğindeki isim yazıları doğum utrasyon görüntüleri hepsi bir ara
Kız benim de hala evdeinstada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺
KırcaaliliNereli kız senin koci. Ben de vermeyeyim
Aynı durumdayım valla sağlıkları yerinde olsun da rahat hareket edeceğimiz günler gelecektir :)Ben de bölük pörçük yapıyorum nerde o bir günde komple ev temizlediğim günler yok artık
Valla canım karadeniz diyorsan benim kızında kanında var merak etmeAllah seniii
Benimkinin memleketinede verme
Kadinlari anasinin gozu oluyo
Gerci suan benim kizda soy olarak orali anasinin gozu olcak mi bakalim
İsim yazılı bilekliğini ben de saklıyorum. Bir de o gün üzerindeki kıyafetleri ilerde anı olsun diye. Anaokuluna gidince de düşünüyorum saklamayı. Bir de defter tutuyorum. Ama artık çok yazamıyorum vakit olmuyorOglumum asi karnesi, isim yazili hastanedeki bileklikleri, ilk dis kasiyicisi gibi seyleri saklamisim.
Ama ultrason goruntusu falan saklamamisim.
Bir de anaokulu dosyasi(ilk yaptigi etkinlikler) ve karnelerini sakliyorum.
Yarin obur gun cocuklari falan olursa anı.
Bakarlar☺
Aynen canım bu günleri arayacağız belki. Onlarsız geçirdiğimiz günlerimize sayalımAynı durumdayım valla sağlıkları yerinde olsun da rahat hareket edeceğimiz günler gelecektir :)
insan özluyor tabi ya.Aynen canım bu günleri arayacağız belki. Onlarsız geçirdiğimiz günlerimize sayalım
E canım madem annenin becerisi var. Nacizane tavsiyem kumaş al. Annen güzel bir şey diksin. Çok detay olmadan.Kizlar ya ben 1 gece giyecegim gecelige o paralari baymak istemiyorum.
Cunku o tarz gecelikleri hic sevmiyorum.
Pijama hadi neysede evde falan giyilir bir sekilde annem daraltabiliyor daralttiririm falan evde giyerim ama uzun gecelik hic sevmem.
Ben uyguna nerden alabilirim.
Nette 200-300tl havada ucuyor.
Cevremde de butiklerde 120-150
Ben ucuza nasil hallederim bilen duyan
Kalıp cikaramiyor canim keske olsa diker.E canım madem annenin becerisi var. Nacizane tavsiyem kumaş al. Annen güzel bir şey diksin. Çok detay olmadan.
canım ben sade ama daha oturaklı bi pijama takımı begnmıstım yengem hedıye aldı 200tl mi ne. kendim gittim 1takım daha aldım daha spor.bide 20liraya lcw den emzirme geceliği diye gecıyor yanlardan cıtcıtlı ondan aldım. sonuc:40 gün 20liralıkla gezdim düsün aynı gun ıcınde yıkıyıp kurutuyodum o kadar kullanıslıydı tavsıye ederim sana daKizlar ya ben 1 gece giyecegim gecelige o paralari baymak istemiyorum.
Cunku o tarz gecelikleri hic sevmiyorum.
Pijama hadi neysede evde falan giyilir bir sekilde annem daraltabiliyor daralttiririm falan evde giyerim ama uzun gecelik hic sevmem.
Ben uyguna nerden alabilirim.
Nette 200-300tl havada ucuyor.
Cevremde de butiklerde 120-150
Ben ucuza nasil hallederim bilen duyan
Bunu evde giyerimcanım ben sade ama daha oturaklı bi pijama takımı begnmıstım yengem hedıye aldı 200tl mi ne. kendim gittim 1takım daha aldım daha spor.bide 20liraya lcw den emzirme geceliği diye gecıyor yanlardan cıtcıtlı ondan aldım. sonuc:40 gün 20liralıkla gezdim düsün aynı gun ıcınde yıkıyıp kurutuyodum o kadar kullanıslıydı tavsıye ederim sana daEki Görüntüle 2589212
bunun baska desenlisi canım ustten cırtcırt emzirirken çok kolay oluyor
Ne güzel severek yapılıp yenilen yemekleri misafirlerinin olmasiAh nasıl tatlı bir yorgunluk var üzerimde, akşam yemege arkadaşım geldi çalıştığım dönemden o çalışıyor. Ama bekar annesi ile yaşıyor belki yaş hattine kadar çalışır eşimin yeğeni Ünili-İstanbulda okuyor akşam saat 5 gibi geldi yemek yapıyordum. Sen de kal dedim hemen kabul etti. Aslında memnun oldum eşimin tarafından ama bana karşı iyidirler. Çok güzel bir gece geçirdim. Akşam eşim pideleri almaya giderken 2. katta bir komşum var mübalasız yılda 3-4 kez eşiyle oturmaya gelirler. Adam çok efendi ama karısı çok dedikoducu ve bunu hissettirmeden yapıyor bu eşime demiş ki bu gece size çaya gelecektik Nazenin de telefonu duymuyor demiş. Eşimde bu gece müsait değiliz yemekli misafirimiz var yarın akşam gelin demiş. Bu gece de onlar gelecek. Geleni seviyorum ama böyle dedikodu için gelince hep mesafeliyim. Neyse arkadaşım gelmeden önce aradı tatlı ve ekmeği kendisinin almak istediğini söyledi tatlı yaptığımı ve evde ekmek de olduğunu söyleyince bana iki kutu Avakodolu el kremi, zeytinyağ yapraklı kolonya kızlarımada yaklaşık 12 tane değişik çikolata almış. Yemeklerimi çok begendiler bende hoş bir vakit geçirdim iyi geldiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?