Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaa deme yazık ya insanım diye ortada gezer öyle insanlar da insan kardeşine sahip çıkmaz mı o kocasına söylenecek birşey dahi bulamıyorum dediğin gibi inşallah bebeğe devlet sahip çıkar onca evlat edinmek isteyen güzel yürekli insanlardan birine tesadüf eder..

Insallah canim bende onun icin dua ediyorum.
El.kadar bebek kim bakar nasil bakar cok icim acidi
Kiz buraya gelip dertlesiyordu bir tek.ne aci ki konularina okadar az yorum yapilmis ki..
Belliki cok bunalimdaydi kendini yalniz hissediyordu bilmezdik boyle olacagini keske yasarken yardom edebilseydik

iyi aksamlar kizlar

olumun basimiza nerde gelecegi hic belli deil. her an her yerde bunu bilip nuna gore yasamaliyiz rabbim mekanini cenbet eylesin onun omrunu yavruya versin insallah. onun kadaerini yasatmasin kuzuyada anneyim icim ciz etti

İyi geceler ,yazılanların hepsini okuyamadim ama burclardan bahsedilmis benim burcum yay çok hızlı aceleci,panik biriyim anında işim bitmeli ,esiminde burcu boğa midesine çok düşkun yemek yemeği çok sever çok bir bayan olarak benden çok çok daha bakimlidir sabahleyin iki saat erken uyanır ama geç kalır çok sabırlı deli oluyorm bu huyuna hep.Onu beklerim titiz ve duzenlidir de herkesin eşiyle burcu zıt galiba:))

Ya dimi canım biz hava grubu hep gidip toprak bulmuşuz :)) ben de işe gitmek için alarmı on kere ertelerim sonunda giyinip saçımı topuz yapıp çıkarım.eşim ise alarmına uyanır misler gibi hazırlanır erkenden de çıkar işi için :)) çok özeniyorum ama hala onun gibi olamadım

ay çok acı gerçekten. Allah rahmet eylesin. inşallah bebeğe iyi biri sahip çıkar, güzel bir hayatı olur.

Günaydın.
Evet malesef ki hayat su gibi akıp geçiyo yaz gelse diyoruzz bi bakmisiz ki yaz gelmis.
Ömür bitiyo ölüm nefes kadar yakın her an her yerde.
Rabbim yasarken sevdiklerimizin acisini gostermesin.
Saglik versin.
Ölümün her yasi,her hali acı ve soguk.
Helede arkada evlat varsa

Ben hep dusunurum panik atagi yogun yasadigim zamanlarda sirf ölursem dusuncesi vardi
Yani ölüm hak bize elbet birgun ölücez
Ama ya simdi ölursem derdim.
Oglum cok kucuktu,savunmasizdi,bana muhtacti

Kim nasil bakar, nasil anlar,nasil sahip cikar derdim
Esime surekli ben olursem cocugumi anneme ver o baksin diye vasiyet siralardim.

O psikolojiyle panik atagi olanlar anlar beni atak geldigi an tek dusunulen sey suan ölücem,kalp krizi geciriyorum(kalp ritmi baya yukselir genelde atak esnasinda) dusuncesi hakimdir hep.

Bu seferde ölmedim be diyip yeni atagi atlatma planlari yaparsin.
Cunku hep gelir nerde nezaman gelcegi belli olmaz
Özellikle gece gelir
Sizi uykunuzdan uyandirir
Kalbinizin sesine uyanirsiniz.
Güm..gümm.gümm
Karsinizdaki duyar sesini.

Sukurler olsun tamamen yenemedim ama ataklarimin sayisini azalttim artik.
Ve araligini uzattim.
Gerek psikolojik destekle gerek beni uzenlerden uzaklasarak.

Bugunume sukurler olsun.

İnsanoglu yasadikca daha neler görecek bakalim

Dün dogum gunum munasebetiyle geline kocasindan ve oglundan bir miktar para takildi :)
Bana bisey alma demem tuttu. Dinlemis.
100tl ogluma vermis 100tl esimin elinde iyiki dogdun yaptik

Alim ben onlari degajeme dogru dedim.
Bunlar zulaya gidemicek malesef bot,mont ve kazak almayi dusunuyorum.
Kendime hediye alicam jest yapicam.

Günaydın kızlar
tr_lelli ohhhh en güzel hediye olmuş. Şimdiden güle güle kullan.
Bugün şehir dışına çıkıyoruz. Pazartesi sabah geleceğiz. Okula yetişiriz inşallah.
Azıcık erimeye başlamış domatesleri rondodan geçirdim. Buzluğa attım
Salatalıklar vardı onları da rendeledim buzluğa yolladım.
Zeytin kuracağım birazdan. Çamaşır katlarım. Bavul hazırlayacağım. Kaş bıyık için kuaföre, sonra da spora giderim. Öğlen için oğlum pide istedi. Dışarıdan söyleyeceğim artık.

3 3gunlukdunya ben de aynısını yapıyorum. Kv ile nerdeyse hiç görüşmüyorum desem yeri. Aynı şehirdeyiz. En son Ramazan Bayram'ında gördüm.
Bana pek birşey vermemişti ama yine de ondan gelen tabak çanak nevresim yorgan yastık hepsini doldurdum Bi çuvala. Alt kattaki teyze istedi. Ona verdim.
Oğluma pek birşey almazdı ki oğlum kendisine hiç babaanne. Demiş değil. O kadar sevgisiz Bi kadın. Aldığı bir kaç parça eşyayı da hiç giydirmedim.

Beni negatif etkileyen insanları ve onları hatırlatan her türlü eşyayı da evden ve hayatımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Haklısınız ..bazı insanlar o kadar negatif ki beni de olumsuz etkiliyor. Bu aralar bizimde tayin sozkonusu. Kesinleşmedi daha..herşeyin hayırlısı artık .

Herkese selamlar..Hayırlı cumalar..
Dün yazdıklarınıza göz attım..O hamile ölen kadıncağıza da çok üzüldüm..
Demek oda burada üyeymişHaberini okumuştum internette..Çok üzülmüştüm..
Rabbim mekanını cennet etsinYavrusuna da inş vicdanlı bir aile sahip çıkar..O babasına vermezler inş
Hayat hakkaten de çok kısa..Ölüm var gerçek olan..
Ama insanız işte hiç ölmeycekmişiz gibi yaşıyoruz unutuyoruz ölümü
Hakiki bir İnsan gibi yaşayıp ölmeyi nasip eylesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…