- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Yaa deme yazık ya insanım diye ortada gezer öyle insanlar da insan kardeşine sahip çıkmaz mıYok cnm.konularina bak bu kiz dayak yiyordu,iskence goruyordu ailesi sahip.cikmiyordu ki zaten anne-babasi yok olmusler.
Kardesleride sahip cikmiyordu.
Olan bebege oldu.umarim devlet alir.babasi zaten bebek benden degil dna testi istiyorum diye kizin karnini tekmeliyordu
Arkadas insanin yuzu hicmi kimseden gulmez aileden sanssiz,esidnen sanssiz,oglunu bekliyordu dlrt gozle goremedi bile
Insallah canim bende onun icin dua ediyorum.Yaa deme yazık ya insanım diye ortada gezer öyle insanlar da insan kardeşine sahip çıkmaz mıo kocasına söylenecek birşey dahi bulamıyorum dediğin gibi inşallah bebeğe devlet sahip çıkar onca evlat edinmek isteyen güzel yürekli insanlardan birine tesadüf eder..
Aynen cok icim acidibende izledim o haberi hayat ne kadar acımasız demi
Saol cnm tesekkur ederimtr_lelli doğum günü kutlu olsun sevdiklerin ile nice yaşların olsun
KIZLARIMCANLARIM senin kızının da doğum günü kutlu olsun nice yaşları olsun
Ya dimi canım biz hava grubu hep gidip toprak bulmuşuz :)) ben de işe gitmek için alarmı on kere ertelerim sonunda giyinip saçımı topuz yapıp çıkarım.eşim ise alarmına uyanır misler gibi hazırlanır erkenden de çıkar işi için :)) çok özeniyorum ama hala onun gibi olamadımİyi geceler ,yazılanların hepsini okuyamadim ama burclardan bahsedilmis benim burcum yay çok hızlı aceleci,panik biriyim anında işim bitmeli ,esiminde burcu boğa midesine çok düşkun yemek yemeği çok sever çok bir bayan olarak benden çok çok daha bakimlidir sabahleyin iki saat erken uyanır ama geç kalır çok sabırlı deli oluyorm bu huyuna hep.Onu beklerim titiz ve duzenlidir de herkesin eşiyle burcu zıt galiba:))
ay çok acı gerçekten. Allah rahmet eylesin. inşallah bebeğe iyi biri sahip çıkar, güzel bir hayatı olur.Bugun o kozcagiza aglamaktan mahvoldum.bdvden tasimislar sanirim benim son mesajlardan bakabilirsin
Konularini biliyorum cok caresizdi hamileydi ve esi kabul etmiyordu cocugu ,kadini dovuyordu
Oldugu gun bile girmis siteye.
Tatli cani cekmis 8 aylik hamileydi tatli almaya giderken araba carpmis oldu.bebegi kurtarmislar yogun bakimdaymis
Ckcuga kim bakacak anne karnindayken kabul etmeyen adam bakmaz.ailesi sahip.cikmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?