Küçük Düşün Büyük Olsun!

instada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺
Benimkilerinkide evde duruyo dosyaları var bezle sarili ayak bileğindeki isim yazıları doğum utrasyon görüntüleri hepsi bir ara

Benimkilerinkide evde duruyo dosyaları var bezle sarili ayak bileğindeki isim yazıları doğum utrasyon görüntüleri hepsi bir ara
Oglumum asi karnesi, isim yazili hastanedeki bileklikleri, ilk dis kasiyicisi gibi seyleri saklamisim.
Ama ultrason goruntusu falan saklamamisim.
Bir de anaokulu dosyasi(ilk yaptigi etkinlikler) ve karnelerini sakliyorum.
Yarin obur gun cocuklari falan olursa anı.
Bakarlar☺

İsim yazılı bilekliğini ben de saklıyorum. Bir de o gün üzerindeki kıyafetleri ilerde anı olsun diye. Anaokuluna gidince de düşünüyorum saklamayı. Bir de defter tutuyorum. Ama artık çok yazamıyorum vakit olmuyor

Aynen canım bu günleri arayacağız belki. Onlarsız geçirdiğimiz günlerimize sayalım
insan özluyor tabi ya.
Ben 2. dusunmuyorken bile oglumun totosunda beziyle paytak paytak koridordan iceri gidisini izledigim gunleri animsiyordum.
Yurutecli hallerini.
Esimle oynadigi videolarini birlikde izleyip guluyorduk.
Yarim konusmalarini, yemek yiyisleri.
Tabaga meyve , salatalik, kek bisi verirdim mesela
o evimde uzun koridorum vardi bir uc oda bir uc mutfak.
Bitince tabagi getirirdi bir daha isterdi verirdim tabagi elinde pati pati giderdi odaya.

Ben yemek yaparken sesi cikmayinca sesleniyordum surekli hani ses versin diye duyim onu
Bi gidiyordum uyumus kanepede
Ilk kar yagdiginda camdan bakmisti cama yapismisti ozamanda kar, kar yani
Pamuk pamuk yagiyordu.
Bahceye falan indirmistim.

Yaa bir cogunu unutuyor ama insan.
Bir kac anı kaliyor

Bugun yapacak pek is yok
Dunden spagetti ve kizartma var.
Aynalari sildim.
Camasir katladin yerlestirdim.
Salona bi supurge tutarim sadece.
Canım sıkıliyo, ter basiyo.
Uyuyamadim geri yattim.
Kardesim rapor almis grip olmus annemede inemem.
Kimseyle oturup sohbet edesim yok kimseyi agirlayasimda.
Bi uyku hapi bisi icebilsem tüm gün uyurdum mis gibi.
Aksam esimde yok

Dedem bi gun kendini cok yorardi bahcelerde ugrasirdi, agac tepelerinde gezerdi, Kapilarin onlerini supururdu ertesi gün yorgun olur uyurdu genelde.
Wc , yemek icin falan uyanir geri yatardi.
Derdik ki bugun dedemin kötü günü
Yarin iyi olur.
Ayy vallahi ona benzedim.

Dunden eser yok.
Kolum kalkmiyo.
Bir sahlep yaptim kendime battaniyemin altina ilisicem

Kizlar ya ben 1 gece giyecegim gecelige o paralari baymak istemiyorum.
Cunku o tarz gecelikleri hic sevmiyorum.
Pijama hadi neysede evde falan giyilir bir sekilde annem daraltabiliyor daralttiririm falan evde giyerim ama uzun gecelik hic sevmem.
Ben uyguna nerden alabilirim.
Nette 200-300tl havada ucuyor.
Cevremde de butiklerde 120-150
Ben ucuza nasil hallederim bilen duyan

E canım madem annenin becerisi var. Nacizane tavsiyem kumaş al. Annen güzel bir şey diksin. Çok detay olmadan.

Ah nasıl tatlı bir yorgunluk var üzerimde, akşam yemege arkadaşım geldi çalıştığım dönemden o çalışıyor. Ama bekar annesi ile yaşıyor belki yaş hattine kadar çalışır eşimin yeğeni Ünili-İstanbulda okuyor akşam saat 5 gibi geldi yemek yapıyordum. Sen de kal dedim hemen kabul etti. Aslında memnun oldum eşimin tarafından ama bana karşı iyidirler. Çok güzel bir gece geçirdim. Akşam eşim pideleri almaya giderken 2. katta bir komşum var mübalasız yılda 3-4 kez eşiyle oturmaya gelirler. Adam çok efendi ama karısı çok dedikoducu ve bunu hissettirmeden yapıyor bu eşime demiş ki bu gece size çaya gelecektik Nazenin de telefonu duymuyor demiş. Eşimde bu gece müsait değiliz yemekli misafirimiz var yarın akşam gelin demiş. Bu gece de onlar gelecek. Geleni seviyorum ama böyle dedikodu için gelince hep mesafeliyim. Neyse arkadaşım gelmeden önce aradı tatlı ve ekmeği kendisinin almak istediğini söyledi tatlı yaptığımı ve evde ekmek de olduğunu söyleyince bana iki kutu Avakodolu el kremi, zeytinyağ yapraklı kolonya kızlarımada yaklaşık 12 tane değişik çikolata almış. Yemeklerimi çok begendiler bende hoş bir vakit geçirdim iyi geldiler.

Sabah uyandığımdan beri şimdi oturdum. Buzdolabı aldı başını gitti. İçini nasıl doldurduysam artık. Sabah beri hem temizledim hem düzenledim. Sonra turşu kavaozlarını boşalttım. Zeytinleri elden geçirdim valla mutfağı öyle bir dağıttım ki zor topladım. Çöp atmaya iki kez indim. Mutfağın tabanını halısını silip çıktım. İki makina çamaşır yıkadım bir makinalık daha var ama telde yer yok. Toz aldım taban sildim. EN önemlisi öyle bir acıktım ki karnımı doyurunca kendime geldim. Akşam için tatlım var. Çayın yanına da çerez çıkarırım, meyve suyu da var yeter.

canım ben sade ama daha oturaklı bi pijama takımı begnmıstım yengem hedıye aldı 200tl mi ne. kendim gittim 1takım daha aldım daha spor.bide 20liraya lcw den emzirme geceliği diye gecıyor yanlardan cıtcıtlı ondan aldım. sonuc:40 gün 20liralıkla gezdim düsün aynı gun ıcınde yıkıyıp kurutuyodum o kadar kullanıslıydı tavsıye ederim sana da
bunun baska desenlisi canım ustten cırtcırt emzirirken çok kolay oluyor

Bunu evde giyerim
Yani evde zaten bu tarz giyiyorum canim yazin.
Sort bady
spor elbise gecelik
tulum falan.
uzun ev icin yazlik askili elbiselerimde var ama hastanede diz boy giyemem.
Gelen giden olur falan zaten toplaniyo uzaninca iyice uzun istiyorum ama 200tl baymak istemiyorum

Trendyolda 60 tl harcadım sabah
18 tl kıza deterjan granül
38 tl de kociye abur cubur paketi aldım
Sevgililer gününde vercem yesin dursun
Pazara cıktıkk
14 tl yesilliklere verdim
Treyag,peynir,3 kilo patates,elma,armut,3 tane brokoli,mantar,muz aldık koci ödedi toplamını bilmiyorm
Mantarlı makarna yaptım kremalı o cıkmadan yedi.
Bende kız uyursa ins yicem
Daha dualarım duruyo
Bugun hic planlı olamadık

N Ne güzel severek yapılıp yenilen yemekleri misafirlerinin olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…