Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de ikizler burcuyum

ahah ha valla aynı ben... bide bazen şöylede oluyor..ben bi konuyu atlar hemen geçerim eşimde eski konuyla igili konuşmaya devam eder ya onu konuştuk ya şimdi bu başka bi konu die açıklama yaparım çoğuzaman
Valla bu kısım da aynı ben bugün de eşim bişeyler dedi bana ben de çok konuşuyorsun dedim altı üstü 5 dk konuştum sen 3 saattir konuşuyorsun diyor :)) çok konuşurum yetişemez ve bence bazen dinlemiyor beni

Aynen biriktircek param olmasa da birgün olursa nasıl biriktirebilirim diye takılıyorum buralarda sanırım
ikizler kadını hesabını bilir..hatta ben bi yerde okumuştum ikizler burcu kendi parasını tutmayı başkasının parasını yemeyi severmiş :))) o kadar değil bence ama aklıma geldi yazayım dedim

ahhh kardeş ahhh hiç sorma benimkide çoğuzaman dinlemiyorrr... ama ben bırakırmıyım peşini..son günlerde en son ne dedim ben diye sorup dinliyormu diye kontrol ediyorum

aynen canım öyle..eşleriniz hangi burç kızlar..benimki yengeç.. ben çok hareketliyim o bana göre epey sakin kalıyor
Benimki başak, 7 yıllık evliyiz, bir konuda da hemfikir olduğumuzu görmedim. Ömrüm de görmeye yetmeyecek sanırım. Detaycı, titiz, düzenli ve stabil bir adamdır. Benim de bir günüm bir günümü tutmaz. Bir de benim her işim aceledir. O ise son derece yavaş

ikizler kadını hesabını bilir..hatta ben bi yerde okumuştum ikizler burcu kendi parasını tutmayı başkasının parasını yemeyi severmiş :))) o kadar değil bence ama aklıma geldi yazayım dedim
Bu kısım 32 yılıma uygun değil zira son bir seneye kadar har vurup harman savurmakla meşguldüm. Yeni yeni akıllanıyorum.

valla benimkide aynı millet hazırlanır karısını bekler..ben hazırlanırım kocayı beklerim.. Allahtan kızım ona çekmemişş

Benim eşimde başak
Başak burçları çok zor bence erkek olanları yani
çok dakik çok derli toplu düzenli dolabını görseniz inanamazsınız
beni dağınık bulur eleştirir
bir de çok tez canlı bu burçtan mı bilemeyeceğim

valla benimkide aynı millet hazırlanır karısını bekler..ben hazırlanırım kocayı beklerim.. Allahtan kızım ona çekmemişş
Benim de aynı. Ömrüm bitti kapı önünde koca beklemekten. Kızı hazırlıyorum. Kendim hazırlanıyorum, evi toparlıyorum daha adam hazır değilSöylenince de niye acele edeyim ki diyo

Benim eşimin de dolabı mağaza reyonu gibi. İlk evlendiğimizde ben çok dağınık kalıyordum ona göre. Neyse toparladım şimdi.

Benimki boğa :) hepimiz de tam tersimiz burçlar bulmuşuz demekki anca idare edebiliyorlar bizi benimki hızlıdır ya benden her zaman çok daha önce kapıdadır.biz de 5 yıldır birlikteyiz ama neden birlikteyiz bilmiyoruz tüm gün evde olunca genelde birbirimize gıcık oluyoruz ama çok da seviyoruz aşkım böceğim diye gezeriz hayır ben dengesizim de ona noluyor ki

Benim eşim de dolabını reyon gibi düzenler ama işe giderken heryeri dağıtıp gider bide giyip çıkarsa bile bir giydiğini bir kez daha giymez herşeyini de ütülü giyer ay toprak grubu da amma bakımlı ya

Selamlar..Burçlardan konuşuluyor galiba..::)ben tipik başak burcuyum..Büyük kızım terazi ,küçük kızımla eşimde ikizler:))İkizlr burcuyla yaşam biraz zor bana göre:)küçük kızımla eşim aynı doğum tarihleri.. amma velakin ikisde birbirinden çok farklı karakterdeler..sanırsam yükselenleri farklı:)Babam iki yeğenim kardeşimde ikizler:)ama hepside birbirinden farklı karakterdeler.. sadece eşimle erkek kardeşimin bazı huyları özellkileri benziyor..

ikizler kadınıyla ikizler erkeği zaten farklı canım.. benim erkek kardeşim de ikizler mesela.. ben çok hırslı azimliyim.. O hayalci

ben yengecim eşim boğa
ben cok hızlıyımdır planlıyımdır evde olmayı yemek yapmayı ve yemeyı severım
eşim cok yavastır dışarı cıkarken hep ben beklerım onun hazırlanmasını temız tıtızdır dağınık değildir yemeyı cok sever o da
acaba eşimin yükselen burcu mu başak
kızlar eşinizi anlatınca benzettım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…